max_danieli написа:+ 10000000000000000000000000
Отдавна се опитвам да кажа точно това, обаче като че ли никой не ме чува. Евала !!! Много добре си побрал най-същественото на толкова малко място. А относно тва дали е мошеник, може да се провери. Доколкото знам, той е импресарио на Ерос Рамацоти. Някой бг журналист да се свърже с Рамацоти, да му прати снимка на Салерно и да каже Рамацоти дали тва е неговия импресарио. Много просто.
Така. Преди да напишеш поредната глупсот, ще ти кажа малко неща. Първо, проверихме под дърво и камък за човек на име Франческо Салерно! Никаде на изписа съответният резултат. Това беше още преди да се появи в България първият път. Опитахме се да се свържем с фенклуба на Ерос за България, но така и ненамерихме телефон. Едни ден порсто излезна инфо че някаква си жена, прецедателя на този фен клуб, потвърдила. Коя е жената обаче никой не спомена! И до ден деншен, немога да открия телефон на Фен Клуб на Рамацоти в БГ. След като събекта Салерно се появи запърви път в България, започнаха и публикациите в интернет за това име, но само от Български Сайтове. От тука почвамт съмненията колко е известен и какъв е този Салерно
Следващото нещо което всеки може да направи е да напише в Гугъл, "Ерос Рамацоти" "Франческо Салерно", за да се увери че нито единияят нито другият имат някаква врзъка. Никаде в нието една публиакция в интернет не се срещат двете имена едновремнно. От тук следва че Франческо Слаерно, няма никакв шанс да е импресарио на Ерос Рамацоти!
Ако добавим че този субект е абсолютно неизвестен в Италия и неговото име се среща в две статии за разбит отбор, мисля че няма какво повече да с еобсъжда и да с екоментира. Незнам как изобщо ти идва на идея да даваме клуба на този мошеник. Щяли сме да го изгоним след няколко месеца. Абееееееееееееееее НИЕ МИТЕТО КОЛКО ВРЕМЕ ГО ГОНИМ БЕ.
АМАНА