ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

emo_75
Контакти:

Re: Салерно щял да даде 50% от акциите на феновете

Мнениеот emo_75 » 19 фев 2010 13:39

VETOB написа:Добре съгласен съм да закупя няколко акции по 5 евро, но през лятото тези селяци като кажат, че искат да увеличат уставния капитал на отбора, кво правим тогав, пак ли ще се вайкаме, защото няма да е по силите на всички ни да поемем този финансов удър. Никакъв Салерно -СВОБОДЕН БОТЕВ

когато ние имаме блокираща квота,немогат да увеличат уставния капитал без наше съгласие.ние при това положение няма да сме дребни акционери,а ще притежаваме половината отбор.немогат да вдигнат уставния капитал без нас.

VETOB
Контакти:

Мнениеот VETOB » 19 фев 2010 13:41

Същото имах в предвид, че сега като купим акции ще налеем малко живец във вените на селяка, защото за мен Салерно и селяка са едно

нараш
Контакти:

Мнениеот нараш » 19 фев 2010 13:44

Jeff Ament написа:Ами ако това е истина,какво правим?Предлагам като дойде Салерно да видим какво ще каже,и дали ще успее да докаже думите си!Ако не,тогава да действаме...

и ако е истина кво?купуваме акции,купуваме дългове,караме известно време така докато селския излезе на чисто,след което селския вдига уставния капитал на дружеството и пак става едноличен собственик и ако случайно вземе да пукне има и тризнаци. Има само един път-борба докато нямаме СВОБОДЕН БОТЕВ. В момента някои ботевисти разсъждават доста егоистично,понеже са свикнали да виждат любимия отбор в "А" група,но мисля че трябва да се погледне по-глобално на нещата,защото ако селския продължи с БОТЕВ след някоя година може да имаме публика като на СЛАВИЯ И ЛОКО сф.БОТЕВ ГО Е ИМАЛО ПРЕДИ НАС НЕКА НАПРАВИМ ТАКА ЧЕ ДА ГО ИМА И СЛЕД НАС.

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 19 фев 2010 13:55

VETOB написа:Същото имах в предвид, че сега като купим акции ще налеем малко живец във вените на селяка, защото за мен Салерно и селяка са едно

тогава правим така.за да няма опасност някои да се продаде тези 50% да ги вземе фондацията на МАРИН БАКАЛОВ,а не всеки фен поотделно да купува акции.а феновте можем да влезем отделно във фондацията.тогава фондацията гласува на едно общо събрание самостоятелно като юредическо лице.така няма да има опасност от това за което говориш.разберете правилно.новия БОТЕВ беше крайна мярка от самото начало,ако има вазможност да си вземем отбора без да се налага да започваме от "В"ГРУПА трябва да я използваме.много ще ме боли,ако трчбва да празнуваме 100г юбилеи на любимя ни отбор в "Б"ГРУПА.трябва да се обмислят всички варианти.

vranchevi
Контакти:

Re: Нов Ботев, никакъв Салерно

Мнениеот vranchevi » 19 фев 2010 14:09

angelloit написа:По скоро си внушаваме, че всичко е конспирация... не защитавам Салерно, всичко е възможно, но стига сме търсили под телето вол, поне докато не дойде и покаже какво има и какво иска да направи, до понеделник, има ли какво да направите по интересно?

Доколкото си спомням ти си Красимир от Софийския фенклуб на Ботев, същият който говори със Реки преди да си тръгне от България последния път. Дайте да направим една цивилизована дискусия, защото и ако този път сгрешим ще бъде пагобно. Според мен не трябва да се дава никакъв шанс на Салерно, защото нямя време и защото просто не се правят така нещата. Ако искаше Салерно можеше да купи Ботев веднага след като Реки си замина за Италия, а не да идва три дни преди първия мач.

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 19 фев 2010 14:21

вижте,най-правилното решение според мен е да го изслушаме като доиде и да видим какво ще покаже.ако преценим,че намеренията са му чисти най-добре ще е тези 50% да ги даде на фонадцията на МАРИН БАКАЛОВ, а не всеки фен поотделно да купува акции.така няма да има опсност на едно общо събрание да вдигне уставния капитал купувайки някои алчен дребен акционер.защото не всички фенове ще издаржат финансово при вдигане на капитала,а фондацията така ще глаува сомостоятелно като юредическо лице.разберете,ако има вазможност да си вземем клуба без да се налага да започваме от "В"ГРУПА трябва да я исползваме.не ми се гледа БОТЕВ на 100г юбилей в Б ГРУПА.трябва да се обмислят тези варианти.новия БОТЕВ беше крайна мярка от самото начало.можем да си вземем отбора и по този начин.

angelloit
Контакти:

Мнениеот angelloit » 19 фев 2010 14:22

vranchevi написа:
angelloit написа:По скоро си внушаваме, че всичко е конспирация... не защитавам Салерно, всичко е възможно, но стига сме търсили под телето вол, поне докато не дойде и покаже какво има и какво иска да направи, до понеделник, има ли какво да направите по интересно?

Доколкото си спомням ти си Красимир от Софийския фенклуб на Ботев, същият който говори със Реки преди да си тръгне от България последния път. Дайте да направим една цивилизована дискусия, защото и ако този път сгрешим ще бъде пагобно. Според мен не трябва да се дава никакъв шанс на Салерно, защото нямя време и защото просто не се правят така нещата. Ако искаше Салерно можеше да купи Ботев веднага след като Реки си замина за Италия, а не да идва три дни преди първия мач.

Да аз съм Красимир, искам да стане ясно на всички не заставам зад Салерно или някой друг,просто ви давам инфо, и се опитвам да мисля трезво а не с пребързани действия, който иска може да ми се обади да му кажа каво точно сме говорили, макар че почети всичко сам го написал тук и да подчертая сам го превел, а не че е мое мнение. Аз същомислаи че трябва да сме обединени и не да правим на своя глава всичко както с някои пребързани декларации.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 19 фев 2010 14:46

Ами до момента нищо не е направил да спечели доверие, обещанията и сельо ги можеше...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 19 фев 2010 14:58

Нищо не губим, ако чуем и видим, какво има да казва и показва Салерно. Нека тогава разсъждаваме по въпроса за връзката му с Селяка. Всеки освен нас редовите фенове има "нечисти" интереси спрямо Ботев.

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 19 фев 2010 15:13

Някой има ли решение какво да правим в момента, освен да чакаме?
Плана от Империал си върви, лошото е, че не е кола да можем да я бутнем, да станат по-бързо нещата.
Салерно и сие идват понеделник или когато там дойдат, т.е. до тогава ние нищо неможем да направим.
БФС мълчи и явно чака развитие на ситуацията. И тях за съжаление не можем да ги побутнем да се разбързат.
Иначе казано, ние така и така седим и чакаме, не виждам на някой какво му пречи това.
Нападате човека, който превежда думите на италианците. Щото така ви е най-лесно. Искам да видя извиненията ви, след като нещата се развият в каквато и да е посока, защото той на няколко пъти ви каза, че просто превежда, а не е негово мнение и позиция.
Салерно бил измамник, сигурно е така, аз също не му вярвам, но реално нямаме какво друго да направим в момента освен......................да седим и да чакаме(странно).

Върни се в “Ботев”