Парма фена, не говори глупости, че само се излагаш.
Това са шизофреници, които гледат да премахнат напрежението и селяка да направи така, че отбора му да играе в А група и напролет. Не вярвам феновете на Ботев да са толкова тъпи, че и този път да се вържат.
ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Салерно щял да даде 50% от акциите на феновете
ultra_shark написа:Парма фена, не говори глупости, че само се излагаш.
Това са шизофреници, които гледат да премахнат напрежението и селяка да направи така, че отбора му да играе в А група и напролет. Не вярвам феновете на Ботев да са толкова тъпи, че и този път да се вържат.
Не се излагам,а и аз като феновете на Ботев искам силен клуб,защото така ще се вдигне нивото на А група.Много трудно е да започнеш без финансов гръб от В група

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
-
- Контакти:
абе майни тия вече мноооооого явно ви се подиграват
Вземете сега плащайте на селския и задълженията. Тия искат да картотекират отбора и да си правят цирка. И един процент да имат пак не трябва нищо общо да имате с тези мошеници дето в цяла италия ги знаят само вие им вярвате още. Чак мен ме е яд като гледам какво става 

Какво ще ни даде тоя ??? Кви акции ... запорирани....или на селския дълговете абе бегай в италия да не ти.........
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?
С пари като не успя,сега свинята пробва с власт.Мисля че фенклуба е в шах и много трудно ще вземе някакво решение.В крайна сметка пак ще успеят да ни разединят.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
Parmalat написа:ultra_shark написа:Парма фена, не говори глупости, че само се излагаш.
Не се излагам,а и аз като феновете на Ботев искам силен клуб,защото така ще се вдигне нивото на А група.Много трудно е да започнеш без финансов гръб от В група
какъв финансов гръб във В-група приятелю,отбор с толкова много привърженици и богата клубна история едва ли ще му е проблем да играе в третия ешелон,трябва един път завинаги на Селския да му бъде бит шута от Пловдив,успех във начинанието което сте подхванали,пс-относно 5 евро на Салерно-в Арис Солун -всяка година 12 000 души плащат по 100 евро за подпомагане на клуба
HASTA DE LA VICTORIA
-
- Контакти:
Той не притежава акциите за да ги даде не фенклуба. А селянина 11 години на никой не ги даде ( на няколко пъти имаше добри оферти) та на нас ли ще ги даде сега за по 5 евро? Аре да се свършва този цирк веднъж завинаги. Много се хващаме на приказки и затова сега сме в батака. И то на думи казани от доказани лъжци!
- Георги Иванов- Гонзо
- Контакти:
Тове е поредната подигравка към Ботев!
- PLOVDIV PEE 1912
Тоя дебелия взе много да ме дразни.......
- rump_shaker
- Контакти:
Селтака за пореден път показва какъв режисьор е!! Не се подвеждайте на тези глупости. Само преди няколко часа сутринта преди да излезне декларацията на феновете, някой хора писаха и обсъждаха възможноста салерно да притежава само полвината акции! Дори някой каза "....Ако е серьозен да остави 50 процента на нас и да го докаже....."
Явно Селтака чете или се сдобива с инфо от форумите. А дори и да не е така, той е достатъчно запознат с настроението ни. Знае как и каде да ни жегне. Сигурен съм че това е поредната добре измислена сцена от филма който режисира селското и/или салерно.
Всяко наше притеснение се траснформира в добре изготвено изявление отстрана на Салерно опитвайки се да подкупва феновете с думи!!!
Явно Селтака чете или се сдобива с инфо от форумите. А дори и да не е така, той е достатъчно запознат с настроението ни. Знае как и каде да ни жегне. Сигурен съм че това е поредната добре измислена сцена от филма който режисира селското и/или салерно.
Всяко наше притеснение се траснформира в добре изготвено изявление отстрана на Салерно опитвайки се да подкупва феновете с думи!!!