Botevdogrob написа:Айде е--те си майката с новия селски отбор .Факт е че тази вечер 20 лумпмена решиха вместо всички.Чакахме 10 години нищо не пречеше да изчакаме още 2 дена и да видим какво ще стане.
ха ха - последно до гроб ли?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Botevdogrob написа:Айде е--те си майката с новия селски отбор .Факт е че тази вечер 20 лумпмена решиха вместо всички.Чакахме 10 години нищо не пречеше да изчакаме още 2 дена и да видим какво ще стане.
botev_1912 написа:Botevdogrob написа:Айде е--те си майката с новия селски отбор .Факт е че тази вечер 20 лумпмена решиха вместо всички.Чакахме 10 години нищо не пречеше да изчакаме още 2 дена и да видим какво ще стане.
beckhs23 написа:момчета нямам нищо против, че ми изтрихте коментара, но просто някой много ви е ИЗЛЪГАЛ, че близките 10тина години ботев го чака "бляскаво" бъдеще
Botevdogrob написа:botev_1912 написа:Botevdogrob написа:Айде е--те си майката с новия селски отбор .Факт е че тази вечер 20 лумпмена решиха вместо всички.Чакахме 10 години нищо не пречеше да изчакаме още 2 дена и да видим какво ще стане.
Да до гроб.
NET.77 написа:това беше най лошото решение което можеше да се вземе. АЗ съм БОТЕВИСТ но през следващите 5-6 години БОТЕВ не го виждам в А група .Един пример БОТЕВ(ВРАТЦА) ЕТЪР(ВЕЛИКО ТЪРНОВО) къде са сега колко години не са в А група има и много други примери
NET.77 написа:това беше най лошото решение което можеше да се вземе. АЗ съм БОТЕВИСТ но през следващите 5-6 години БОТЕВ не го виждам в А група .Един пример БОТЕВ(ВРАТЦА) ЕТЪР(ВЕЛИКО ТЪРНОВО) къде са сега колко години не са в А група има и много други примери
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта