В "Империал" стартира акцията за спасение на Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

fen4eto_1912
Контакти:

Re: В "Империал" стартира акцията за спасение на Ботев

Мнениеот fen4eto_1912 » 31 яну 2010 22:55

ИСКАМ САМО ДА ВИ КАЖА ЕДНО ХРИСТОЛА ЩЕ ПРОДАДЕ ОТБОРА КАКТ ОКАЗВА ВЬВ ВТОРНИК (така мисля аз ) ФИКТИВНО ЕСТЕСТВЕНО ЗА ДА МОЖЕ ДА ВЛАСТВА ПАК ! ТОВА НЕ ТРЯБВА ДА СПИРА БОРБАТА КОЯТО ВЕЧЕ Е СТАРТИРАЛА С ПЬЛНА МОЩ ! НЯМА НИКВИ ГЕРМАНЦИ И ИТАЛИАНЦИ ! БРАТЯ НЕ ТРЯБВА ДА СМЕ ИЗЛЬГАНИ ЗА ПОРЕДЕН ПЬТ АЗ ЛИЧНО ОТ УТРЕ САМ ЦЯЛ МЕСЕЦ В ОТПУСК ЗАЛАГАМ СИ ГЛАВА ДЕЦА ВСИЧКО ТРЯБВА ДА УБИЕМ СЕЛСКИЯ ТОЗИ ЕДИН МЕСЕЦ ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО ВЬЗМОЖНО В ИМЕТО НА БОТЕВ ДОРИ И ДА УМРА ! :twisted: ИСКАМ ДА ИМА САБИРАНИЯ НА СТАДИОНА ВСИЧКО ДА СЕ ОРГАНИЗИРА И ТН И ТН НАПРЕД БРАТЯ КАНАРИ НАПРЕД СИЛНИ БОТЕВИСТИ НИЕ СМЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ НЕ ИСКАМ ДА ИМА ОТЧАЯНИЕ !!! ;) НЕКА ПОКАЖЕМ КОИ СМЕ НИЕ НАИ ПОСЛЕ ! ! ! НАПРЕД КАНАРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ! ! !

НАПРЕД БОТЕВ ТЕБ ОБИЧАМ АЗ !

ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ И ЗА ТЕБ ЩЕ УМРА МОИ БОТЕВ !

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 31 яну 2010 23:05

Никакви китайци, никакви германци, никакви узбакистанци: Ботев започва на чисто, български и чисто ПЛОВДИВСКИ !!! Ще е любопитно да се наблюдава, дали може да се изгради отбор както едно време. Първо спортни бази, възраждане на школата, местни таланти ;) Легендите най-добре знаят как става това ;) Затова погледнете "В" група от добрата страна ;) организацията в клуба има време да се оправи и да сме си нормално функциониращ клуб !!! И живот и здраве, дай боже, да се завърнем конкурентно способни в "А" група!

Vasko1912
Контакти:

Мнениеот Vasko1912 » 01 фев 2010 09:44

turbogena написа:Успех Ботевисти ;)

Благодаря!

Нямаме нужда от акъли, само ние си знаем какво ни е и следователно сами ще си се оправим!

Относно "кръга Бареков"-много се филмирахте,какво ви е виновен Барека, не е ли и той редови Ботевист и не иска ли възраждане на Ботев, ама сега ще ме замерите с готовите фрази, че бил "платен", че "всико му било за лична изгода" и т.н....да ама не колеги, без да го познавам съм сигурен, че Барека иска да помогне на Ботев и ако това стане аз няма да му гледам в паницата и да пресмятам от къде какво и как!

Цветан Василев, Не Ирена Кръстева!

БОТЕВЬ
Контакти:

Мнениеот БОТЕВЬ » 01 фев 2010 10:04

-Васко,съгласен съм с теб.Бареков е истински ботевист и милее за Ботев както всички нас.В този момент последното което трябва да правим, е да се плюем един друг,още повече че той е човек с влияние и може да помогне много в този тежък момент.

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 01 фев 2010 11:33

Всичко е много добре, само ме притеснява това, че са поканени само определин фенове на сбирката. Надявам се, че не вярно. Защото не може да се делят още от сега феновете! Аз съм бил на всички събрания още когато дойде Васко Нинов. Искам и сега да бъда близо до отбора. Но ако ще се канят само определени хора, съм против! Защото Бареков досега никога не е бил при създаването на АД-то, а ветераните бяха там! Друг е въпроса, после какво стана...
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 01 фев 2010 11:44

Е нали се сещаш, че няма как да отидем всички, които искаме да пресъстваме. Щом си близко до отбора от толкова време, все ще познаваш някой от хората, които са по-наясно със ситуацията. И така може да се информираш от него или пък ако имаш някакви идеи да му ги предложиш.
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 01 фев 2010 11:50

1912BOTEV написа:Всичко е много добре, само ме притеснява това, че са поканени само определин фенове на сбирката. Надявам се, че не вярно. Защото не може да се делят още от сега феновете! Аз съм бил на всички събрания още когато дойде Васко Нинов. Искам и сега да бъда близо до отбора. Но ако ще се канят само определени хора, съм против! Защото Бареков досега никога не е бил при създаването на АД-то, а ветераните бяха там! Друг е въпроса, после какво стана...

Също е важно,че беше организирано и добре запазено като тайна.Предполагам всеки знае студиото на Божо и едва ли ще му бъде отказано ако иска да помогне.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 01 фев 2010 12:33

Мисля,че излишно се задълбаваме в миналото.Каквото и да е било Локомотив ги има,отърваха се от тяхната гъска и са доволни за себе си.Вслучая проблема си е тяхен,как и по какъв начин.Нека се насочим единствено към нашия основен проблем,знаем си го

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 01 фев 2010 13:11

Защо им обръщате внимание на съществата от малцинството?
Темата е за БОТЕВ и трябва да пишем за БОТЕВ.

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 01 фев 2010 13:32

Ахъм, нафта, нафта, викахме :lol:

аре да се намеси модератора, защото темата е за доста тревожното ни настоще и несигурно бъдеще, а миналото си е ... минало.
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Върни се в “Ботев”