Обединяваща тема с отминали мачове на „Битката за Пловдив”

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Re: Как оценявате агитките на дербито

Мнениеот Canaries front » 29 ное 2008 18:35

Аз бях на стадиона и незнам защо си пуснал думата агитка в множествено число,на стадиона имаще само една агитка в йълто и черно,циганчетата от лайнутджамия опънаха един мръсен чаршаф за 6000 лева :D ,след което той се разпра от мърсотия и воня.След това само се наслаждаваха на жълтата агитка,не им се чу гласа цял мач.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 29 ное 2008 18:40

А бе тея мангали даже не си напълниха клетката..... а кво да говоря за тоя чаршаф скъсан....
хвърлиха някви касови ленти и тва беше...за 6000 лева толкова... :D
Изображение

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 29 ное 2008 18:42

ама наистина някой от лаута се е нагушил с бая пари.6000 лева за един чаршаф и бракувани ленти за касови апарати.
:D :D :D

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 29 ное 2008 18:42

Абе то май никой не разбра какво имаше на плаката на Доко :lol: Дано не са дали мн. пари за него,защото иначе жестоко са се набутали :lol: Иначе по въпроса за агитките няма спор че канарите бяха мн. мн. над буферите :!: Аз гледах мача по телевизията и мисля че добре се чуваше какво чуруликат канарчетата :lol: Според мен в България има 2 агитки, които са мн. над другите-на Левски и на Ботев :!:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
ULTRAS LOKO PLOVDIV
Контакти:

Мнениеот ULTRAS LOKO PLOVDIV » 29 ное 2008 19:22

Canaries front написа:кво питате тоя буфер кво е имало на знамето той го гледал по тв мача,то на стадиона не се видя та по телевизора ли ахах мръсен чаршаф за 6000 лева на него се сабуват като влизат в джамията.

хаха френд ква джамия вас ви купиха дпс и вие се продадохте и хореографията ви е от дпс хахахаха

глейте кво се казва публика майна!

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 29 ное 2008 21:05

ULTRAS LOKO PLOVDIV написа:
Canaries front написа:кво питате тоя буфер кво е имало на знамето той го гледал по тв мача,то на стадиона не се видя та по телевизора ли ахах мръсен чаршаф за 6000 лева на него се сабуват като влизат в джамията.

хаха френд ква джамия вас ви купиха дпс и вие се продадохте и хореографията ви е от дпс хахахаха

глейте кво се казва публика майна!

Изображение

Абе аз виждам ама дали публиката вижда нещо :lol: .Мани мани то толкова слаб Велбъжд по-добре,че са се завили през глава да палуват под чаршафите.Иначе за дпс мога да кажа само едно-гледат се реалните факти,а те са от едната страна зеки байрям-притежател на автобусна фирма,извозваща турци за изборен туризам ,от другата неизвестно кой,но според *** турци-оставам на по-нормалните да преценят.
П.С:Как за толкова време не се научихте,че обърнато с главата надолу знаме значи война т.е:Агитката на Ботев обявява война на турция т.е:Велбъжд-Байрям :roll:
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

plamberito
Контакти:

БЛАГОДАРЯ НА БОТЕВ И ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ !!!

Мнениеот plamberito » 29 ное 2008 22:39

Аз съм футболен фен от Димитровград и често ходя на мачове от А - група и не пропускам ма4 на националния отбор. Ходих с мои приятели в Пловдив да гледаме дербито БОТЕВ - ЛОКОМОТИВ , като вси4ки бяхме неутрални зрители. Просто искам да благодаря и на двата отбора за интересния и оспорван ма4, който предоставиха на зрителите , защото такива ма4ове в България стават все по рядко. Също така едно голямо браво заслужават и агитките на двата отбора за прекрасната атмосфера. Единствено за което ме боли е 4е няма един хубав стадион за да стане наистина един голям празник за Българския футбол. Пловдив е град който заслужава да има хубави и красиви стадиони, защото има много футболни хора и много силни ultrasi. Как може на Локо стадиона да се срутва и никои да не взима мерки? Как може на Ботев стадиона да няма почти никакав ремонт от както аз се помня ? Аз като юноша съм играл на вси4ки стадиони в Пловдив и наистина ме боли за този футболен град.

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

АВТОРИТЕТНИЯ ВЕСТНИК "МАРКА" ПУБЛИКУВА СНИМКА ОТ ДЕРБИТО

Мнениеот pasaden » 29 ное 2008 22:41

Изображение

ЕВАЛА
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Re: БЛАГОДАРЯ НА БОТЕВ И ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ !!!

Мнениеот birabecks » 29 ное 2008 22:46

plamberito написа:Аз съм футболен фен от Димитровград и често ходя на мачове от А - група и не пропускам ма4 на националния отбор. Ходих с мои приятели в Пловдив да гледаме дербито БОТЕВ - ЛОКОМОТИВ , като вси4ки бяхме неутрални зрители. Просто искам да благодаря и на двата отбора за интересния и оспорван ма4, който предоставиха на зрителите , защото такива ма4ове в България стават все по рядко. Също така едно голямо браво заслужават и агитките на двата отбора за прекрасната атмосфера. Единствено за което ме боли е 4е няма един хубав стадион за да стане наистина един голям празник за Българския футбол. Пловдив е град който заслужава да има хубави и красиви стадиони, защото има много футболни хора и много силни ultrasi. Как може на Локо стадиона да се срутва и никои да не взима мерки? Как може на Ботев стадиона да няма почти никакав ремонт от както аз се помня ? Аз като юноша съм играл на вси4ки стадиони в Пловдив и наистина ме боли за този футболен град.

Прав си,майна...В Пловдив футболът е "заразна болест"...и всички са болни на тази тема.За съжаление,така наречените "президенти" на клубовете,майката ни е..ха.!!! Управниците на града - също.Всички са за трепане. :evil:
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
demy26

Re: БЛАГОДАРЯ НА БОТЕВ И ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ !!!

Мнениеот demy26 » 29 ное 2008 22:54

plamberito написа:Аз съм футболен фен от Димитровград и често ходя на мачове от А - група и не пропускам ма4 на националния отбор. Ходих с мои приятели в Пловдив да гледаме дербито БОТЕВ - ЛОКОМОТИВ , като вси4ки бяхме неутрални зрители. Просто искам да благодаря и на двата отбора за интересния и оспорван ма4, който предоставиха на зрителите , защото такива ма4ове в България стават все по рядко. Също така едно голямо браво заслужават и агитките на двата отбора за прекрасната атмосфера. Единствено за което ме боли е 4е няма един хубав стадион за да стане наистина един голям празник за Българския футбол. Пловдив е град който заслужава да има хубави и красиви стадиони, защото има много футболни хора и много силни ultrasi. Как може на Локо стадиона да се срутва и никои да не взима мерки? Как може на Ботев стадиона да няма почти никакав ремонт от както аз се помня ? Аз като юноша съм играл на вси4ки стадиони в Пловдив и наистина ме боли за този футболен град.

Ето го най-истинския коментар за Дербито.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Върни се в “Ботев”