Довиждане "А" група! Здравей, мой Ботев Пловдив!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: БФС: Ботев ще се състезава в Б група от следващия сезон

Мнениеот PFC Litex » 24 фев 2010 19:48

acho1912 написа:няма как да вземе лиценс дори и за б група.до 31 март трябва да изчисти задълженита към нап и старите заплати зада може да картотекира.

Селския е прибрал от ТВ права 453 хиляди лева така, че кинти има.
Яд ме е, че БФС му даде време да измисли нова схема.

sorcererals написа:
PFC Litex написа:sorcererals казаха, че задълженията на Ботев възлизат на 62 000лв.

Знаеш ли Ботев Пловдив, колко пари е получил от ТВ права за 2009 година?
Селския тарикат продължава да ви разиграва и в момента, ей това ме е яд и си избии от главата, че злорадствам.

62000 лв. са само към БФС. Много обичам такива "информирани" от медиите "специалисти".
Ще ти дам един жокер, общите задължения на клуба, към всички кредитори възлизат на над 2,5 млн. лв.

Мотивите за изваждането са точно тази сума от 62 000лв. + сума на полицията и такси по делото Хеорги Христов, както и това, че нямат картотекирани футболисти, къде споменават въпросната от 2.5М сума?
Последна промяна от PFC Litex на 24 фев 2010 19:53, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
suni

Re: Довиждане "А" група! Здравей, мой Ботев Пловдив!

Мнениеот suni » 24 фев 2010 19:49

Журналистът Николай Бареков е вдигнал тост тази вечер, след като БФС извади Ботев (Пловдив) от “А” група.
Айде наздраве и да ви е честит новият президент !!!
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 24 фев 2010 19:50

PFC Litex написа:
acho1912 написа:няма как да вземе лиценс дори и за б група.до 31 март трябва да изчисти задълженита към нап и старите заплати зада може да картотекира.

Стига говори глупости. Тези пари са 1/5-та от дълговете му. И това са общоизвестните. И какво щеше да се промени, ако бяха допуснали отбора? Да не би тези 6 месеца, които сега уж има, тогава да му ги бяха взели. Мислете малко с тия неща, които са на раменете ви.

ulrich
Контакти:

Мнениеот ulrich » 24 фев 2010 19:52

Хайде всички капацитети като четете правилници и коментари, четете и мислете малко. В момента няма законова основа клуба да бъде пратен директно във В група. Само един въпрос да ви задам: как и колко от изискванията за лицензиране ( 31 Март 2010 ) ще изпълни селяка? А след това следва В група!

botev23
Контакти:

Мнениеот botev23 » 24 фев 2010 19:56

PFC Litex написа:Селския е прибрал от ТВ права 453 хиляди лева така, че кинти има.

sorcererals написа:
PFC Litex написа:sorcererals казаха, че задълженията на Ботев възлизат на 62 000лв.

Мотивите за изваждането са точно сумата от 62 000лв. както и това, че нямат картотекирани футболисти, къде споменават въпросната от 2.5М сума?

Приятел нямаш ли си друго занимание, то вярно че Ловеч е малък град, но все има нещо друго за правене. А това с правилниците и тълкуването им, не ти се отдава и не си мисли, че имам предвид само последните ти постове.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 фев 2010 19:57

sorcererals написа:
PFC Litex написа:

Стига говори глупости. Тези пари са 1/5-та от дълговете му. И това са общоизвестните. И какво щеше да се промени, ако бяха допуснали отбора? Да не би тези 6 месеца, които сега уж има, тогава да му ги бяха взели. Мислете малко с тия неща, които са на раменете ви.

Мисля много добре.
БФС трябваше директно да свали статуса на БОТЕВ 1912, има го в правилника и по-този начин днес главата на селския щеше да бъде отразяна тотално, а те отново му дават карт-бланш и време.
Крайният срок за подаване на документи за лицензиране за новия сезон е 31.03.2010г.
Селския вече взе 453К лева, ще измисли поредната схема, ще плати тук там някое задължение и всичкия този шум ще е за нищо, защото той пак ще остане.

Цялата дандания не е Ботев в коя група ще играе, а да се махне селския.
Изображение

Потребителски аватар
aleks1912
Контакти:

Re: Честито!!!Ботев аут!

Мнениеот aleks1912 » 24 фев 2010 19:58

Дано това е за добро, но според мен никой няма да остави най - старият клуб в България да се разруши до основи! ИСКРЕНО ЖЕЛАЯ ВСИЧКО ДА СЕ НОРМАЛИЗИРА , ЗАЩОТО БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ БЕЗ БОТЕВ НЕ Е ФУТБОЛ .

B.P.F.C FOREVER !!!!

dimarta
Контакти:

Мнениеот dimarta » 24 фев 2010 19:58

sorcererals, много е вероятно да си прав. Аз също чувах за подобни изказвания под сурдинка в спортните сайтове от хора, които се познавали с кръга на бившия президент. А и връзките, които правиш с италианците, могат да бъдат напълно вероятни. Не е учудващо, че БФС търпеше номерата на Селския години наред за разлика от Марек, Черноморец БС София, да речем.

Относно обявяването в несъстоятелност, идеята ми се струва малко вероятна. Спомням си, че голяма част от задълженията към клуба били дошли лично от кредити отпуснати от самия Христолов. Ако едната ръка премества парите от единия джоб в другия, трудно ще накарате да се появят тежки кредитори, които да му поискат ликвидацията

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 24 фев 2010 20:04

А сега като искараха Ботев във Б група, а не във В има ли някаква разлика и някво объркване на "плановете"??

Потребителски аватар
Nassy
Контакти:

Мнениеот Nassy » 24 фев 2010 20:10

dagger1912 написа:А сега като искараха Ботев във Б група, а не във В има ли някаква разлика и някво объркване на "плановете"??

Плана е таен, и не е за всички, поне така се каза.
Изображение

Върни се в “Ботев”