Ей шматарок никакъв,да беше седнал да прочетеш малко,да помислиш малко и после да дойдеш да лееш баластра тука ?? САЛЕРНО = МОШЕНИК, нищо хубаво с него няма да се види.2 дена да бяхме му дали и щяхме да го търпим цял сезон бе. Виж,че не е купил клуба,земе стане чудо утре и го купи случайно НИКОГА НЯМА ДА СИ ОТИДЕ. Дадат ли му веднъж лиценз ЩЕ СИ ТРЕНИРА ПОДМЕТКИТЕ ОТ ИТАЛИЯ ТУКА И ЩЕ ГИ ПРЕПРОДАВА ДОКАТО НЕ МУ СВЪРШИ РОДОСЛОВНОТО ДЪРВО. КОЙ НОРМАЛЕН ЩЕ ПЛАТИ 5 МИЛИОНА ЗА ОТБОР БЕЗ СТАДИОН,ИГРАЧИ,ТРЕНЬОР,БАЗА,ЛЕКАР,ДЮШ И С ФЕНОВЕ КОИТО ГО ЗАПЛАШВАТ ОЩЕ ПРЕДИ ДА Е ДОШЪЛ? КОЙ КУПУВА ОТБОР БЕЗ ДА СЕ Е ЗАПОЗНАЛ С ФЕНОВЕТЕ И ДА ИМ ЗНАЕ МНЕНИЕТО?
АРЕ ПАЛИ ДЖАПАНИТЕ И ДИМ ДА ТЕ НЯМА.
Така иначе нещо друго - АЗ ПОНЕ не видях/чух някъде самия Салерно да казва,че утре си тръгва ( НЕ ЧЕ И ДА ГО КАЖЕ ДУМАТА МУ СТРУВА НЕЩО), така че никакво сваляне на ГАРД-A !!!!! Докато мача с Левски окончателно не е отменен НИКАКВИ ОТСТЪПКИ... Толкова сме близо...
Ей заради такива пубери ни изваядиха от А група.Ти кво си мислиш бе малоумник ,ся отиваме във В група и до 2 години се връщаме.То така ако ставаше
ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Феновете стреснаха Салерно, италианците си тръгват
Botevdogrob написа:Ей шматарок никакъв,да беше седнал да прочетеш малко,да помислиш малко и после да дойдеш да лееш баластра тука ?? САЛЕРНО = МОШЕНИК, нищо хубаво с него няма да се види.2 дена да бяхме му дали и щяхме да го търпим цял сезон бе. Виж,че не е купил клуба,земе стане чудо утре и го купи случайно НИКОГА НЯМА ДА СИ ОТИДЕ. Дадат ли му веднъж лиценз ЩЕ СИ ТРЕНИРА ПОДМЕТКИТЕ ОТ ИТАЛИЯ ТУКА И ЩЕ ГИ ПРЕПРОДАВА ДОКАТО НЕ МУ СВЪРШИ РОДОСЛОВНОТО ДЪРВО. КОЙ НОРМАЛЕН ЩЕ ПЛАТИ 5 МИЛИОНА ЗА ОТБОР БЕЗ СТАДИОН,ИГРАЧИ,ТРЕНЬОР,БАЗА,ЛЕКАР,ДЮШ И С ФЕНОВЕ КОИТО ГО ЗАПЛАШВАТ ОЩЕ ПРЕДИ ДА Е ДОШЪЛ? КОЙ КУПУВА ОТБОР БЕЗ ДА СЕ Е ЗАПОЗНАЛ С ФЕНОВЕТЕ И ДА ИМ ЗНАЕ МНЕНИЕТО?
АРЕ ПАЛИ ДЖАПАНИТЕ И ДИМ ДА ТЕ НЯМА.
Така иначе нещо друго - АЗ ПОНЕ не видях/чух някъде самия Салерно да казва,че утре си тръгва ( НЕ ЧЕ И ДА ГО КАЖЕ ДУМАТА МУ СТРУВА НЕЩО), така че никакво сваляне на ГАРД-A !!!!! Докато мача с Левски окончателно не е отменен НИКАКВИ ОТСТЪПКИ... Толкова сме близо...
Ей заради такива пубери ни изваядиха от А група.Ти кво си мислиш бе малоумник ,ся отиваме във В група и до 2 години се връщаме.То така ако ставаше
Ей буфер, мишко малка не се опитвай да пишеш в нашия форум с този ник!
Никой ботевист няма да си сложи такъв ник!
От далеч си личи че си мургавелко-лайнутар!!!
-
- Контакти:
Ей буфер, мишко малка не се опитвай да пишеш в нашия форум с този ник!
От далеч си личи че си мургавелко-лайнутар!!![/quote]
Мургавелко е баща ти.Аз съм си ботевист ,но за съжаление хомесексуалисти като теб затриха отбора.
От далеч си личи че си мургавелко-лайнутар!!![/quote]
Мургавелко е баща ти.Аз съм си ботевист ,но за съжаление хомесексуалисти като теб затриха отбора.
Botevdogrob написа:Ей буфер, мишко малка не се опитвай да пишеш в нашия форум с този ник!
От далеч си личи че си мургавелко-лайнутар!!!
Мургавелко е баща ти.Аз съм си ботевист ,но за съжаление хомесексуалисти като теб затриха отбора.[/quote]
Не знам дали го затрихме. това, ще си покаже времето!
Но такива ХОМОСЕКСУАЛИСТИ с меки пишки лапащи кура на селяка го доведоха до тук!!!
а сега си отивай на лайнута където ти е мястото!!!
Моля, спрете се навреме! не ми се слагат банове!))))))))
Veso1913 написа:Феновете на Ботев искат да спрат от участие отбора в А група и правят всичко за постигане на това.Не знам дали са прави,или не.Това си е техен проблем.Искам само да задам някои въпроси,на които след като си отговорите,ще разберете дали мачът Ботев-Левски ще се състои и защо.
1.Правилника на Бфс относно прекратяването на участието на даден отбор от групата.А именно:-Когато един отбор прекратява участието си в групата в паузата между двата полусезона,всички резултати постигнати през първия се АНУЛИРАТ!
2.Искам да погледнете класирането на отборите внимателно и да се замислите Ботев от кого е спечелил точки и кой ще се облагодетелства,ако Ботев не участва в първия мач за пролетния полусезон.
3.Във връзка с горе написаното искам да направя една вметка.БФС синьо ли е,или ДА!И ако е синьо,чии интереси ще защитава?Дали тези на Левски,или тези на Ботев?Разбирай вместо Ботев-Локо сф.
4.Класирането на Левски в момента е повече от неблагоприятно.Разлката от две точки от Локо сф,автоматично ще стане 4/четири/.И като знаем как играят Локо сф срещу Левски,следва че шампионите няма да хванат ръка за Европа.А дали цялата синя олигархия ще допусне това?Не мисля.В контекста на тези мисли,съм почти убеден че мач Ботев-Левски ще има.А какво следва от това,нека феновете на Ботев си отговорят сами.Най-вероятно Ботев ще започне първенството и то с цел обслужване на чужди интереси,без някой да се вълнува от това какво мислят или какво искат пишещите тук.
ХАхахахахахахаха хахахахахахахаха ХАхахахахахахаха хахахахахахахахахахахахахахахаха оооооооооооооо чакай ,чакай ХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХ ХАХАХАХАХАХАХАХ ХАХАХАХАХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХАХХХХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХХХХХХХХУУУУУУахахахахахахахахахахаХ.Й за селянина от Варна
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

НАП поиска фалит за Ботев
Клубът дължи над 2 млн. лв. данъци и осигуровки, Христолов обещава много пари
Проблемите на Ботев край нямат. Христолов доведе клуба до просешка тояга. След като в сряда БФС изхвърли клуба от "А" група, вчера НАП пусна дело в съда и поиска обявяване на фалит за ПФК Ботев АД. Причината е в натрупаните дългове към държавата в размер на 2 094 408 лева и 54 стотинки. Борчът е от неплатени данъци и осигуровки, които Христолов мотае от години. От Окръжния съд - Пловдив, съобщиха, че по молбата на НАП вече е образувано търговско дело.
Оттук нататък в клуба на Христолов трябва да влезе синдик. А междувременно на спешна сбирка ветерани и фенове тръгнаха да правят работни групи, които да подхванат клуба. В тях влизат юристи, данъчни инспектори, икономисти, общественици и бивши играчи от най-различни поколения на Ботев.
Христолов обаче по гръб не пада. Той твърди, че ситуацията в клуба е овладяна.
- Франческо Салерно и Фредерико се връщат в България с парите. Проблеми няма да има - обяснява се наляво и надясно из Пловдив бизнесменът.
Според думите на Митьо италианците ще дойдат да изчистят борчовете към футболната централа, за да може тимът му да стартира наесен в "Б" група, без да е загубил професионалния си статут.
Николай Стоянов
7 дни
явно не са толкова стреснати щом още кроят планове за бъдещето.мен само ми е любопитно ако го направят това и ако наистина стане реално прехвърляне на акциите на италианците какво става после.
Клубът дължи над 2 млн. лв. данъци и осигуровки, Христолов обещава много пари
Проблемите на Ботев край нямат. Христолов доведе клуба до просешка тояга. След като в сряда БФС изхвърли клуба от "А" група, вчера НАП пусна дело в съда и поиска обявяване на фалит за ПФК Ботев АД. Причината е в натрупаните дългове към държавата в размер на 2 094 408 лева и 54 стотинки. Борчът е от неплатени данъци и осигуровки, които Христолов мотае от години. От Окръжния съд - Пловдив, съобщиха, че по молбата на НАП вече е образувано търговско дело.
Оттук нататък в клуба на Христолов трябва да влезе синдик. А междувременно на спешна сбирка ветерани и фенове тръгнаха да правят работни групи, които да подхванат клуба. В тях влизат юристи, данъчни инспектори, икономисти, общественици и бивши играчи от най-различни поколения на Ботев.
Христолов обаче по гръб не пада. Той твърди, че ситуацията в клуба е овладяна.
- Франческо Салерно и Фредерико се връщат в България с парите. Проблеми няма да има - обяснява се наляво и надясно из Пловдив бизнесменът.
Според думите на Митьо италианците ще дойдат да изчистят борчовете към футболната централа, за да може тимът му да стартира наесен в "Б" група, без да е загубил професионалния си статут.
Николай Стоянов
7 дни
явно не са толкова стреснати щом още кроят планове за бъдещето.мен само ми е любопитно ако го направят това и ако наистина стане реално прехвърляне на акциите на италианците какво става после.
- toni_botevista_1912
- Контакти:
"Италианският" Ботев си замина
Италианският Ботев се изнесе вчера. Цялата команда на Франческо Салерно напусна хотел "Беркут" в Брестник, съобщава "7 дни спорт".
Бойна шофьорка с автобус на "Експрес" откара към аерогарата селекцията от италианци, конгоанци, бразилци и французи. Тези играчи въобще не успяха да ритат в България, защото БФС изхвърли отбора от "А" група. Наемът на автобуса от Брестник до София струваше цифром и словом 400 лева.
"Безотговорни ръководители и по-малко разгневени фенове доведоха нещата до финалния край", каза на прощаване Масимиално Брици. Той, Кралет, Бриньоли и другите се снимаха за спомен с хората от хотела и оставиха тениска със свои автографи там.
Междувременно стана ясно, че собственикът на клуба Димитър Христолов е звънял и се е молил за помощ и на италианеца Антонио Реки. Той си тръгна от Пловдив по Коледа, след като не успя да финализира сделката за покупката на Ботев.
"Моля те, ела! Ще ти подаря клуба", кълнял се Христолов пред Реки, търдят от изданието.
И сега остава НАП да го осъдят ...
Бойна шофьорка с автобус на "Експрес" откара към аерогарата селекцията от италианци, конгоанци, бразилци и французи. Тези играчи въобще не успяха да ритат в България, защото БФС изхвърли отбора от "А" група. Наемът на автобуса от Брестник до София струваше цифром и словом 400 лева.
"Безотговорни ръководители и по-малко разгневени фенове доведоха нещата до финалния край", каза на прощаване Масимиално Брици. Той, Кралет, Бриньоли и другите се снимаха за спомен с хората от хотела и оставиха тениска със свои автографи там.
Междувременно стана ясно, че собственикът на клуба Димитър Христолов е звънял и се е молил за помощ и на италианеца Антонио Реки. Той си тръгна от Пловдив по Коледа, след като не успя да финализира сделката за покупката на Ботев.
"Моля те, ела! Ще ти подаря клуба", кълнял се Христолов пред Реки, търдят от изданието.
- plamen etov
- Контакти:
Re: "Италианският" Ботев си замина
toni_botevista_1912 написа:Италианският Ботев се изнесе вчера. Цялата команда на Франческо Салерно напусна хотел "Беркут" в Брестник, съобщава "7 дни спорт".
Ариведерче

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
- Tomislav_Fan
- Контакти:
Re: "Италианският" Ботев си замина
Браво на феновете на Ботев, че буквално изгониха тия нещастници от България...
Дано този отбор по-бързо се вдигне на крака и заеме полагащото му се челно място в БГ футбола !!
Дано този отбор по-бързо се вдигне на крака и заеме полагащото му се челно място в БГ футбола !!