Ако не се лъжа подобна история имаше и във Благоевград с Пирин - стар-нов, истински и т.н. феновете на отбора застанаха зад сегашния отбор и нещата се получават.
Успех и на Ботев, винаги има изход
Довиждане "А" група! Здравей, мой Ботев Пловдив!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Довиждане "А" група! Здравей, мой Ботев Пловдив!
пелинат написа:Признавам си ,че следя случващото се в Ботев Пд повърхностно и може нещо да ми е убягнало,но не споделям интусиазма с които феновете посрещат евентуалното изваждане на Ботев Пд от Висшата лига.Вместо да изпишите вежди,Вие извадихте очи.Трябваше да изчакате как ще се развият нещата,някои дали ще плати глобите и ще подпише професионални договори с футболистите.Аз се съмнявам Христолов да може да си позволи такива разходи.Ако италианците са менте и правят някакви далавери и те не биха давали такива суми и нещата щяха да се оправят от само себе си.БФС щеше да ги извади от първенството , да заведе дело срещу Христолов и след обявяването на фалит на клуба от съда,щеше да се търси нов собственик и отборът щеше да започне начисто.Така или иначе нов Ботев Пд може да се изгражда през лятото.Трябваше да ги оставите още 2-3месеца да видим докъде ще стигнат.А сега Христолов притежава марката Ботев Пд,няма отбор съответно и разходи и ще се пазари за името.Феновете го спасиха от разходи и му направиха услуга.Като гледам селските номера на Христолов ,мисля че трудно ще бъде създаден нов отбор с името Ботев Пд без негово съгласие.По-скоро съм песимист за бъдещето на Ботев.
Не е просто повърхностно.Съвсем отгоре,отгоре си го следил

- aisogludingfioler
- Контакти:
Последно ще има ли мач, ще има ли Ботев? Някъде да е потвърдено/оповестено?

БФС: Няма да има мач Ботев - Левски
В хотел "Беркут", където е хармана на новините за Ботев стана ясно, че мач между Ботев и Левски от първи пролетен кръг на шампионата няма да има. Преди минути екипът ни стана свидетел на телефонен разговор между ръководители на ПФК Брестник 1948 и ФК Левски (София).
Шампионите отново поканиха втородивизионната селекция на треньора-рожденик Иван Маринов - Масларя за кнотрола в събота. Хората на Тодор Батков са научили от свои довереници в БФС, че двубой от първи пролетен кръг в първенството между Ботев и Левски в Пловдив намя да има.
"Отказах на колегите от Левски, щеше да ми е много приятно да играем срещу такъв изграден тим. За съжаление, налага ни се да изпълним уговорката за контрола с Янтра (Габрово)", заяви пред news4000.bg Масларя.
В хотел "Беркут", където е хармана на новините за Ботев стана ясно, че мач между Ботев и Левски от първи пролетен кръг на шампионата няма да има. Преди минути екипът ни стана свидетел на телефонен разговор между ръководители на ПФК Брестник 1948 и ФК Левски (София).
Шампионите отново поканиха втородивизионната селекция на треньора-рожденик Иван Маринов - Масларя за кнотрола в събота. Хората на Тодор Батков са научили от свои довереници в БФС, че двубой от първи пролетен кръг в първенството между Ботев и Левски в Пловдив намя да има.
"Отказах на колегите от Левски, щеше да ми е много приятно да играем срещу такъв изграден тим. За съжаление, налага ни се да изпълним уговорката за контрола с Янтра (Габрово)", заяви пред news4000.bg Масларя.
Ще съм щастлив ако Вие сте правите ,а аз греша.Бъдещето ще покаже.
- Plovdivskia Grand
- Контакти:
"Хората на Тодор Батков са научили от свои довереници в БФС, че двубой от първи пролетен кръг в първенството между Ботев и Левски в Пловдив няма да има".Другарят Тодор Батков от село Левочево Смолянско пак се е добрал до класифицирана информация!Браво другарю Батков!
Браво канари, снощи бяхме над 300 човека в Брестник, а сега има над 100 човека във форума
Дано,днес да бъде денят,в който агонията най после ще свърши!Но ,след това всички погледи ще бъдат отправени към хората заели се със задачата за възраждането на БОТЕВ.Те са лъча светлина ,който ще следваме от тунела където се намираме в момента!Трябва ,в най скоро време да излезат с изявление пред медиите за това,което е свършено,какво трябва да се направи (след като са изхвърлили Сельо) и с какво можем да помогнем, ние феновете!Понеже, все още има колебаещи се канарчета(ако питаме Мисира към 80%), трябва да са достатъчно убедителни!За нас,които сме решили,остава вярата в по-доброто бъдеще!
venconi написа:http://corner.dir.bg/news.php?id=5934255
Усещам, че краят наближава !