viroglav написа:daimio написа:Май са само слухове още или поне никъде не съм прочел официално становище на бфс.Ако стане истина обаче си значи война.Пък и никога не съм се заблуждавал,че само срещу селяка я водим.Нека и цяла България да разбере,кой от коя страна е застанал.Ясно ще се разбере,кой иска и кой не иска да има футбол в БГ.
daimio , войните в днешно време не се водят със силови методи , просто защото тази форма е обречена. Войните в днешно време се водят с добри адвокати и добри счетоводители , само с такива приоми можете да победите Христолов. Барикадите и скандиранията са нещо красиво , разбира се , но неефективно...И още нещо , пазете се от Бареков , той е Христолов номер 2...
Напълно съм съгласен.Не знам обаче до колко си запознат с нещата при нас.Нека дам един пример.Организирахме концерт той не беше под надслов смърт за селския или селска пръчко иди си а Свободен БОТЕВ.Беше организиран точно по времето в,което се играеше столичното дерби Левски-ЦСКА.Не за да покажем неуважение към тоя мач а за да покажем любовта си към БОТЕВ.Дори според малцинствата в Пловдив мероприятието е събрало поне 10 000 души.Нито една българска медия не го отрази по никакъв начин!!!За сметка на това една счупена брава събра коментарите на всички препитаващи се с журналистика!!!???Не съм от най-младите фенове на БОТЕВ а от тези,които са виждали победите над европейските грандове и не е нужно да ми разказват за тях.Бил съм и на три финала за Купата на България,като изобщо не съм се притеснявал и да изпусна някой просто беше сигурно,че ако не тая година до година ще има пак!!!Всичко това изчезна и с идването на нечовека.Никога не съм искал да решаваме нещата със сила ама май единствения начин да накараме държавата да ни отърве от него е,като ни дават по CNN.