ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Франческо Салерно се оказва търгаш.....

Мнениеот rump_shaker » 21 фев 2010 13:21

max_danieli написа:+ 10000000000000000000000000
Отдавна се опитвам да кажа точно това, обаче като че ли никой не ме чува. Евала !!! Много добре си побрал най-същественото на толкова малко място. А относно тва дали е мошеник, може да се провери. Доколкото знам, той е импресарио на Ерос Рамацоти. Някой бг журналист да се свърже с Рамацоти, да му прати снимка на Салерно и да каже Рамацоти дали тва е неговия импресарио. Много просто.

Така. Преди да напишеш поредната глупсот, ще ти кажа малко неща. Първо, проверихме под дърво и камък за човек на име Франческо Салерно! Никаде на изписа съответният резултат. Това беше още преди да се появи в България първият път. Опитахме се да се свържем с фенклуба на Ерос за България, но така и ненамерихме телефон. Едни ден порсто излезна инфо че някаква си жена, прецедателя на този фен клуб, потвърдила. Коя е жената обаче никой не спомена! И до ден деншен, немога да открия телефон на Фен Клуб на Рамацоти в БГ. След като събекта Салерно се появи запърви път в България, започнаха и публикациите в интернет за това име, но само от Български Сайтове. От тука почвамт съмненията колко е известен и какъв е този Салерно

Следващото нещо което всеки може да направи е да напише в Гугъл, "Ерос Рамацоти" "Франческо Салерно", за да се увери че нито единияят нито другият имат някаква врзъка. Никаде в нието една публиакция в интернет не се срещат двете имена едновремнно. От тук следва че Франческо Слаерно, няма никакв шанс да е импресарио на Ерос Рамацоти!

Ако добавим че този субект е абсолютно неизвестен в Италия и неговото име се среща в две статии за разбит отбор, мисля че няма какво повече да с еобсъжда и да с екоментира. Незнам как изобщо ти идва на идея да даваме клуба на този мошеник. Щяли сме да го изгоним след няколко месеца. Абееееееееееееееее НИЕ МИТЕТО КОЛКО ВРЕМЕ ГО ГОНИМ БЕ.

АМАНА
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 21 фев 2010 13:28

Въобще не се учудвам , че Дебелият е изпечен мошенник под чуждо име. Може да се направи запитване до МВР , докато Салерно е в България ,дали този субект е с редовни документи :?: Има ли там - паспорт , карта за идентификация и проч., и Е ЛИ ТЯ на името ,за което се представя ??? :evil:

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 21 фев 2010 13:30

Тодор Батков написа:Примера на Берое е положителен.Без да вадят отбора,изхвърлиха Банев.Използвайте този италианец да запазите Ботев в елита а същевременно си градете бъдещето си зад гърба му.Един път отидете ли във В група,пътя обратно ще е много труден.Примери много: Етър,Ботев Вр.Дунав,Спартак Пл.и много други.Желая ви успех,но А група без вас няма да е същата.

Пич, ти си тотално изперкал! Немога да повярвам ,че злобата ти стига така на далече,че чак лицемерничиш тука с съвети за благото на Ботев с една единствена користна цел и тя е да ни биете като брашнян чувал и тоя пуло сезон. Уж си се загрижил за благото ни ,а тайно стискаш плаци да сме си в групата та да остане в статистиката ново 6:0 да може да натяквата с 100000000000000 години как сте ни дрънкали кат нищо.
После ми сравнияваш футболните джуджета Етър,Ботев Вр.,Дунав,Спартак Пл. с нашият Ботев Пловдив ..... :) :) :) :) :)
Смях в залата !!!!
Синко,тези отбори дето си изброил дори в златните си години ,съвкупно като едно цяло немогат ,а и небиха събрали фенове за да се мерят с нас дори и в най-лошите ни години (ДХ-Селския) .
Аре сега рестартни ФИФА-та и ни бии с говеждото си отборче здраво.
После от яд иди да си купиш некой люта световна звезда (пр. Руни) и евентуално ако не ти блокира разваленият пач тоя път ще вземеш ШЛ за пореден път !Амин!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 21 фев 2010 13:38

Тодор Батков написа:Примера на Берое е положителен.Без да вадят отбора,изхвърлиха Банев.Използвайте този италианец да запазите Ботев в елита а същевременно си градете бъдещето си зад гърба му.Един път отидете ли във В група,пътя обратно ще е много труден.Примери много: Етър,Ботев Вр.Дунав,Спартак Пл.и много други.Желая ви успех,но А група без вас няма да е същата.

Харабия по-голяма глупсот не бях чел скоро. Примера БАНЕВ е това което ние подхващаме в момента. За тази цел ти трябва, АД с много дълговве каквото е селското, за да се обяви в несъстоятелност и да се изгони въпроссното лице от АДто. Ако салерно дойде и си погаси дълговете, кво правим. Ще седим още 10 години да си връщаме отбора ли?

И кажи ми как по точно да използваме Слаерно и да си градим отбора? Наистина ПО-МАЛОУМНА ТЕЗА/ТВЪРДЕНИЕ не бях срещал!!!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 21 фев 2010 13:49

AIRBUS написа:SALERNO E KOMBINA S
Hristolov i se opitvat da vi Premetnat
PAK ,

To e JASNO na sichki !

Мерси за съвета,но пиши на кирилица.
Изображение
Изображение

atanaszdravkov
Контакти:

Мнениеот atanaszdravkov » 21 фев 2010 13:52

Аз немога да разбера едно нещо след като толкова милеете за този отбор и сте готови на всичко за да се отървете от селския защо всички фенове не събрахте пари и да му купите акциите нали имате хора с много пари където щяли да издържат новият Ботев много е лесно само да искате без нищо да дадете та вие дори билети за мач не си купувате.ще ми е интересно ако направят билетите по 15-20 лв колко велики фена ще ходите на мач .И още нещо не търсете вината само в селския искам да питам къде ви е фен НОМЕР ЕДНО -Петър Стоянов /за някой който не знаят / защото той също носи вина за положението в което сте в момента защото те са дупе и гащи от времето когато президинт за кратко беше Жоро Чакъров.Къде е Велислав Величков тоя смешник където и той се биеше по гърдите че е голям ботевист а сега се крие като мишка . И последно тоя папагал Бареков нямам спомен да е бил някога в агитката а сега той щял да връща славата на отбора от такива като него сте на това дереже защото всеки се пише за велик по време на чума

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 21 фев 2010 13:53

atanaszdravkov написа:Аз немога да разбера едно нещо след като толкова милеете за този отбор и сте готови на всичко за да се отървете от селския защо всички фенове не събрахте пари и да му купите акциите нали имате хора с много пари където щяли да издържат новият Ботев много е лесно само да искате без нищо да дадете та вие дори билети за мач не си купувате.

Виж ми подписа (особено последния абзац) и какво се случва, когато някой опита да купи отбора.
Последна промяна от veseo на 21 фев 2010 13:54, променено общо 1 път.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Тодор Батков
Контакти:

Мнениеот Тодор Батков » 21 фев 2010 13:54

rump_shaker написа:

Харабия по-голяма глупсот не бях чел скоро. Примера БАНЕВ е това което ние подхващаме в момента. За тази цел ти трябва, АД с много дълговве каквото е селското, за да се обяви в несъстоятелност и да се изгони въпроссното лице от АДто. Ако салерно дойде и си погаси дълговете, кво правим. Ще седим още 10 години да си връщаме отбора ли?

И кажи ми как по точно да използваме Слаерно и да си градим отбора? Наистина ПО-МАЛОУМНА ТЕЗА/ТВЪРДЕНИЕ не бях срещал!!!
Через него ще печелите време и ще си градите отбор.Дори и да не се спасите от изпадане ще сте в Б а не във В .Печелите една година а преустройството на групите не е малко а и по-лесно ще се влиза от Б в А отколкото от В в единна Б група и то намалена.А относно дълговете и Берое ги имаше.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 21 фев 2010 13:57

atanaszdravkov написа:Аз немога да разбера едно нещо след като толкова милеете за този отбор и сте готови на всичко за да се отървете от селския защо всички фенове не събрахте пари и да му купите акциите нали имате хора с много пари където щяли да издържат новият Ботев много е лесно само да искате без нищо да дадете та вие дори билети за мач не си купувате.ще ми е интересно ако направят билетите по 15-20 лв колко велики фена ще ходите на мач .И още нещо не търсете вината само в селския искам да питам къде ви е фен НОМЕР ЕДНО -Петър Стоянов /за някой който не знаят / защото той също носи вина за положението в което сте в момента защото те са дупе и гащи от времето когато президинт за кратко беше Жоро Чакъров.Къде е Велислав Величков тоя смешник където и той се биеше по гърдите че е голям ботевист а сега се крие като мишка . И последно тоя папагал Бареков нямам спомен да е бил някога в агитката а сега той щял да връща славата на отбора от такива като него сте на това дереже защото всеки се пише за велик по време на чума

Тъжно е когато някой задава въпроси за да може после сам да им отговаря. Ако това са твоите три минути слава, то радвай им се на воля, но с такива постове не очаквай да те вземат на сериозно.:roll:
Последна промяна от ilian12 на 21 фев 2010 13:59, променено общо 1 път.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
djordano
Контакти:

Мнениеот djordano » 21 фев 2010 13:59

trakia написа:

Пич, ти си тотално изперкал! Немога да повярвам ,че злобата ти стига така на далече,че чак лицемерничиш тука с съвети за благото на Ботев с една единствена користна цел и тя е да ни биете като брашнян чувал и тоя пуло сезон. Уж си се загрижил за благото ни ,а тайно стискаш плаци да сме си в групата та да остане в статистиката ново 6:0 да може да натяквата с 100000000000000 години как сте ни дрънкали кат нищо.
После ми сравнияваш футболните джуджета Етър,Ботев Вр.,Дунав,Спартак Пл. с нашият Ботев Пловдив ..... :) :) :) :) :)
Смях в залата !!!!
Синко,тези отбори дето си изброил дори в златните си години ,съвкупно като едно цяло немогат ,а и небиха събрали фенове за да се мерят с нас дори и в най-лошите ни години (ДХ-Селския) .
Аре сега рестартни ФИФА-та и ни бии с говеждото си отборче здраво.
После от яд иди да си купиш некой люта световна звезда (пр. Руни) и евентуално ако не ти блокира разваленият пач тоя път ще вземеш ШЛ за пореден път !Амин!

много точно му го каза, абсолютно правилно и точно :!:

Върни се в “Ботев”