Отново казвам - ощетени сте за недадената дузпа, факт. За свирената засада не мога да се съглася, че е било тенденциозно.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Viktor4o_Rs написа:Разбирам яда и претенциите на феновете на Ботев. Дузпата за Славия беше безспорна, недадената за Ботев - също. За (не)засадата на Стивън Петков - лесно е да говорим сега със стоп-кадри, само че страничния решава за секунда и такива грешки стават на почти всеки мач.Друг е въпросът, че през цялото време Славия беше по-добрият отбор, искаше повече победата, а Ботев не показа нищо особено (въпреки че по форумите се начетох, че сте 2 класи над нас). Мисля, че щяхме да ви елиминираме и без съдиите, просто сте ни абонати за Купата.
Отново казвам - ощетени сте за недадената дузпа, факт. За свирената засада не мога да се съглася, че е било тенденциозно.
Viktor4o_Rs написа:Разбирам яда и претенциите на феновете на Ботев. Дузпата за Славия беше безспорна, недадената за Ботев - също. За (не)засадата на Стивън Петков - лесно е да говорим сега със стоп-кадри, само че страничния решава за секунда и такива грешки стават на почти всеки мач.Друг е въпросът, че през цялото време Славия беше по-добрият отбор, искаше повече победата, а Ботев не показа нищо особено (въпреки че по форумите се начетох, че сте 2 класи над нас). Мисля, че щяхме да ви елиминираме и без съдиите, просто сте ни абонати за Купата.
e4sy написа:Видяхте Софията малко , ебнаха ви и си тръгнахте с насрани гащи.
Бат' Венци ги владее нещата
Show Must Go On написа:Viktor4o_Rs написа:Разбирам яда и претенциите на феновете на Ботев. Дузпата за Славия беше безспорна, недадената за Ботев - също. За (не)засадата на Стивън Петков - лесно е да говорим сега със стоп-кадри, само че страничния решава за секунда и такива грешки стават на почти всеки мач.Друг е въпросът, че през цялото време Славия беше по-добрият отбор, искаше повече победата, а Ботев не показа нищо особено (въпреки че по форумите се начетох, че сте 2 класи над нас). Мисля, че щяхме да ви елиминираме и без съдиите, просто сте ни абонати за Купата.
Момче, не ми говори за един мач, защото са два. Първият, ако не беше мухльото железов - падахте с 4,5,6 на 1. Така, че днес щеше да е протоколно, но...... радвайте се. На финала ще стискам и палците на краката да ви змажат съдиите, ако ще и мача на живота си да направят тези, които днес се радваха като малки еврейчета на палестинско погребение.
Viktor4o_Rs написа:Show Must Go On написа:Viktor4o_Rs написа:Разбирам яда и претенциите на феновете на Ботев. Дузпата за Славия беше безспорна, недадената за Ботев - също. За (не)засадата на Стивън Петков - лесно е да говорим сега със стоп-кадри, само че страничния решава за секунда и такива грешки стават на почти всеки мач.Друг е въпросът, че през цялото време Славия беше по-добрият отбор, искаше повече победата, а Ботев не показа нищо особено (въпреки че по форумите се начетох, че сте 2 класи над нас). Мисля, че щяхме да ви елиминираме и без съдиите, просто сте ни абонати за Купата.
Момче, не ми говори за един мач, защото са два. Първият, ако не беше мухльото железов - падахте с 4,5,6 на 1. Така, че днес щеше да е протоколно, но...... радвайте се. На финала ще стискам и палците на краката да ви змажат съдиите, ако ще и мача на живота си да направят тези, които днес се радваха като малки еврейчета на палестинско погребение.
Първият мач имаше 3-4 спорни фала, които се дадоха в наша полза и това беше.Наистина не разбрах какви са ви претенциите за мача в Коматево ? Ако сте толкова голяма работа и голяма класа, да си ни бяхте били с много - или може би нямаше и в Коматево засада на Стивън Петков ? Като сте такава голяма класа, да ни бяхте били и днес, а не да пазите резултат за 0:0. Както виждаш, достатъчно обективен съм, за да призная, че имаше чиста дузпа за вас. Иначе аз не съм знаел кой ще е съдия на мача и не ме интересува. Не съм фен и на Венци, ама хич.
![]()
Що се отнася до финала и хората, които отсега ни предричат загуба - по-добре питайте левскарите какво стана, когато не брояха Славия за живи. Но този път се съмнявам да ни подценят, ако се класират, разбира се.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта