ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Феновете стреснаха Салерно, италианците си тръгват

Мнениеот botev_1912 » 24 фев 2010 00:26

Botevdogrob написа:Айде е--те си майката с новия селски отбор .Факт е че тази вечер 20 лумпмена решиха вместо всички.Чакахме 10 години нищо не пречеше да изчакаме още 2 дена и да видим какво ще стане.

ха ха - последно до гроб ли?
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Botevdogrob
Контакти:

Мнениеот Botevdogrob » 24 фев 2010 00:27

botev_1912 написа:
Botevdogrob написа:Айде е--те си майката с новия селски отбор .Факт е че тази вечер 20 лумпмена решиха вместо всички.Чакахме 10 години нищо не пречеше да изчакаме още 2 дена и да видим какво ще стане.

Да до гроб.

NET.77
Контакти:

Мнениеот NET.77 » 24 фев 2010 00:29

това беше най лошото решение което можеше да се вземе. АЗ съм БОТЕВИСТ но през следващите 5-6 години БОТЕВ не го виждам в А група .Един пример БОТЕВ(ВРАТЦА) ЕТЪР(ВЕЛИКО ТЪРНОВО) къде са сега колко години не са в А група има и много други примери

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 24 фев 2010 00:31

beckhs23 написа:момчета нямам нищо против, че ми изтрихте коментара, но просто някой много ви е ИЗЛЪГАЛ, че близките 10тина години ботев го чака "бляскаво" бъдеще :!:

БОТЕВ е обречен да успее.запомни го добре това моето момченце.след всичките тези постъпки на феновете ,Ботев вече е имунизиран срещу това пишман бизнесмени да узурпират кулба ни,защото ще знаят ,че ги чака това което тепърва ще се случва със селския

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 24 фев 2010 00:31

Какво ще кажете по-сериозно да пишем по темата?Какви са тия обиди?!
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 24 фев 2010 00:32

На подобни провокатори не им обръщайте внимание. Как пък не се появиха на нито една среща, как някой не си заяви мнението ясно и открито. Интернет фантоми!
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Shadow_
Контакти:

Мнениеот Shadow_ » 24 фев 2010 00:32

Botevdogrob написа:
botev_1912 написа:

Да до гроб.

Ей шматарок никакъв,да беше седнал да прочетеш малко,да помислиш малко и после да дойдеш да лееш баластра тука ?? САЛЕРНО = МОШЕНИК, нищо хубаво с него няма да се види.2 дена да бяхме му дали и щяхме да го търпим цял сезон бе. Виж,че не е купил клуба,земе стане чудо утре и го купи случайно НИКОГА НЯМА ДА СИ ОТИДЕ. Дадат ли му веднъж лиценз ЩЕ СИ ТРЕНИРА ПОДМЕТКИТЕ ОТ ИТАЛИЯ ТУКА И ЩЕ ГИ ПРЕПРОДАВА ДОКАТО НЕ МУ СВЪРШИ РОДОСЛОВНОТО ДЪРВО. КОЙ НОРМАЛЕН ЩЕ ПЛАТИ 5 МИЛИОНА ЗА ОТБОР БЕЗ СТАДИОН,ИГРАЧИ,ТРЕНЬОР,БАЗА,ЛЕКАР,ДЮШ И С ФЕНОВЕ КОИТО ГО ЗАПЛАШВАТ ОЩЕ ПРЕДИ ДА Е ДОШЪЛ? КОЙ КУПУВА ОТБОР БЕЗ ДА СЕ Е ЗАПОЗНАЛ С ФЕНОВЕТЕ И ДА ИМ ЗНАЕ МНЕНИЕТО?
АРЕ ПАЛИ ДЖАПАНИТЕ И ДИМ ДА ТЕ НЯМА.

Така иначе нещо друго - АЗ ПОНЕ не видях/чух някъде самия Салерно да казва,че утре си тръгва ( НЕ ЧЕ И ДА ГО КАЖЕ ДУМАТА МУ СТРУВА НЕЩО), така че никакво сваляне на ГАРД-A !!!!! Докато мача с Левски окончателно не е отменен НИКАКВИ ОТСТЪПКИ... Толкова сме близо...

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 24 фев 2010 00:33

Аре да те питам така ли се идва да се купива отбор бе?

След като по неговите думи селяка го е прецакал предният път - зашо не излезна да каже истината пред всички?
След като е решил да ни "спасява" защо не дойде да даде една пресконеренция в България за да каже Аз съм такъв и такъв, Ще представлявам този и този, това са ни плановете за отбора - искате ли ме?
Ако беше направил такава официална пресконференция - там щяхме да сме всички и всички да си кажем мнението. ТОй много добре е знаел какво го очаква в България - скункса ако наистина искаше да продаде отбора - щеше да му обясни че тук ще бъде посрещнат на нож!

Нали се сещаш как щяхме да записваме тоторезултати /само погледни последните 2 мача от есента/

С тази торба с фекалии сам щяхме да запишем нова срамна страница в историята на БПФК!

Радвайте се, че се отърваваме от него вместо да хулите!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Ангел
Местоположение: От "Бирената", през Токио, до Аризона, светът е ЖЪЛТО-ЧЕРНА зона!
Контакти:

Мнениеот Ангел » 24 фев 2010 00:34

NET.77 написа:това беше най лошото решение което можеше да се вземе. АЗ съм БОТЕВИСТ но през следващите 5-6 години БОТЕВ не го виждам в А група .Един пример БОТЕВ(ВРАТЦА) ЕТЪР(ВЕЛИКО ТЪРНОВО) къде са сега колко години не са в А група има и много други примери

Може и 5 години да не сме в А група, но поне няма да ни правят на глупаци някакви анонимници и най-важното - няма да го има бряговския.
Любов, предавана 100 години от поколение на поколение! Това е Ботев Пловдив!
http://www.botevplovdiv.bg

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 24 фев 2010 00:34

NET.77 написа:това беше най лошото решение което можеше да се вземе. АЗ съм БОТЕВИСТ но през следващите 5-6 години БОТЕВ не го виждам в А група .Един пример БОТЕВ(ВРАТЦА) ЕТЪР(ВЕЛИКО ТЪРНОВО) къде са сега колко години не са в А група има и много други примери

А в момента виждаш ли го в А група? Щото аз на последно място виждам христоловски изрод, не Ботев.

@Botevdogrob - защо не си се регистрирал с ник dapochakamedogrob? Щото очевидно искаш да чакаш, не искаш истински Ботев...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Ботев”