Дано това да е началото на края на мъките за този толкова симпатичен и силен в недалечното минало български отбор !
Искрено ви желая успех !
ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Просветителя
- Контакти:
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Салерно щял да даде 50% от акциите на феновете
Просветителя написа:Дано това да е началото на края на мъките за този толкова симпатичен и силен в недалечното минало български отбор !
Искрено ви желая успех !
Просветителю,БЛАГОДАРИМ ТИ!
Георги Иванов- Гонзо написа:Тракиец 1912 написа:1936 написа:Хаааах бат мите сега и половината дългове дето никой не знае колко милиона са ще им прехвърлиБаво мите получаваш оскар от мен и за режисура и за актйорство
Научи се да пишеш, неграмотен помияр!
Да ти кажа честно "помяр" се пише пУмяр !
[offtopic]Какво ме намесихте тука пък мене

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- nik_bg1
- Контакти:
Ако Салерно е сериозен за това, че иска да финансира отбора,няма нищо лошо.Ако гарантира,че ще спази няколко клаузи:
1.Финансира/помага за създаването на отбор,който да заеме мястото на фалиралото АД...С което се гарантира, че гада отива в затвора...
2.Възражда/финансира ДЮШ...
3.Дава 49% на фондацията/феновете,няма значение.Който ги вземе може да упражнява, контрол.
4.Членски внос.Мисля,че е нормално,даже задължително...
Тези точки може да се допълват...естествено.
1.Финансира/помага за създаването на отбор,който да заеме мястото на фалиралото АД...С което се гарантира, че гада отива в затвора...
3.Дава 49% на фондацията/феновете,няма значение.Който ги вземе може да упражнява, контрол.
Последна промяна от nik_bg1 на 18 фев 2010 22:30, променено общо 1 път.
- bezposhtadnia
И, като го настигнем хвърляме пръчките , и шибай ,шибай , шибайNORICH написа:ИЗХОДА Е САМО ЕДИН,СЪБЛИЧАМЕ САЛЕРНО ГОЛ,И ТРЪГВАМЕ СЛЕД НЕГО С ПРЪЧКИ!

НИЕ ,ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ НА ВЪРХА . ЗАВИНАГИ .
vranchevi написа:Ако Салерно даде 50% от акциите на феновете, те ще трябва да погасят 50% от дълговете на Ботев
Задълженията са на юридическото лице и се погасяват от него, а не от акционерите независимо какъв процент акции притежават.
nik_bg1 написа:Ако Салерно е сериозен за това, че иска да финансира отбора,няма нищо лошо.Ако гарантира,че ще спази няколко клаузи:
5 А един мармот увива шоколада със станиол
Последна промяна от BPFC1912 на 18 фев 2010 22:59, променено общо 1 път.
kan1912 написа:vranchevi написа:Ако Салерно даде 50% от акциите на феновете, те ще трябва да погасят 50% от дълговете на Ботев
Задълженията са на юридическото лице и се погасяват от него, а не от акционерите независимо какъв процент акции притежават.
Да, ама съм сигурен, че ако това стане ще започне да пита как ще се погасят задълженията! Абсолютно сигурен съм!
Хайде стига сме обмисляли предложения! Хайде стига сме давали доверие! Ако искаше гакова, досега имаше достатъчно време да го направи без да ни дава дори и ЕДИН процент! Пък и ставаме по-леки и от лека жена!
НЕКА ТОЗИ ПЪТ УДЪРЖИМ НА ДУМАТА СИ! ЗА ДА БЪДЕМ ГОРДИ С ПОСТЪПКАТА СИ И ЕДИННИ ПРИ ВЗЕМАНЕТО НА РЕШЕНИЕ ЗА ТОВА ДА ГО ИМА ИЛИ НЕ КЛУБА НИ!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
Тука да не се състезавате кой по-голяма глупост ще напише бре майни?? И само за протокола да питам това NORICH от Norwich City ли трябва да идва или е нова песен на Лейди Гага?
- sorcererals
- Контакти:
Re: Нов Ботев, никакъв Салерно
Момчета и момичета, ако "новия" Ботев бъде яхнат от поредния мити, трети ли ще си създадем, след това четвърти и така докато ни изнася на всички
Ай нема нужда.
Позицията на всички е ясна: Този отбор не се подкрепя, поне докато не се появят доказателства, че търпи положително развитие. Нов отбор, паралелно съществуващ с този е абсурд. След като/ако този бъде ликвидиран, тогава може да се мисли за такъв.
И едно питане към всички нетърпеливи за новия отбор - ако утре разрешат участие на този отбор, и бъдат платени най-спешните задължения, включително тези, които носят риск от обявяване в несъстоятелност, как ще го фалирате отбора, че нещо не ми е ясно?
Много празни приказки от незапознати с процедурите хора. Отделно декларацията написана по този начин, не отразява реалната позиция на хората. И веднага се появиха ликвидатори, спонсори и не знам си още какви.
Да не говорим за нападките към хората, които търсят начин да ни информират, без да заемат страна. Или предпочитате все всичко да е потайно и да си пишете "моля ви кажете , не издържам".
Няма угодия.

Ай нема нужда.
Позицията на всички е ясна: Този отбор не се подкрепя, поне докато не се появят доказателства, че търпи положително развитие. Нов отбор, паралелно съществуващ с този е абсурд. След като/ако този бъде ликвидиран, тогава може да се мисли за такъв.
И едно питане към всички нетърпеливи за новия отбор - ако утре разрешат участие на този отбор, и бъдат платени най-спешните задължения, включително тези, които носят риск от обявяване в несъстоятелност, как ще го фалирате отбора, че нещо не ми е ясно?
Много празни приказки от незапознати с процедурите хора. Отделно декларацията написана по този начин, не отразява реалната позиция на хората. И веднага се появиха ликвидатори, спонсори и не знам си още какви.
Да не говорим за нападките към хората, които търсят начин да ни информират, без да заемат страна. Или предпочитате все всичко да е потайно и да си пишете "моля ви кажете , не издържам".
Няма угодия.