ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

boxy
Контакти:

Re: Феновете стреснаха Салерно, италианците си тръгват

Мнениеот boxy » 24 фев 2010 07:00

Абе хора, разбирам ви идеално, обаче чисто безпристрастно ми се струва, че малко си вярвате повече отколкото трябва и да не ви изиграе това лоша шега.

Кой ще ви издържа - тия тримата ТУРБО простаци ли от срещата?

И изобщо какво е обяснението всъщност - тоя как води 20 човека тука да играят, пък къв бил ?! Като той е никой, ония простак от пресконференцията може ли да заведе 20 българи да играят в регионала на Палермо примерно?

Желая ви сичко да е ОК - но това включва оставане в А група и трупане на позиции оттам, а не ходения във В групи и отбор дето да дават пари феновете, щото сигурен съм преди още да сте в А група отново ще си имате някой като сегашния си президент.

Обидите че човека е дебел, че имал само три бизнеса, нямал пари, бил ви нещо излъгал и т.н. - за мен са смешни и доста комплексирани....

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 24 фев 2010 07:11

На всички заинтерисувани от други отбори - Момчета, 10х за подкрепата, но не се мъчете да ни разберете, то вие ако разбирахте защо е всичко това щяхте да сте за БПФК! Ние не просто искаме да живуркаве в А група и да се радваме на смешни мачове,искаме да имаме клуб който да ни радва и да е нещо реално, а не имагинерна трупа присъстваща само в статистиката. Дали сме в А или във В какво значение има след като няма да живеем в лъжа и да се навеждаме като лицемери на всеки силен. СВОБОДЕН БОТЕВ!!! (с пожелания към Левски София да се освободи от всички ДС-агенти!)

Потребителски аватар
gidik
Контакти:

Мнениеот gidik » 24 фев 2010 07:12

Браво ,а сега чакайте,Бюреков да ви изкара от в група някъде кам2043г,Тъпаци колко глупав народ сме ейй.

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 24 фев 2010 07:35

Роби, по-добре да умрем прави, вместо да живеем на колене. Никой и нищо не чакаме, ние се бием за да отстояваме това което обичаме. Наведените глави сабя не ги сече, стойте си недоволни зад комповете и мрънкайте. Ботев Пловдив има своята съдба и ние сме с нея, като не ви харесва поне не говорете глупости за Бюрековци мюрековци и тн. Писнало ни е вече от освободители.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 24 фев 2010 07:54

Браво на всички, които вчера са били в "Беркут"!

Ако Салерно наистина си тръгне е добре да се покаже, че сме поумнели и че вече никога няма да разчитаме на един-единствен "месия-спасител", особено обвързан с политически каси и нездрави медийни интереси. Трябва да се търси вариант за консорциум, при това по-здрав от този преди 10 години, който подари клуба на нечовека...

П.С. ПФК "Ботев Пловдив 1912" АД има лиценз до края на шампионата. Така е по наредба. Така че БФС не могат да ни "дадат" лиценз за 6 месеца, както се писа във форума, могат само да ни изхвърлят за нарушения, неплатени задължения и прочие. И даже и тогава, мисля, трябва първо отнемане на точки и т.н.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
lokofan
Контакти:

Мнениеот lokofan » 24 фев 2010 08:47

Момчета, жал ме е за Ботев , но наистина ми се струва , че Бюреков-Дудука ви мъти главата много за да се озове, уж случайно начело на Новия Ботев....знам му аз манията за величие. Ако това стане бъдете сигурни , че Селяка ще ви се стори по-малкото зло!!! Успех и дано се измъкнете от тази каша час по-скоро!!!

bgmoon
Контакти:

Мнениеот bgmoon » 24 фев 2010 09:00

Немога ви разбера, имате си отбор, дебел "собственик" и цяла чета италянчита.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 24 фев 2010 09:15

bgmoon написа:Немога ви разбера, имате си отбор, дебел "собственик" и цяла чета италянчита.

и майка ти не мога да я разбера ама......

kichuka_fighter

Мнениеот kichuka_fighter » 24 фев 2010 09:16

Направих си труда да изчета 14* мнения за да осъзная защо в ада пред българския казан никой не пази.Какво удоволствие ви носи да се заяждате без причина.Буфери,рога,чорби т.н.Имате си отбори подкрепяйте си защо водещото е омразата към нас.Имало ни е 98 години ще ни има още няколко пъти по толкова докато не издъхне и последния ботевист този отбор ще го има.Всичките провокиращи мнения не са от ботевисти.Гледам футбол от над 20 години последните 11 години това не беше Ботев.Как сме щели да се справим,кой щял да дава пари,ами досега някой даваше, а плюнчовци?Не искам Ботев да живурка по-добре във В група или А окръжна, но с достойнство,истински мачове.А за зложелателите нали си знаете всичко на този свят се връща,смейте ни се колелото се върти утре вие ще сте на нашето място.

Потребителски аватар
gidik
Контакти:

Мнениеот gidik » 24 фев 2010 09:16

ziro написа:
football.total написа:Пичове не искам да ви се меся много, радвайте си се на свободния Ботев итн. Не съм фен на този отбор но както и да е. Само да ви питам нещичко- оттук нататък какво? Четох за нови АД-та, фалити, В-група итн. Всичко е в сферата на вероятностите.
ОК правите си нов отбор ли, АД ли каквото си искате АМА КОЙ ГО ИЗДЪРЖА? С кого сте говорили досега? Имате ли готови кандидати за президенти итн. Ако си мислите че един Бареков ще ви издържа отбора жестоко се лъжете. Аз лично издържам един отбор в една от А-окръжните ни групи. Става дума за обикновен селски отбор, със селски стадион, без школа, без автобус, без треньори, без лагери, без подготовка итн. Просто 22 момчета които им се играе футбол и дори в момента сме на 1-во място в класирането. Тоест поне момчетата ми са кадърни. Та бюджета на този селския отбор на сезон ми е около 20.000 лева. Та сметнете сие вие какъв е бюджета на един отбор от ранга на вашия Ботев и кой ще го плаща? Или искате просто да си имате един селски отбор в долните дивизии, а пък бил и той свободен.
Не защитавам нито Салерно, нито Христолов нито никой. Нито се заяждам. Просто питам КАКЪВ ПЛАН ИМАТЕ ЗА БЪДЕЩЕТО...

Това е най смисленото мнение в тази тема!
Няма по лошо от това фенове да си затрият собствения си отбор!
П.С. Искренно се надявам това да не стане!

Абсолютно си прав човече.Аз от два месеца ги призовавам да не слушат някои псевдоспасители на Ботев но...

Върни се в “Ботев”