А относно "новия" БОТЕВ - няма нов и стар , той е един и е този зад който стоят феновете ! Другото са само приказки.
BPFC1912
Но не не маслиш така за Локомотив.
ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Франческо Салерно се оказва търгаш.....
Тодор Батков написа:А относно "новия" БОТЕВ - няма нов и стар , той е един и е този зад който стоят феновете ! Другото са само приказки.
BPFC1912
Но не не маслиш така за Локомотив.
Ти да не си медиум за да знаеш какво мисля.
- arekusanderu
- Контакти:
Даите някоя снимка на този САЛЕРНО,но да не му е скрито лицето и ако е този за когото го мисля после ще ви пиша....
FORZA CESENA !!!
- rump_shaker
- Контакти:
dvdvd написа:football.total написа:Е добре бе момчета не искам да се заяждам ама и вас не ви разбирам... Още не дошъл никой в БГ и вие почнахте бил мошеник, бил такова бил онакова. И нашите собственици и те не са много обичани ама са собственици. И точка.
Какво толкова ще постигнете като ви изхвърлят от групата? Ще си зачеркнете историята това не го ли разбирате. Щото новия ви Ботев ще има да крета години наред из долните групи. Нали сега е същата ситуацията с новия Нефтохимик. Ама не ми казвайте моля ви че имате велика публика итн. Ами имайте си я ама тя на терена не играе, играят футболистите. Публиката заплати не плаща, плащат президентите. Така че чесно да ви кажа ама въобще не я схващам идеята ви за новия Ботев и да сте почвали на чисто. И след 10 години ако новия Ботев пак го купи някой като Христолов тогава какво правим? Ще основавате новия нов Ботев ли?
Не се заяждам просто ми е любопитно някой да ми обясни цялостната си идея и как си го представя този нов Ботев точно ???
Не искам да обиждам никой,но ми се струва а и то е видно ,че феновете на Ботев са объркани и са,като овцете!Един каже нещо и всички на там!Друг друго и айде сменят курса!Определено цялата тази простотия идва от БФС-то!Варианта е един за мен!Изхвърлят отбора от професионалния футбол!Митьо така или иначе е фалирал!Оставя отбора било на фенове или бизнесмени и се почва от нулата!Иначе селския тарикат,до като има лиценз за А група всячески ще се стреми да изкопчи някой и друг дивидент!Това му е надеждата,хванал се е,като удавник за сламка!
Двамата тука като къска и гъсок си плямпате глупсоти. За първия ще кажа че салерно 6 месецац прави циркове на нашият стадион. А на втория, просто 10 години сме ебани в гъза без никъв вазелин. Немислиш ли че капката надежда последните месеци не би ни подвела в грешна посока. Ти да не мислиш че ВИЕ богоизбраните, безпогрешните, ако попаднете в нашето положение, няма да се държите като нас оввцете. С аккво ти си по човек от нас че да ни наричаш овце?

- botev_1912
- Контакти:
arekusanderu написа:Даите някоя снимка на този САЛЕРНО,но да не му е скрито лицето и ако е този за когото го мисля после ще ви пиша....

100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- rump_shaker
- Контакти:
Дочувам слухове, че наистина Салерно е говворил с фенове снощи. За момент си представям абсурда че Салерно наистина иска клуба и ще бъде едноличен собственик, без селския. От това което се оказва за мен Салерно, следва че след полвин или 1 година, няма да има Ботев отново!
Салерно ще пристигне, ще си пусне италянската команда да по ритат в първа лига от Европейска страна, щя продаде играчите в края на сезона, ще натрупа кинти и така някой деен ще напусне без да е инвестирал нищо, без да е изградил школа, без да е оставил нещо зад себе си. И в този ден ще се проклинаме отново че сме допуснали това да се случи. В момента клуба е разрушен ДА!. Тотално разрушен. Но този субеект Салерно не само че няма да направи нищо за този клуб, ами и последната тревичка от паважа зад врата ще бъде съсипана!! Помнете го това. Този човек, няма нито желанието, нито финансовия ресурс да потдържа ФК. Това е моето мнение!
Салерно ще пристигне, ще си пусне италянската команда да по ритат в първа лига от Европейска страна, щя продаде играчите в края на сезона, ще натрупа кинти и така някой деен ще напусне без да е инвестирал нищо, без да е изградил школа, без да е оставил нещо зад себе си. И в този ден ще се проклинаме отново че сме допуснали това да се случи. В момента клуба е разрушен ДА!. Тотално разрушен. Но този субеект Салерно не само че няма да направи нищо за този клуб, ами и последната тревичка от паважа зад врата ще бъде съсипана!! Помнете го това. Този човек, няма нито желанието, нито финансовия ресурс да потдържа ФК. Това е моето мнение!

- arekusanderu
- Контакти:
Благодаря за снимката
Мога и да бъркам,но се кълна Че е така.....на снимката виждам Максимилиано Манфредини които живее в МОДЕНА, по адрес via A.COSTA 7,това е известен мошенник,които открива офиси из цяла ИТАЛИЯ и РУМЪНИЯ и търси балъци за пране на пари.Този пич набута и моя шеф със доста крупна сума....притежава и автомобил ФИАТ БРАВА,с регистрация от АОСТА,но след направената проверка се оказа че и колата,и фирмите са му ФАНТОМ.Поне при срещите ни със него,тои плати кафето......ИСТОРИЯТА Е ИСТИНСКА И ГАРАНТИРАМ ЗА ГОРЕ ПИСАНОТО 

FORZA CESENA !!!
Re: Салерно щял да даде 50% от акциите на феновете
Не съм сигурен дали San Mauro Marchesato е фалирал, или просто е изпаднал в тежка криза. Притеснява ме факта, че Салерно е отишъл там с гръмки обещания, които в последствие се оказват лъжа. Колко познато...
rump_shaker написа:Дочувам слухове, че наистина Салерно е говворил с фенове снощи. За момент си представям абсурда че Салерно наистина иска клуба и ще бъде едноличен собственик, без селския. От това което се оказва за мен Салерно, следва че след полвин или 1 година, няма да има Ботев отново!
Айде стига с този салерно ! Едно и също се дъвчи постоянно. Има ли официална позиция на феновете ? Има ! Това е най важното.А слухове винаги ще има.Някои хора от това си вадят хляба.
- rump_shaker
- Контакти:
Ми то има позиция, ама полвината пак са готоив да тръгват да подкрепят тоя Салерно. Аз затова съм бесен. Излензхме с решение, обединихме се и след седмица се появи дебелка и част от нас почнаха да се ослушват. "... Не им се играло във В...." ".....закво да си разрушаваме отбора...."
Ей затва още 1000000 години селска тирания над нас. Кат сме взели решение да се покажем кат маже и да си го изпалним майна. Кво кат отбора иде в 18-та глуха. Сега да на сме другаде??
Ей затва още 1000000 години селска тирания над нас. Кат сме взели решение да се покажем кат маже и да си го изпалним майна. Кво кат отбора иде в 18-та глуха. Сега да на сме другаде??