ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Салерно:Аз съм новият президент на Ботев имам договор!
Съмнявам се да е истина
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Ей,морски боклук,много си малък и жалък за да разбереш какво е БОТЕВ ПЛОВДИВ,затова млъквай и си гледай скапаното отборче.Veso1913 написа:Първо,честито на феновете на Ботев,че вече си имат нов собственик!Честито и на всички любители на футбола заради факта че мач Ботев-Левски ще има!Блазе им на феновете че ще ходят из България на мачове,на разноски на новия собственик.Блазе им и на тези които ще гледат мачове на промоционални цени!Сега е редно Община Пловдив да застане зад новия президент и да разреши ползването на стадиона.И наистина ще има отново-,,Той не умира!".Защото Ботев начело с Митето от село,ще го има и ще пребъде.Този човек е УНИКАЛЕН!!!Не виждам какво не му харесвате.Кеф ви италианци,кеф ви франсета,кеф ви юноши...И всичко това БЕЗ ПАРИ!И вие искате да махнете този съвременен ,,Умирай трудно".Направо ми се вижда изгубена кауза тази ваша борба.По добре се присъеденете към тези фенове,които са подали ръка на Салерно,че иначе ще ви е много трудно.И пет нови Ботев да направите,истинския Ботев ще е на Селския,до момента в който той не реши че вече не иска да се занимава с вас.А само с подскачане по форумите няма да стане.Подкрепям ви в борбата,но като неутрален фен искам да гледам отбора ви в А група,а не в селските такива.А за да стане това,начело СЕГА трябва да е точно селския.Иначе ще ви изхвърлат от групата и край на мачовете с Ботев.Ако на вас ви се иска да е така,на мен не ми се иска.Но силата е във вашите ръце.Хвърляйте бомби,нападайте длъжностните лица и съдиите и ще ви изхвърлят,ако това е вашето желание и никой не може да ви спре.Но това което казвам,не е писане във форума,а дествия по време на мач.А аз видях как се радвахте като победихте Локо пд и не ви дойде на ум да бойкотирате.Което показва всичко друго,но не и последователност в действията ви!
- Тракиец 1912
- Контакти:
Всички "доброжелатели", които искат "мачове с Ботев" в "А" група могат да се застрелят!!! Никой няма повече да унижава Ботев! Майната ви на всички, а ако пуснат селския в елита, направо да закриват миризливия ни футбол!
- rump_shaker
- Контакти:
Veso1913 написа:Първо,честито на феновете на Ботев,че вече си имат нов собственик!Честито и на всички любители на футбола заради факта че мач Ботев-Левски ще има!Блазе им на феновете че ще ходят из България на мачове,на разноски на новия собственик.Блазе им и на тези които ще гледат мачове на промоционални цени!Сега е редно Община Пловдив да застане зад новия президент и да разреши ползването на стадиона.И наистина ще има отново-,,Той не умира!".Защото Ботев начело с Митето от село,ще го има и ще пребъде.Този човек е УНИКАЛЕН!!!Не виждам какво не му харесвате.Кеф ви италианци,кеф ви франсета,кеф ви юноши...И всичко това БЕЗ ПАРИ!И вие искате да махнете този съвременен ,,Умирай трудно".Направо ми се вижда изгубена кауза тази ваша борба.По добре се присъеденете към тези фенове,които са подали ръка на Салерно,че иначе ще ви е много трудно.И пет нови Ботев да направите,истинския Ботев ще е на Селския,до момента в който той не реши че вече не иска да се занимава с вас.А само с подскачане по форумите няма да стане.Подкрепям ви в борбата,но като неутрален фен искам да гледам отбора ви в А група,а не в селските такива.А за да стане това,начело СЕГА трябва да е точно селския.Иначе ще ви изхвърлат от групата и край на мачовете с Ботев.Ако на вас ви се иска да е така,на мен не ми се иска.Но силата е във вашите ръце.Хвърляйте бомби,нападайте длъжностните лица и съдиите и ще ви изхвърлят,ако това е вашето желание и никой не може да ви спре.Но това което казвам,не е писане във форума,а дествия по време на мач.А аз видях как се радвахте като победихте Локо пд и не ви дойде на ум да бойкотирате.Което показва всичко друго,но не и последователност в действията ви!
Весо тотално не съм съгласен с теб. Написал си една страхотна глупсот в форума с което показваш че тотално не си разбрал за какво иде реч. Ако наистина се надяваш на прокопсането на такъ отбор като на селския то ти си АНТИ Българин. Ти си олицитворение на примиренческият дух на една РАЯ

Veso1913 написа:Първо,честито на феновете на Ботев,че вече си имат нов собственик!Честито и на всички любители на футбола заради факта че мач Ботев-Левски ще има!Блазе им на феновете че ще ходят из България на мачове,на разноски на новия собственик.Блазе им и на тези които ще гледат мачове на промоционални цени!Сега е редно Община Пловдив да застане зад новия президент и да разреши ползването на стадиона.И наистина ще има отново-,,Той не умира!".Защото Ботев начело с Митето от село,ще го има и ще пребъде.Този човек е УНИКАЛЕН!!!Не виждам какво не му харесвате.Кеф ви италианци,кеф ви франсета,кеф ви юноши...И всичко това БЕЗ ПАРИ!И вие искате да махнете този съвременен ,,Умирай трудно".Направо ми се вижда изгубена кауза тази ваша борба.По добре се присъеденете към тези фенове,които са подали ръка на Салерно,че иначе ще ви е много трудно.И пет нови Ботев да направите,истинския Ботев ще е на Селския,до момента в който той не реши че вече не иска да се занимава с вас.А само с подскачане по форумите няма да стане.Подкрепям ви в борбата,но като неутрален фен искам да гледам отбора ви в А група,а не в селските такива.А за да стане това,начело СЕГА трябва да е точно селския.Иначе ще ви изхвърлат от групата и край на мачовете с Ботев.Ако на вас ви се иска да е така,на мен не ми се иска.Но силата е във вашите ръце.Хвърляйте бомби,нападайте длъжностните лица и съдиите и ще ви изхвърлят,ако това е вашето желание и никой не може да ви спре.Но това което казвам,не е писане във форума,а дествия по време на мач.А аз видях как се радвахте като победихте Локо пд и не ви дойде на ум да бойкотирате.Което показва всичко друго,но не и последователност в действията ви!
Не стана много ясно,какво искаш да ни кажеш.Може би объркването ти идва от това,че емблемата ви е синя а играете в зелено???Нормално и аз да бях на твое място нямаше да съм наясно със себе си да не говорим за мислите ми

- arekusanderu
- Контакти:
Некои може ли прати снимка на тоя мафиот но без тои да си крие лицето... 

FORZA CESENA !!!
- PLOVDIV PEE 1912
Е на тоя с удоволствие да му чупиш зъбките...
- rump_shaker
- Контакти:
Форевър. Аз ти казвам кой съм. Името ми е Иво и живея на ул Виктор Юго 12, зповядай ако имаш да ми казваш нещо в очите. Да ми кажеш тогава КЕЛЕШ разбра ли ме
Искам да искараш доказателства, кой и кога е взел пари от италянската клика. Искам също да кажеш кой си като толкоз смело обиждаш феновете тука РАЗБРА ЛИ МЕ!!!
Искам да искараш доказателства, кой и кога е взел пари от италянската клика. Искам също да кажеш кой си като толкоз смело обиждаш феновете тука РАЗБРА ЛИ МЕ!!!

- Jeff Ament
- Контакти:
Вижте момчета,фена на Черно Море не е иронизирал ситуацията в Ботев!Просто не е в час с това което ние искаме!Беше добронамерен,нямаше нужда да го обиждате.
12 март 1912 г.