Довиждане "А" група! Здравей, мой Ботев Пловдив!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1912
Контакти:

Re: Изхвърлихме и Митьо! Победата е близо!

Мнениеот 1912 » 24 фев 2010 17:55

стига сме си честитили ,а да се взимаме ръце и да продължаваме с натиска против урода,поне сега няма да сме обременени от мачове до есента,но пък и тои няма да е обременен да мисли вече по италянските циркове

BultraStyle
Контакти:

Re: Честито!!!Ботев аут!

Мнениеот BultraStyle » 24 фев 2010 18:01

Това трябваше да стане факт още преди няколко години ! Представете си цялата мизерия какви застрашителни размери е взела след като и плазмодиите от БФС ,този път не си затвориха очите

Потребителски аватар
nekakav
Контакти:

Мнениеот nekakav » 24 фев 2010 18:03

... мисля че за пръв път чувам фенове да се радват че отборът им изпада от дадена дивизия ... макар и с благородна мисъл за ново начало :lol:

Потребителски аватар
tosheto1912
Контакти:

Мнениеот tosheto1912 » 24 фев 2010 18:05

и аз си мисля че това е поредната услуга на бфс към селяка
"Ще се роди тук, в миланския ресторант Часовника мястото за среща на артисти и ще бъде завинаги отбор от голям талант. Цвета на емблемата ще бъде тази прекрасна нощ: черно-синия фон осеян със златни звезди. Ще се нарича Интернационале."

Тои не умира

Мнениеот Тои не умира » 24 фев 2010 18:11

Каде видяхте че селянина го няма ,царвула пак си е президент на клуба...Само изхвърлихме Ботев от света!!!Ботев завинаги в сърцето ми!!!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 24 фев 2010 18:12

tosheto1912 написа:и аз си мисля че това е поредната услуга на бфс към селяка

БФС не може да изгони един президент от клуба му.Ти какво очакваше?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Тои не умира

Мнениеот Тои не умира » 24 фев 2010 18:14

И сега само ние останахме-много важно,интересува го някой!

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

БФС: Ботев ще се състезава в Б група от следващия сезон

Мнениеот sokkoban » 24 фев 2010 18:20

Спортно-техническата комисия на БФС обяви, че отборът на Ботев Пловдив ще се състезава от следващия сезон в "Б" група.

От комисията разпространиха съобщение на официалния сайт на българската централа, което гласи: „Във връзка с неизпълнението на финансови и спортно-технически критерии, продиктувани от нормативните документи на БФС и решения на основните комисии, администриращи първенството, в резултат на което за отбора на ПФК "Ботев 1912" - гр. Пловдив не се гарантира нормалното завършване на спортно-състезателната 2009/2010 година, то на същия отбор се спира участието и се изважда от състава на „А" ФГ. По силата на член 6, точка 8, буква „а" от Наредбата за първенствата и турнирите по футбол в системата на БФС, през следващия сезон ще се състезава в „Б" ФГ. Мотивите за решението се посочват в протокола от заседанието на Спортно-техническата комисия.”

Ха сега да видим :lol:

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 24 фев 2010 18:20

Страва ми се, че сега вече е ред Бакалов и Бареков да отговорят на феновете на Ботев, от които аз не съм на въпроса, а сега на къде, защото БФС макар и трудно, късно, но все пак взеха единственното възможно по закон и желано от феновете и от Бакалов и Бареков решение, така че сега на къде пожелавам на феновете на Ботев това да е само на горе.

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 24 фев 2010 18:21

Честито момчета!!! Ами да отрежем опашката до край! Като гледам кадрите, се чудя как медийната звезда Велизар (отново на първа линия) се е накиприл в ресторанта на Беркут, а ние обяснявахме, че имаме резервация на игрището с изкуствената настилка да играем футбол пред полицаите, само и само да се доберем до събитието и да забием два шамара на свинята?
Просто се чудя тоя говньо, за какъв се мисли и защо не дойде на "Изток" а си трайка до официалната при интилигентите????
За разлика от него цял ден съм бил и на работа!
Той може би пак си мисли, че ще е гид на Черньо и че представлява феновете...това че е срещу сельо, не значи, че е с нас...абе НАГАЖДАЧ
Всички фалшиви венове вън!!!
Последна промяна от labrador2 на 24 фев 2010 18:25, променено общо 1 път.
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Върни се в “Ботев”