ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botev forever

Re: Салерно:Аз съм новият президент на Ботев имам договор!

Мнениеот botev forever » 17 фев 2010 23:17

botev_1912 написа:
botev forever написа:
botev_1912 написа:МБХ за форевъра аз искам да знам кои са платените фенове - ако има такива!

и след мълчанието на форевъра нека споделя моите размисли около "платените фенове":
1. Това с платените фенове ми звучи не малко ами много буферски - това е един от техните митове!
2. Аконаистина има такива фенове за тези плащания знаят те и неградският, а тези фенове няма да плюят само себе си че били платени - останалите размисли оставям на Вас!

За пореден път доказваш,че мисленето не ти е присъща дейност.Аз говоря за платените от италианците фенове г-н МИСЛИТЕЛЮ.Що се отнася за хората които не знаят,че тартори са взимали пари от селяка то те не са близки до отбора г-н Холмс.

Въртиш сучиш - не отговаряш на ВАЪПРОСЪТ - ОК повече няма да те питам, но ти си оставаш мижитурката, която се крие зад ника си в някакъв форум и сипе необосновано обиди по хора които може би не познава лично дори! Няколко пъти ти казах, че ако си мъж - ще изкараш нещата на яве - е явно не си!

Ти гиганте сигурно си познат на всички във форума така ли?Да не би да припозна себе си в темата за платените фенове,че си така обидчив?За всеки който съм дал поименно мнение го познавам лично и знам за делата му.Първи писах за много от нещата,след което си чел във вестниците и за нищо не съм излъгал както е видно.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 17 фев 2010 23:19

emo_75 написа:
BPFC1912 написа:
emo_75 написа:темата е друга бе хора,не платени фенове.няма платени фенове.
иначе след като е имало среща тази вечер и са решили да си отстояваме позицията за нов БОТЕВ аз сам с всички за да бъдем единни.иначе бях склонен да го изслушаме този дебелия,но да му зададем точни и ясни вапроси и да ни даде неуспорими доказателства че селския няма да има нищо общо с БОТЕВ,но щом са решили до краи да си следваме идеята за нов БОТЕВ,аз съм "ЗА"
ТОЙ НЕ УМИРА!

Да точно това е позицията ! Но за да се осъществи , трябва повече от всякога да сме единни и сплотени !

да,така е сагласен съм,но има и някои притеснителни неща във всичко.например става неизбежно съществуването на два паралелни отбора,което е много лошо,ще станем като ПИРИН-в един момент те имаха 3 отбора с името ПИРИН.
според мен,ако следваме твърдо позицията за нов БОТЕВ по никакав начин не трябва да позволявамв отбора да стартира парвенството,а да се фалира този отбор и с него започваме от "В"ГРУПА.този отбор не трябва да стартира при никакви обстоятелства,дори ако трябва да стигнем до много краини мерки.

Както каза един колега, щом телевизиите правят всичко - за да не им разместваме програмата, и щом перуката вальо помага на селяка заради часто от тези ТВ права, то не ми се иска да съм на мястото на операторите дошли на Колежа!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 17 фев 2010 23:21

botev forever написа:
botev_1912 написа:Въртиш сучиш - не отговаряш на ВАЪПРОСЪТ - ОК повече няма да те питам, но ти си оставаш мижитурката, която се крие зад ника си в някакъв форум и сипе необосновано обиди по хора които може би не познава лично дори! Няколко пъти ти казах, че ако си мъж - ще изкараш нещата на яве - е явно не си!

Ти гиганте сигурно си познат на всички във форума така ли?Да не би да припозна себе си в темата за платените фенове,че си така обидчив?За всеки който съм дал поименно мнение го познавам лично и знам за делата му.Първи писах за много от нещата,след което си чел във вестниците и за нищо не съм излъгал както е видно.

Нали ти казах бе мишко, приеми че съм взел пари за нещо си от италианците - искам да ми искараш кирливите ризи пред всички!

Въртиш сучиш - пак не отговаряш а? ХАХА колко си жалък
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 17 фев 2010 23:22

Дайте да видим кво ше стане другата седмица. Като ги знам кви върти опашки са БФС няма се учудя да пуснат Салерно и ако вземе че тръгнат нещата, тогава кво праим?

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 17 фев 2010 23:25

[.[/quote]

Както каза един колега, щом телевизиите правят всичко - за да не им разместваме програмата, и щом перуката вальо помага на селяка заради часто от тези ТВ права, то не ми се иска да съм на мястото на операторите дошли на Колежа![/quote]

Какъв колеж бе колега....операторите ако има такива....ще са на лайнута......или някъде по стадионите на Доростол (Силистра) или на Бдин(Видин)........
Последна промяна от bultrasa на 17 фев 2010 23:28, променено общо 1 път.
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

нараш
Контакти:

Мнениеот нараш » 17 фев 2010 23:27

1912BOTEV написа:ЗАЩО ВЯРВАТЕ? Каквото и да направят, това не е моят Ботев! Аз не искам Ботев с президент, който се крие и идвайки прави опити да подкупи част от феновете! Ето, това е номера, той знае че така ще се получи разцепление в привържениците и ще успее да се справи със ситуацията. Ако се поддадем, после (може след една, може и след 2 години) няма да имаме НИКАКВО извинение за състоянието на отбора ни! Не искам всеки сезон да се закърпва положението, само и само за да има клуб! Ясно е, че тези са комбина с Христола! За мен няма значение каква ще бъде собствеността! Аз не искам тези италианци! Ако много ни искаха, щяха да купят отбора още преди нова година и досега ПФК трябваше да функционира нормално. Но, не би! Жалко, много жалко! Тези водят клубът ни към тотално утнищожение! Сигурен съм!!!
ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДА МИСЛЯТ ТРЕЗВО! И ЗА БЪДЕЩЕТО!

+10000000000.......А БЕ МОМЧЕТА КАКВИ СДЕЛКИ,КАКВИ 5 ЛВ.?КАКЪВ Е ТОЯ САЛЕРНО?КОЛКО ПЪТИ ДОСЕГА ЛИЧНО ТОЙ НИ Е ЛЪГАЛ?НЕ КАЗА ЛИ ТОЙ ОЩЕ ПРЕДИ 6 МЕСЕЦА ЧЕ ОТБОРА Е НЕГОВ?КАТО ДОЙДЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ В ПЛОВДИВ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР СЕ ВОЗЕШЕ В КОЛАТА НА СЕЛСКИЯ ЗАЩОТО НЯМАШЕ 5ЛВ. В ДЖОБА ЗА ТАКСИ,ПЪК СЕГА ОТБОР КУПУВАЛ.РАЗБЕРЕТЕ-АКО СЕГА НЕ ВОДИМ БОРБАТА ДО КРАЙ,МОЖЕ И НАШТЕ ДЕЦА ДА НЕ ВИДЯТ СВОБОДЕН БОТЕВ,МОЖЕ ДАЖЕ И НАЙ-ЛОШОТО ЕДИН ДЕН ДА ГИ ВИДИМ НА лайнута да викат.ЛИЧНО АЗ ПРЕДПОЧИТАМ 2-3 ГОДИНИ БЕЗ МАЧОВЕ ОТ "А" ГРУПА,ОТКОЛКОТО КАТО СЕГА ДА НЕ МОГА ДА ОТГОВОРЯ НА ЕДИН ПРОСТ ВЪПРОС НА МОЯ СИН А ИМЕННО-"ТАТЕ КОГА ЩЕ ХОДИМ НА МАЧ НА БОТЕВ?"

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 17 фев 2010 23:32

Аз пък изобщо няма да се учудя Салерно да започне сезона. На толкова невероятни неща се нагледах през последните 10 години че всичко очаквам вече даже и неочакваното.

botev forever

Мнениеот botev forever » 17 фев 2010 23:35

botev_1912 написа:
botev forever написа:
botev_1912 написа:Въртиш сучиш - не отговаряш на ВАЪПРОСЪТ - ОК повече няма да те питам, но ти си оставаш мижитурката, която се крие зад ника си в някакъв форум и сипе необосновано обиди по хора които може би не познава лично дори! Няколко пъти ти казах, че ако си мъж - ще изкараш нещата на яве - е явно не си!

Нали ти казах бе мишко, приеми че съм взел пари за нещо си от италианците - искам да ми искараш кирливите ризи пред всички!

Въртиш сучиш - пак не отговаряш а? ХАХА колко си жалък

Не може идивид като теб да ми каже,че съм жалък след като и от оная ми работа е по-малък.Кажи кой си г-н Гладък мозък за да ти кажа дали си в "ония" списък и какви са греховете ти.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 17 фев 2010 23:39

botev_1912 написа:
kubik написа:НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО НА ТОЯ СВЯТ.ВИНАГИ В ЕДНА ЛЪЖА ИМА ДОЗА ИСТИНА.ЗА ДА ТРЪГНЕ ДА СЕ ПОВТАРЯ,ЧЕ ИМА ПЛАТЕНИ ФЕНОВЕ НЕ Е СЛУЧАЙНО.ВСЕ ОТ НЯКЪДЕ Е ЧУТО ИЛИ НАМЕКНАТО.АЗ ЛИЧНО НЯМАМ ДОКАЗАТЕЛСТВА! АКО СИ СПОМНЯШ ЕДНО ИНТЕРВЮ НА БОБИ ДИМИТРОВ:КОГАТО ВИ ПЛАЩАШЕ ХРИСТОЛОВ НЯМАШЕ ПРОБЛЕМИ,СЛЕД КАТО СПРЯ И ЗАПОЧНАХТЕ ДА НЕГОДУВАТЕ СРЕЩУ НЕГО.ИМАШЕ ГО И НА ЗАПИС!ПОРОВИХ СЕ НО НЕМОГА ДА ГО НАМЕРЯ.МИСЛЯ,ЧЕ Е ОТ ПРЕДИ ОКЛО 2 ГОДИНИ ИНТЕРВЮТО. ВЯРВАМ И ВИЕ СТЕ ГО СЛУШАЛИ ИЛИ ЧЕЛИ .ТАКА,ЧЕ НЕ Е БУФЕРСКИ МИТ.КАКТО КАЗАХ,ВСЕ ОТ НЯКЪДЕ Е ЗАПОЧНАЛО ОТ НЯКЪДЕ Е ТРЪГНАЛО ВСИЧКО. :idea:

Абе Вие нямате ли си друга работа че все в темите за Ботев киснете?
Локотомиф-а не е интересен дори на собствените си фенове, които до скоро имаха цигански оркестър по трибуните и на чиито фенове не е плащано по малко за да бъдат такива - просто ние не го правим на проблем!

Откога мнението на Боби Димитров е меродавно за теб?
Доколкото знам Зума повече го почитате - а не му повярвахте като каза че повечето фенове на локо били от ромският квартал?
Четете и вие новините като дявола евангелието. Жалки плужеци!

НАПИСАЛ СИ 6 РЕДА БЕЗ СМИСЪЛ!!!
БРАВО... ''ГОЛЯМ СИ''!
С ТЕБ НЯМА СМИСЪЛ ,ЯВНО ДА СЕ КОНТАКТУВА.КАТО ГЛЕДАМ СИ НАЛАГАШ МНЕНИЕТО НАД ВСИЧКИ ВЪВ ФОРУМА НА БОТЕВ.ТИ СИ ПРАВИЯ ДРУГИТЕ СА ........
МОЖЕ И ДА СИ ТАРТОРА НА ФОРУМА....ЗНАМ ЛИ 8-)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 17 фев 2010 23:41

аз смятам,че ще е наи-добре да блокираме входа на стадиона и да видим как ще влезнат за мача и отбора на ЛЕВСКИ и така наречения отбор на БОТЕВ с разни незнаини играчи.просто мача в никакъв случаи не трябва да допускаме вобще да започва,та какво остава да се предава по телевизията

Върни се в “Ботев”