botev_1912 написа:botev forever написа:botev_1912 написа:МБХ за форевъра аз искам да знам кои са платените фенове - ако има такива!
и след мълчанието на форевъра нека споделя моите размисли около "платените фенове":
1. Това с платените фенове ми звучи не малко ами много буферски - това е един от техните митове!
2. Аконаистина има такива фенове за тези плащания знаят те и неградският, а тези фенове няма да плюят само себе си че били платени - останалите размисли оставям на Вас!
За пореден път доказваш,че мисленето не ти е присъща дейност.Аз говоря за платените от италианците фенове г-н МИСЛИТЕЛЮ.Що се отнася за хората които не знаят,че тартори са взимали пари от селяка то те не са близки до отбора г-н Холмс.
Въртиш сучиш - не отговаряш на ВАЪПРОСЪТ - ОК повече няма да те питам, но ти си оставаш мижитурката, която се крие зад ника си в някакъв форум и сипе необосновано обиди по хора които може би не познава лично дори! Няколко пъти ти казах, че ако си мъж - ще изкараш нещата на яве - е явно не си!
Ти гиганте сигурно си познат на всички във форума така ли?Да не би да припозна себе си в темата за платените фенове,че си така обидчив?За всеки който съм дал поименно мнение го познавам лично и знам за делата му.Първи писах за много от нещата,след което си чел във вестниците и за нищо не съм излъгал както е видно.