КЛАСИРАНЕ СЛЕД 17-ТИ КРЪГ (за сравнение)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

КЛАСИРАНЕ СЛЕД 17-ТИ КРЪГ (за сравнение)

Мнениеот Botevist_1912 » 01 дек 2024 23:13

Колеги, качвам класирането от другия форум само за сравнение:

Класиране за 17-ти кръг:
Изображение

Генерално класиране след 17-ти кръг:
Изображение
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

gihuelo
Контакти:

Re: КЛАСИРАНЕ СЛЕД 17-ТИ КРЪГ (за сравнение)

Мнениеот gihuelo » 01 дек 2024 23:49

Botevist_1912 написа:Колеги, качвам класирането от другия форум само за сравнение:

Класиране за 17-ти кръг:
Изображение

Изображение

Пич, лично мен започваш леко да ме дразниш :)
Казахте ни с Ганчо че имате някакви проблеми с модераторите и се махате от този форум ,защото има цензура. Хубаво ! Уважаваме ви мнението !
За какво за втори път публикуваш класиране от друг форум , където вероятно няма нито един от нас .
Аз лично няма какво да правя във форум на Ботев Пловдив , както предполагам и повечето тук в тази игра ,които не са от Ботев.
Какво значи за сравнение ? Добре сравнихме се веднъж . По-тъпи сме и не разбираме от футбол.
Първия от нашата игра би бил 14- ти при вас.
Добре ли е така и устройва ли те теб ?
Играта я пое papagal и gog , благодарим ви за всичко с Ганчо , нали вече нямаше да пишеш тук заради цензурата ?
Кажи ми сега papagal как да кръсти темата за класирането след 17 кръг , като ти си я създал вече?
Да я кръсти Класиране след 17 кръг (не за сравнение или истинско).
С две думи никой тук не го боли к...ра за класирането във вашия форум .

papagala_92
Контакти:

Мнениеот papagala_92 » 02 дек 2024 17:42

gihuelo написа:
Botevist_1912 написа:Колеги, качвам класирането от другия форум само за сравнение:

Класиране за 17-ти кръг:
Изображение

Изображение

Казахте ни с Ганчо че имате някакви проблеми с модераторите и се махате от този форум ,защото има цензура. Хубаво ! Уважаваме ви мнението !
За какво за втори път публикуваш класиране от друг форум , където вероятно няма нито един от нас .
Аз лично няма какво да правя във форум на Ботев Пловдив , както предполагам и повечето тук в тази игра ,които не са от Ботев.
Какво значи за сравнение ? Добре сравнихме се веднъж . По-тъпи сме и не разбираме от футбол.
Играта я пое papagal и gog , благодарим ви за всичко с Ганчо , нали вече нямаше да пишеш тук заради цензурата ?
Кажи ми сега papagal как да кръсти темата за класирането след 17 кръг , като ти си я създал вече?
С две думи никой тук не го боли к...ра за класирането във вашия форум .

Абсолютно съм съгласен с всичко написано от gihuelo.В играта си оставаме тези,които сме си редовни.Има няколко човека,които вече 3-та седмица не дават прогнози и ако и в следващия кръг не дадат ще спра да смятам тяхните точки.Предпочитам да играем тези,които всяка седмица прогнозират и са лоялни към играта.

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 03 дек 2024 11:20

Е, те Ботевист и онзи там Ганчо (или Генчо ли, какъв беше) са профили на един и същ потребител, който си e присвоил форума като бащиния...

ГАНЧО
Контакти:

Мнениеот ГАНЧО » 09 дек 2024 01:46

olympic teteven написа:Е, те Ботевист и онзи там Ганчо (или Генчо ли, какъв беше) са профили на един и същ потребител, който си e присвоил форума като бащиния...

Колега, май залисан в борбата с чумата по овцете в Тетевенско си пропуснал, че Ганчо е наказан повече от месец и няма как да " си е присвоил форума като бащиния" ! :) ....а това за профилите на " един и същ потребител" е гнусна инсинуация!!! С две думи си се изходил неподготвен!
АЗ И ВЪЛЧО СМЕ ОТ РАЗЛИЧЕН СВЯТ, НО И ДВАМАТА СИЛНО ОБИЧАМЕ ОТБОРИТЕ СИ!!!:)))

ГАНЧО
Контакти:

Мнениеот ГАНЧО » 09 дек 2024 18:35

papagala_92 написа:
gihuelo написа:

Класиране за 17-ти кръг:
Изображение

Изображение

С две никой тук не го боли к...ра за класирането във вашия форум .

Абсолютно съм съгласен с всичко написано от gihuelo.В играта си оставаме тези,които сме си редовни.Има няколко човека,които вече 3-та седмица не дават прогнози и ако и в следващия кръг не дадат ще спра да смятам тяхните точки.Предпочитам да играем тези,които всяка седмица прогнозират и са лоялни към играта.

Колега, с кое си "абсолютно съгласен'??? gihuelo лъже откровено, че ние сме се отрекли да коментираме тук!!!! Ние се отказахме да водим и поддържаме играта, а не да коментираме!!!

"Аз лично няма какво да правя във форум на Ботев Пловдив , както предполагам и повечето тук в тази игра ,които не са от Ботев."
Колегата и сега е във форум на Ботев, но участва в играта? Не виждам защо човек трябва да се срамува, че е във форума на втория в класирането? Че е във форумът на най-старият отбор в България?!.....пък и да "предполага", че другите са като него!???

"С две никой тук не го боли к...ра за класирането във вашия форум ."

Ако подкрепяш и тези съждения, то това не говори добре за теб колега "papagal" !!!

А ТОВА: "Пич, лично мен започваш леко да ме дразниш :) "
Това си е за наказание от гонга за поне 6 месеца!!! ...след като за хвалба наказват за повече от месец!:)))
Думичката "п и ч", означава " Ко пе ле" и при публична употреба може да доведе до съд с гарантирано спечелено дело за обида!!!
КОЛЕГА, "papagal", КОГАТО ПОДКРЕПЯШ НЯКОГО БЪДИ ВНИМАТЕЛЕН! ....за да не станеш за посмешище! Ако нещо те дразни или просто не ти харесва, обърни се първо на лични, както правехме ние с колегата Botevist_1912!!!
Накрая искам да информирам всички, че играта се намира в раздел "Спорт" Желаещите да се преместят, нека да ми пишат на лични за да нямат проблеми тук!!!

Според мен не бива да се изключват. от класирането хора, които имат теоретичен шанс да станат шампиони!!!....може да са наказани или блокирани от гонг или болни......и от това да се възползват по- слаби участници, но с голям мерак да са първи!

С Уважение и приятна отмора и забавление в играта!!!
ГАНЧО

papagala_92
Контакти:

Мнениеот papagala_92 » 09 дек 2024 20:01

ГАНЧО написа:
papagala_92 написа:
gihuelo написа:

Класиране за 17-ти кръг:
Изображение

Изображение

С две никой тук не го боли к...ра за класирането във вашия форум .

Колега, с кое си "абсолютно съгласен'??? gihuelo лъже откровено, че ние сме се отрекли да коментираме тук!!!! Ние се отказахме да водим и поддържаме играта, а не да коментираме!!!

"Аз лично няма какво да правя във форум на Ботев Пловдив , както предполагам и повечето тук в тази игра ,които не са от Ботев."
Колегата и сега е във форум на Ботев, но участва в играта? Не виждам защо човек трябва да се срамува, че е във форума на втория в класирането? Че е във форумът на най-старият отбор в България?!.....пък и да "предполага", че другите са като него!???

"С две никой тук не го боли к...ра за класирането във вашия форум ."

Ако подкрепяш и тези съждения, то това не говори добре за теб колега "papagal" !!!

А ТОВА: "Пич, лично мен започваш леко да ме дразниш :) "
Това си е за наказание от гонга за поне 6 месеца!!! ...след като за хвалба наказват за повече от месец!:)))
Думичката "п и ч", означава " Ко пе ле" и при публична употреба може да доведе до съд с гарантирано спечелено дело за обида!!!
КОЛЕГА, "papagal", КОГАТО ПОДКРЕПЯШ НЯКОГО БЪДИ ВНИМАТЕЛЕН! ....за да не станеш за посмешище! Ако нещо те дразни или просто не ти харесва, обърни се първо на лични, както правехме ние с колегата Botevist_1912!!!
Накрая искам да информирам всички, че играта се намира в раздел "Спорт" Желаещите да се преместят, нека да ми пишат на лични за да нямат проблеми тук!!!

Според мен не бива да се изключват. от класирането хора, които имат теоретичен шанс да станат шампиони!!!....може да са наказани или блокирани от гонг или болни......и от това да се възползват по- слаби участници, но с голям мерак да са първи!

С Уважение и приятна отмора и забавление в играта!!!
ГАНЧО

Здравей,Ганчо! За мен не е проблем,че играта е във форум на Ботев.Да локомотивец съм и ако не е играта аз няма какво да правя във вашия форум,но в случая няма значение в чий форум е играта.Далеч съм от мисълта да казвам какво ме боли за другата игра,но наистина смятам,че нямаше нужда втори път да се качва класирането й,понеже никой от останалите не участва там.Разбира се пожелавам ви успех в нея.За изключването на хора смятам,че и в предишните години го е имало (може и да бъркам).Ако са блокирани нека след като имат възможност да ми пишат,ще ги добавя.Точките им до момента ги има така че лесно ще добавяме новите,ако решат да продължат.Така или иначе в момента не дават прогнози и логично слизат надолу в класирането.

ГАНЧО
Контакти:

Мнениеот ГАНЧО » 09 дек 2024 20:36

"Здравей,Ганчо! За мен не е проблем,че играта е във форум на Ботев.Локомотивец съм и предполагам се досещаш какво ми е мнението за вашия отбор извън тази игра (нищо лично към теб),но в случая няма значение в чий форум е играта.Далеч съм от мисълта да казвам какво ме боли за другата игра,но наистина смятам,че нямаше нужда втори път да се качва класирането й,понеже никой от останалите не участва там.Разбира се пожелавам ви успех в нея.За изключването на хора смятам,че и в предишните години го е имало (може и да бъркам).Ако са блокирани нека след като имат възможност да ми пишат,ще ги добавя.Точките им до момента ги има така че лесно ще добавяме новите,ако решат да продължат.Така или иначе в момента не дават прогнози и логично слизат надолу в класирането."

Здравей колега, ще бъда кратък. Има желаещи да продължат играта на друго място. Замислете се, защо хора от челната петица се отказват от участие??!! Предпочитат да са свободни, а не евентуални шампиони! Защото има хора, които косвено използват шуробаджанащина, за да блокират конкуренти!!!
КАК ДА ПРОДЪЛЖАТ КОЛЕГИТЕ, КАТО СА ГИ БЛОКИРАЛИ И НАКАЗАЛИ??? ПРОПУСНАЛИ СА МИНИМУМ ДВА КРЪГА!!! ОТНЕЛИ СА ИМ СРЕДНО ОКОЛО 14 ТОЧКИ!!!!!
НО!!!!
НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СА ТЕГЛИЛИ МА Й НАТА НА ГОНГА, ВИЕ КОЛЕГА СТЕ ДЛЪЖЕН, СПОРЕД МЕН ДА ГИ ОСТАВИТЕ В КЛАСИРАНЕТО!!! ТОЧКИТЕ ИМ НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ ЩОМ НЕ УЧАСТВАТ. НЯМА ДА ВИ КОСТВА МНОГО ТРУД!:)
И НАКРАЯ, МОЯ ПОДПИС КАЗВА ВСИЧКО!!!! :)))
С УВАЖЕНИЕ ГАНЧО

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 09 дек 2024 23:14

Ганчо, за нищо съм излъгал :) Пак си измисляш ! Аз съм в тази игра още когато беше във форума на Локо Пд .
Ти я премести тук .
Припомням ти какво се случи ,защото явно имаш доста къса памет.
Преди няколко кръга модераторите са ти сложили бан - нито знам защо , нито ме интересува ! Всеки е имал бан в този форум ! Много много не ми се вярва да така както ти казваш и това да е причината за бана , но това няма как да го разберем.
След бана ти се появи и обяви ,че повече няма да ръководиш играта и ако искаме , подчертавам ако искаме да се преместим в следния форум Просто имаме и друг вариант ако някой от вас желае, може да се премести в този сайт: http://www.independent.bultras.com/view ... =8&t=10536 и там да продължим да играем и да даваме прогнози.
След тази случка двама колеги от форума започнаха да организират играта и тя продължи .
Аз отново казвам че няма какво да правя в този форум http://www.independent.bultras.com/view ... =8&t=10536 ! Не да сте втори и КЕШ да вземете пак няма какво да правя в този форум защото съм от ЦСКА. Вероятно правиш разлика от този форум, които е за всички отбори и вашия форум които е за фенове на Ботев.
Освен мен виждам ,че и нито един друг май не се е преместил там .
След като никой или почти никой не е дошъл от тук във вашия форум ,ти ни в клин ни в ръкав ни пускаш класиране от някакъв абсолютно непознат форум в които никой от тук не пише и не членува, като нагло го кръщаваш " ЗА СРАВНЕНИЕ".
Пак те питам , кой от този форум го боли к...ра за класирането във вашия форум и кой от вашия форум го боли също оная работа за класирането в нашия форум?
Още по-нагло пускаш още едно класиране след един кръг :)
Върха на наглостта ти е да правиш забележка как да се прави класирането , след като си се отказал да водиш играта.
Колкото до това ,че може да ме съдиш , че съм те нарекъл Пич :) ?
Ако искаш да се съдим ! Няма проблем ! :)

ГАНЧО
Контакти:

Мнениеот ГАНЧО » 10 дек 2024 01:07

gihuelo написа:Ганчо, за нищо съм излъгал :) Пак си измисляш ! Аз съм в тази игра още когато беше във форума на Локо Пд .
Ти я премести тук .
Припомням ти какво се случи ,защото явно имаш доста къса памет.
Преди няколко кръга модераторите са ти сложили бан - нито знам защо , нито ме интересува ! Всеки е имал бан в този форум ! Много много не ми се вярва да така както ти казваш и това да е причината за бана , но това няма как да го разберем.
След бана ти се появи и обяви ,че повече няма да ръководиш играта и ако искаме , подчертавам ако искаме да се преместим в следния форум[color=#000000] Просто имаме и друг вариант ако някой от вас желае, може да се премести в този сайт: http://www.independent.bultras.com/view ... ead#unread и там да продължим да играем и да даваме прогнози.
След тази случка двама колеги от форума започнаха да организират играта и тя продължи .
Аз отново казвам че няма какво да правя в този форум http://www.independent.bultras.com/view ... ead#unread. ! Не да сте втори и КЕШ да вземете пак няма какво да правя в този форум защото съм от ЦСКА. Вероятно правиш разлика от този форум, които е за всички отбори и вашия форум които е за фенове на Ботев.
Освен мен виждам ,че и нито един друг май не се е преместил там .
След като никой или почти никой не е дошъл от тук във вашия форум ,ти ни в клин ни в ръкав ни пускаш класиране от някакъв абсолютно непознат форум в които никой от тук не пише и не членува, като нагло го кръщаваш " ЗА СРАВНЕНИЕ".
Пак те питам , кой от този форум го боли к...ра за класирането във вашия форум и кой от вашия форум го боли също оная работа за класирането в нашия форум?
Още по-нагло пускаш още едно класиране след един кръг :)
Върха на наглостта ти е да правиш забележка как да се прави класирането , след като си се отказал да водиш играта.
Колкото до това ,че може да ме съдиш , че съм те нарекъл Пич :) ?
Ако искаш да се съдим ! Няма проблем ! :)

Колега, в главата ти е каша. Бъркаш какво съм казал аз и какво колегата ботевист. Аз нямам намерение да се занимавам с приказливци, но ще ти отговоря кратко. Да те съди може този, когото си обидил, не аз. Но!! Няма смисъл!!! Човек трудно може да намери хора, които да правят нужното вместо него! На умни хора като теб, мога само да изкажа благодарност, че си поместил сайта отново!!! Бих добавил само, че секцията е " Спортът" и......, че ми е "през к....ра" от кой отбор си!))!:))) Важното е да не се обиждаме и да спазваме конституцията, която разрешава да изказваме свободно мнението си!!!!
С УВАЖЕНИЕ И БЛАГОДАРНОСТ!!!
ГАНЧО:))))))

P.S. Надявам се много, докато се изкачваш нагоре в класирането на играта, да ни веселиш по- често! :)))))))

Върни се в “Ботев”