Обединяваща тема с отминали мачове на „Битката за Пловдив”
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Canaries front
- Контакти:
Re: Как оценявате агитките на дербито
Аз бях на стадиона и незнам защо си пуснал думата агитка в множествено число,на стадиона имаще само една агитка в йълто и черно,циганчетата от лайнутджамия опънаха един мръсен чаршаф за 6000 лева
,след което той се разпра от мърсотия и воня.След това само се наслаждаваха на жълтата агитка,не им се чу гласа цял мач.

100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
А бе тея мангали даже не си напълниха клетката..... а кво да говоря за тоя чаршаф скъсан....
хвърлиха някви касови ленти и тва беше...за 6000 лева толкова...
хвърлиха някви касови ленти и тва беше...за 6000 лева толкова...

-
- Контакти:
ама наистина някой от лаута се е нагушил с бая пари.6000 лева за един чаршаф и бракувани ленти за касови апарати.

Абе то май никой не разбра какво имаше на плаката на Доко
Дано не са дали мн. пари за него,защото иначе жестоко са се набутали
Иначе по въпроса за агитките няма спор че канарите бяха мн. мн. над буферите
Аз гледах мача по телевизията и мисля че добре се чуваше какво чуруликат канарчетата
Според мен в България има 2 агитки, които са мн. над другите-на Левски и на Ботев 

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- ULTRAS LOKO PLOVDIV
- Контакти:
Canaries front написа:кво питате тоя буфер кво е имало на знамето той го гледал по тв мача,то на стадиона не се видя та по телевизора ли ахах мръсен чаршаф за 6000 лева на него се сабуват като влизат в джамията.
хаха френд ква джамия вас ви купиха дпс и вие се продадохте и хореографията ви е от дпс хахахаха
глейте кво се казва публика майна!

- yasen_ov4arov
ULTRAS LOKO PLOVDIV написа:Canaries front написа:кво питате тоя буфер кво е имало на знамето той го гледал по тв мача,то на стадиона не се видя та по телевизора ли ахах мръсен чаршаф за 6000 лева на него се сабуват като влизат в джамията.
хаха френд ква джамия вас ви купиха дпс и вие се продадохте и хореографията ви е от дпс хахахаха
глейте кво се казва публика майна!
Абе аз виждам ама дали публиката вижда нещо

П.С:Как за толкова време не се научихте,че обърнато с главата надолу знаме значи война т.е:Агитката на Ботев обявява война на турция т.е:Велбъжд-Байрям

Ние пак ще се върнем на върха!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
-
- Контакти:
БЛАГОДАРЯ НА БОТЕВ И ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ !!!
Аз съм футболен фен от Димитровград и често ходя на мачове от А - група и не пропускам ма4 на националния отбор. Ходих с мои приятели в Пловдив да гледаме дербито БОТЕВ - ЛОКОМОТИВ , като вси4ки бяхме неутрални зрители. Просто искам да благодаря и на двата отбора за интересния и оспорван ма4, който предоставиха на зрителите , защото такива ма4ове в България стават все по рядко. Също така едно голямо браво заслужават и агитките на двата отбора за прекрасната атмосфера. Единствено за което ме боли е 4е няма един хубав стадион за да стане наистина един голям празник за Българския футбол. Пловдив е град който заслужава да има хубави и красиви стадиони, защото има много футболни хора и много силни ultrasi. Как може на Локо стадиона да се срутва и никои да не взима мерки? Как може на Ботев стадиона да няма почти никакав ремонт от както аз се помня ? Аз като юноша съм играл на вси4ки стадиони в Пловдив и наистина ме боли за този футболен град.
Re: БЛАГОДАРЯ НА БОТЕВ И ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ !!!
plamberito написа:Аз съм футболен фен от Димитровград и често ходя на мачове от А - група и не пропускам ма4 на националния отбор. Ходих с мои приятели в Пловдив да гледаме дербито БОТЕВ - ЛОКОМОТИВ , като вси4ки бяхме неутрални зрители. Просто искам да благодаря и на двата отбора за интересния и оспорван ма4, който предоставиха на зрителите , защото такива ма4ове в България стават все по рядко. Също така едно голямо браво заслужават и агитките на двата отбора за прекрасната атмосфера. Единствено за което ме боли е 4е няма един хубав стадион за да стане наистина един голям празник за Българския футбол. Пловдив е град който заслужава да има хубави и красиви стадиони, защото има много футболни хора и много силни ultrasi. Как може на Локо стадиона да се срутва и никои да не взима мерки? Как може на Ботев стадиона да няма почти никакав ремонт от както аз се помня ? Аз като юноша съм играл на вси4ки стадиони в Пловдив и наистина ме боли за този футболен град.
Прав си,майна...В Пловдив футболът е "заразна болест"...и всички са болни на тази тема.За съжаление,така наречените "президенти" на клубовете,майката ни е..ха.!!! Управниците на града - също.Всички са за трепане.

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
Re: БЛАГОДАРЯ НА БОТЕВ И ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ !!!
plamberito написа:Аз съм футболен фен от Димитровград и често ходя на мачове от А - група и не пропускам ма4 на националния отбор. Ходих с мои приятели в Пловдив да гледаме дербито БОТЕВ - ЛОКОМОТИВ , като вси4ки бяхме неутрални зрители. Просто искам да благодаря и на двата отбора за интересния и оспорван ма4, който предоставиха на зрителите , защото такива ма4ове в България стават все по рядко. Също така едно голямо браво заслужават и агитките на двата отбора за прекрасната атмосфера. Единствено за което ме боли е 4е няма един хубав стадион за да стане наистина един голям празник за Българския футбол. Пловдив е град който заслужава да има хубави и красиви стадиони, защото има много футболни хора и много силни ultrasi. Как може на Локо стадиона да се срутва и никои да не взима мерки? Как може на Ботев стадиона да няма почти никакав ремонт от както аз се помня ? Аз като юноша съм играл на вси4ки стадиони в Пловдив и наистина ме боли за този футболен град.
Ето го най-истинския коментар за Дербито.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.