В "Империал" стартира акцията за спасение на Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

fani
Контакти:

Re: БРАВО КАНАРИ!НАПРЕД!ПО-ОБЕДИНЕНИ И ПО-СИЛНИ ОТВСЯКОГА...

Мнениеот fani » 30 яну 2010 20:26

1912 написа:НЕНОРМАЛЕН СЕЛЯК,ЩЕ ВИДИШ ТИ ЕДНИ ГЕРМАНЦИ МНОГО СКОРО...ПСИХОПАТ!

не есигурно

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 30 яну 2010 20:32

Най голямото шоу ще е,ако селския реши и изкупи 51% от акциите на новото АД.Просто не ми се мисли,какво ще става.Но като вариант съществува и даже е много вероятен.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

JuStDoIt
Контакти:

Мнениеот JuStDoIt » 30 яну 2010 20:34

САМО ТАКА МОМЧЕТА НЕКА БЪДЕМ ВИНАГИ СПЛОТЕНИ !!!
А ако се започне от Ве група представяте ли си гостуванията , навсякъде ще сме си домакини :)
И според мен ще се получи много голямо сплотяване между всички , играчи публика ....
Сега ми хрумна нещо, нали Бареков е присъствал на тази среща ... а ако не се лъжа Бойко Борисов му е кум?! Той нали обича да върши добрини , защо не направи добрина на ПОЛОВИН ПЛОВДИВ питайки "НАП" какво се случва, офицялно :) ?

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 30 яну 2010 20:35

Veso1913 написа:Най голямото шоу ще е,ако селския реши и изкупи 51% от акциите на новото АД.Просто не ми се мисли,какво ще става.Но като вариант съществува и даже е много вероятен.

Трий си поста,че ако го види!И ще трябва да купувам гранатомет! :lol:

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 30 яну 2010 20:38

През изминалите дни се бях изнервил от липсата на информация,но сега не съжалявам.Точно това е начина ,по който трябва да се действа!Действия без много приказки и обещания!Имаме възможноста да изградим отбор , който да е имунизиран завинаги от вируси като христолов,но и да носи дивиденти!
Ще мине много време преди да станем фактор в бъл.футбол какъвто бяхме преди селското иго,но какво пък.....поне при нас никога не е било скучно.
Един отбор е толкова голям,колкото е любовта на хората!

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 30 яну 2010 20:48

Veso1913 написа:Най голямото шоу ще е,ако селския реши и изкупи 51% от акциите на новото АД.Просто не ми се мисли,какво ще става.Но като вариант съществува и даже е много вероятен.

A бе ти луд ли си , или имаш глисти ?

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 30 яну 2010 20:52

plovdivesamona6 написа:Изображение
знам,че четеш мите.айде сега яж ...!!!

Ай чичо Митко и аз знам , че четеш ...лапай , лапай сега !

Потребителски аватар
tosheto1912
Контакти:

Мнениеот tosheto1912 » 30 яну 2010 21:08

а с историята какво ще стане не трябва да е заравяме
"Ще се роди тук, в миланския ресторант Часовника мястото за среща на артисти и ще бъде завинаги отбор от голям талант. Цвета на емблемата ще бъде тази прекрасна нощ: черно-синия фон осеян със златни звезди. Ще се нарича Интернационале."

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 30 яну 2010 21:21

Хора не се притеснявайте за историята. ПФК Ботев Пловдив 1912 АД е дружестов основано 1999 година както и всички остани футболни дружества. То има за цел да развива спортен клуб Ботев Пловдив основан 1912 година. Ако ПФК Ботев 1912 АД фалира, то някое друго дружество ще се заеме с развитието на спорта и ще унаследи историята на ФК Ботев.

Примерът с Англия е несъвместим но ще го дам. Всеки знае историяата на Уимбълдън. В момента не МК Донс притежават историята си а АФК Уимбълдън, основан от фенове. Английската федсрация върна историята на феновете. А Англисйката футболна федерация не е закондателен орган. След като той може да го нарпави, значи и БФС може да со провъзгласи за това.

В крайна сметка ФК е този клуб който феновете възприемат за оригинален, а не който се води по документи оформени според преходни закони които се променят през няколко години. ФК Ботев е основан от Пловдивччани и никакви ад-та не са го управлявали. ТОй ще си остане на Пловдивчани и ще бъде този който феновете го приемат за такъв.

ПФК Ботев Пловдив 1912 АД, не притежава историята на клуба. То е едно акционерно дружество което е преходно!!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Re: В "Империал" стартира акцията за спасение на Ботев

Мнениеот Тракиец 1912 » 30 яну 2010 21:30

kishe написа:в п24 също пуснаха материяла за тази среща ,но по интересното е че всички легенди били там само д.дременджиев липсвал.аз отодавна казвах че като футболист може да е бил уникален но като човек е най голямата мижитурка за кило ракия се продава

Какъвто и да е, нямаме моралното право да го коментираме. Същия този човек, който смяташ , че се продава за кило ракия, не се продаде на софийските грандове и до ден днешен е пример за онази рядка порода играчи, които остават до край вярни на своята емблема.

Върни се в “Ботев”