ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kishe
Контакти:

Re: Български Ботев! Отново смело устремени!

Мнениеот kishe » 07 фев 2010 20:41

dgidgo1612 написа:ave pi4 , chto si tolkova zabluden , vsi4ko e zaradi stadiona , znaech li 4e cenata na parcela pod stadion botev e 150 miliona evro i triabvat ochte 150 miliona za izgrajdane na super stadion na koito mogat da se igraiat ma4ove ot chanpionska liga i uefa

ти ми омръзна с твоята шлокавица понапънисе и си свали програма която ти предложиха днес
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 07 фев 2010 20:46

dgidgo1612-Започвам да ти трия мненията,това беше първото.Всеки ти "казва" едно и също,ти не вдяваш бе човек!Като Христолофф си!
Изображение
Изображение

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 07 фев 2010 20:49

Alternative написа:dgidgo1612-Започвам да ти трия мненията,това беше първото.Всеки ти казва едно и също,ти не вдяваш бе човек!Като Христолофф си!

Евала ;)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

dgidgo1612

Мнениеот dgidgo1612 » 07 фев 2010 20:50

ne moga da e svalia , ako sam na vista chte stane li

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 07 фев 2010 20:53

dgidgo1612 написа:ne moga da e svalia , ako sam na vista chte stane li

[offtopic]Пиши ми на лично съобщение,че "омазахме" темата с глупости.[/offtopic]
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 07 фев 2010 21:04

dgidgo1612 написа:ave pi4 , chto si tolkova zabluden , vsi4ko e zaradi stadiona , znaech li 4e cenata na parcela pod stadion botev e 150 miliona evro i triabvat ochte 150 miliona za izgrajdane na super stadion na koito mogat da se igraiat ma4ove ot chanpionska liga i uefa

Според новия договор с военните не може да се сменя предназначението на спорт.обект.Т.е. стадиона си остава ст адион!
А, за какво е ст."Пловдив"!? В шампионска лига ще играем там!Новия концесионер е задължен да го преведе по всички изисквания.
Ще мине доста време,но и ние едвали ще се класираме скоро.
Сега , думите ми може да изглеждат смешно,но човек , който е виждал с очите си как се мачка "Байерн" и след мача не е чувствал радост от победата, а горчивина от отпадането не може да не бъде оптимист.Където е текло, пак ще тече!

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 07 фев 2010 21:34

В Лондон може да струва толкова,но не и тук! Преди време разговарях с архитект , той ми каза,че стадиони- тип земен насип като нашия са най-устойчиви.Едвали, 25 000 седалки,нов терен ,навес и др. ще струва 150 млн.евро!Ако, го прави Ал. Томов...може!

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 07 фев 2010 21:34

dgidgo1612 написа:dano se nameri niakoi bogat italianec da mu dade na selskia bokluk negovite 500 000 i da stanem naistina bogat i silen klub , dano gospod ni pomogne , da stanem satelit na parma ili na sampdoria

Дано да не стане това, което искаш ти! Пък и защо държиш непрекъснато на италианци? Да не си някой приближен на христолов :) Шегува се разбира се, но нямаме нужда да идва някой който не мисли да направи истински отбор! Имам предвид добре функциониращ отбор, отбор с школа, където играят деца на нормални терени. А ние не искаме да сме сателити на когото и да било! Да не говорим, че според мен Парма и Сампдория не са от най-силните италиански отбори!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
vivacanary
Контакти:

Мнениеот vivacanary » 07 фев 2010 21:47

3latan написа:

В Лондон може да струва толкова,но не и тук! Преди време разговарях с архитект , той ми каза,че стадиони- тип земен насип като нашия са най-устойчиви.Едвали, 25 000 седалки,нов терен ,навес и др. ще струва 150 млн.евро!Ако, го прави Ал. Томов...може!

Нови съблекални + нов бетон на Т.И. излезе 100 000лв. За да се оправи Колежа ще се иска изцяло нов бетон по целият стадион, ново табло,седалки,осветление,козирка, писта, терен и евентуално да се разширят съблекалните. Тоест един вид стадионът да се направи наново. 150 милиона са абсолютни глупости, че то и емиретс до колкото знам е 60. Смятам че 10-15 милиона максимум ще ни оправят напълно.

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 07 фев 2010 21:55

на брестник стадиона струва 1 млн евро, с дренаж и с всичко, вярно е че е 2000 места, но това е чисто нов стадион с покрити места, ще отговаря на изискванията на уефа

Върни се в “Ботев”