ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Франческо Салерно се оказва търгаш.....

Мнениеот botev_1912 » 22 фев 2010 12:53

botev forever написа:
Abbiati написа:Погледнато дългосрочно, по-добре 3 или 4 години на стопяване и след това прираст, отколкото още 10 на неизбежна агония. След това няма да има възстановяване!

Когато градиш дългосрочна переспектива хубаво е да кажеш какъв е плана и.Като например-кой ще издържа отбора,каква ще е селекцията,кой ще е треньор,кой ще управлява и т.н и т.н.Всичко друго е приказки...

Точно ти да говориш за конкретизиране е меко казано смешно!

Ти който постоянно отбягваш отговорите на зададени към теб въпроси!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

botev forever

Мнениеот botev forever » 22 фев 2010 12:55

botev_1912 написа:
botev forever написа:
Abbiati написа:Погледнато дългосрочно, по-добре 3 или 4 години на стопяване и след това прираст, отколкото още 10 на неизбежна агония. След това няма да има възстановяване!

Когато градиш дългосрочна переспектива хубаво е да кажеш какъв е плана и.Като например-кой ще издържа отбора,каква ще е селекцията,кой ще е треньор,кой ще управлява и т.н и т.н.Всичко друго е приказки...

Че света да не се върти около мен,че аз да давам отговори на всичко......

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 22 фев 2010 12:57

botev forever написа:
botev_1912 написа:
botev forever написа:Когато градиш дългосрочна переспектива хубаво е да кажеш какъв е плана и.Като например-кой ще издържа отбора,каква ще е селекцията,кой ще е треньор,кой ще управлява и т.н и т.н.Всичко друго е приказки...

Че света да не се върти около мен,че аз да давам отговори на всичко......

че като не се върти отоло теб - защо да ти отговаряме на въпросите?
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

botev forever

Мнениеот botev forever » 22 фев 2010 12:59

че като не се върти отоло теб - защо да ти отговаряме на въпросите?[/quote]
Защото има много плановици напоследък.

Shadow_
Контакти:

Мнениеот Shadow_ » 22 фев 2010 13:24

forever-e в една друга тема твърдеше,че имаш информация,но не я споделяше... Сега защо някой трябва да споделя нещо с теб?

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Re: Ботев на лагер в Брестник

Мнениеот bulgaro » 22 фев 2010 14:12

Alternative написа:Благодарим ви за подкрепата!Аз също уважавам Левски като противник.България има нужда от тези дербита. :)

Ако си беше направил труда да обърнеш малко по-голямо внимание на безумния клип, щеше да разбереш, че е дело на 14 годишно дете, на което едва ли му е ясно какво е Ботев Пловдив, да не говорим за това колко сме сипатични на сините фенове :roll:
Ти обаче бързаш да благодариш все едно лично агентът Батков ти е стиснал съчувствено ръката като Майка Тереза калкутско сираче ...
Вземете малко в ръце, този форум е заприличал на носна кърпа и от всякъде текът сополи и сълзи.

Abbiati написа:Предлагам на всички бултраси да се разходим да разгледаме хотел Беркут и терена на Брестник!

Офффф, на виртуална разходка или лично ще ни поведеш да търсим там филанкишията?
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
antonzzzz

Re: Ботев на лагер в Брестник

Мнениеот antonzzzz » 22 фев 2010 14:33

Предоставям на салерновата трупа да ползват безвъмездно двуместна палатка!Призовавам и други колеги-туристи да направят същия жест. Като за самия Салерно ще трябва да му търсим 4 или 5 местна,за да може да се чувства комфортно.

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 22 фев 2010 14:41

Смятам на всички е ясно,че христоловото АД няма никога вече да получи лиценз.Така че следващия сезон трупата на това АД ще е във "В" група. Тук се замислих дали пък БФС не прави услуга с отлагането на решение? Имам предвид,че още на първите 2 мача като се разпънат транспаранти с нацистка символика- БФС ще ни извади в "Б". И така новото АД ще може да кандидатства за лиценза,който ще бъде отказан на христолово-салерновото АД!

temeruta
Контакти:

Христолов и Салерно - лъжци!

Мнениеот temeruta » 22 фев 2010 14:51

По повод глупостите на мошеника салерно, че христолов вече няма общо с Ботев ще ви кажа, че "нямащият" общо с Ботев христолов за два дни е обиколил над 10 хотела в Пловдив и Хисаря. Аз бях свидетел на единият опит където г-н Христолов даваше 700 лева капаро за 16 човека като обещаваше до края на март да плати авансово наем за НЕГОВИТЕ момчета до края на май. Имал сериозен съдружник от Италия и нямало за какво да се притесняваме :) :) :) :) :)

Потребителски аватар
antonzzzz

Re: Христолов и Салерно - лъжци!

Мнениеот antonzzzz » 22 фев 2010 15:04

В петък по сметките на Авиотехника са постъпили 50 000 лева. Лично от касиерката го знам.След като е изтеглила по нареждане на селския парите,целия останал колектив на завода се е надявал,че ще си получат недаваните от 6 месеца заплати,но селския дис е прибрал парите в чанта и е отпрашил нанякъде.

Върни се в “Ботев”