Предлагам, Белия да разпуска отбора във ваканция и да доиграваме първенството с юношите.
И без това след този мач по скоро след това клане ще са убити психически и няма да им е до футбол.
Гавра!!! Престъпници спряха Ботев!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гавра!!! Престъпници спряха Ботев!!!
Е то се видя страхливите майни си бяха по-слабия отбор.Трудно минаваха центъра , не можеха да си подават и само с груба игра не става!Кой ви е виновен та ривете!Ако бяхте по-силни щяхте да си биете без проблем ама не!Слабите винаги ривът за нещо!Споко има много да падате още! 

- popokutepetel
- Контакти:
peliforewer написа:popokutepetel написа:WPWW написа:Факт е, че Венци е от най-наглите боклуци в бг футбола, но медиите го обичат.
Не разбирам левскарите, които се радват на това предизвестено криминално класиране на белите п*деруги на финала. Да играем с "Ботев" на финала щеше да е истински празник, на терена и по трибуните.
Иначе тези, които говорят за полягане на славия да си спомнят 2013... Ясно е, че няма как да спечелят купата, но ги класираха по скандален начин, мястото им е в б група.
Мислиш ли, че на някой левскар му дреме с кой ще играе на финала? Едва ли.
Просто Коматевци се самозомбират и реват за неща, които не са така както им се иска. Засада както се вижда на снимката си има. Дузпата за която претендират е 50 на 50 и няма нищо общо с отсъдената за Славия. Славия също могат да претендират пак за такава неотсъдена дузпа 50 на 50 в третата минута където се вижда, че има блъскане. Силно-слабо има. Така че за какво е рева?
Иначе напълно обективно Славия е много по-неудобен противник за Левски отколкото Коматево, което нямат победа в София срещу нас поне от 20 г.
Смешник,поне погледни сенките на играчите от твоята снимка която е снимана от друг ъгъл и не се вижда линията на засадата и ще разбереш че Стивън Петков е покрит поне с метър,в телевизията го показаха с компютърна графика и бяха категорични че няма засада,като оправдаха съдията че се е презастраховал,но неотсъдената дузпа за Ботев въобще не трябва да се коментира Александров дето е футболист на Славия призна че е чиста дузпа един джендър тук решил да се прави на интересен.
Компютърна графика тип ФИФА 2018.

Както се казва Ботевь бяха твърдо зад Перуката на конгреса значи няма какво сега да реват.
- Dexter Lord
- Контакти:
Поръчката беше изпълнена. Да живее футболът!
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
ribar64 написа:Е то се видя страхливите майни си бяха по-слабия отбор.Трудно минаваха центъра , не можеха да си подават и само с груба игра не става!Кой ви е виновен та ривете!Ако бяхте по-силни щяхте да си биете без проблем ама не!Слабите винаги ривът за нещо!Споко има много да падате още!
Отивай за риба тая пущина футбол не ти е понятна.

- Show Must Go On
Мача приключи и нищо не може вече да се промени. Пожелавам на съставчето, което се радваше като за финал и на плондера собственик без никакъв морал да загуби финала с измислена дузпа в продълженията. Ще умра от кеф!
- Unforgiven_M
- Контакти:
popokutepetel написа:Имаше си засада и съдията я свири. Нямаше дузпа, а преиграване на Жълтия и правилно не беше отсъдена. Но викаш ако съдията не ви подкрепя значи е лош
[offtopic]Ти що си толкова неадекватен? Футбол някога гледал ли си? Правилото за засада знаеш ли? Разлика между дузпата за Славия и недузпата за Ботев виждаш ли, след като двете положения са просто като 2 капки вода?
Или само провокираш? Я марш в леглото, че е късно вече...[/offtopic]
- Балкански Орел
- Контакти:
Тия съдии за мен бяха купени п*тки, аз дето не харесвам Ботев и феновете му щом ме хвана яд на тия престъпления, незнам за останалите.
И при двете ситуции първата ми дума беше мафия.Жалко, че не бяха много хора, че да нахлуете на стадиона и да им избиете канчетата на тия с каруцата фенове.
П.П тия белите ще ядат голям пердах на финала, слаби са та дрънка.Ако излязат в Европа ще откриват нови висини.
И при двете ситуции първата ми дума беше мафия.Жалко, че не бяха много хора, че да нахлуете на стадиона и да им избиете канчетата на тия с каруцата фенове.
П.П тия белите ще ядат голям пердах на финала, слаби са та дрънка.Ако излязат в Европа ще откриват нови висини.
Последна промяна от Балкански Орел на 24 апр 2018 23:21, променено общо 1 път.
[center]Levski & Lazio[/center]
- popokutepetel
- Контакти:
Unforgiven_M написа:popokutepetel написа:Имаше си засада и съдията я свири. Нямаше дузпа, а преиграване на Жълтия и правилно не беше отсъдена. Но викаш ако съдията не ви подкрепя значи е лош
[offtopic]Ти що си толкова неадекватен? Футбол някога гледал ли си? Правилото за засада знаеш ли? Разлика между дузпата за Славия и недузпата за Ботев виждаш ли, след като двете положения са просто като 2 капки вода?
Или само провокираш? Я марш в леглото, че е късно вече...[/offtopic]
[offtopic]Когато нямаш какво да кажеш май е по-добре да си траеш. Айде ми кажи правилото за засада, че да те видим какъв си компетент. А що да има дузпа за Ботев, а да няма в началото на мача за Славия? Щот така искаш

Балкански Орел написа:Тия съдии за мен бяха купени п*тки, аз дето не харесвам Ботев и феновете му щом ме хвана яд на тия престъпления, незнам за останалите.
На Църна маца имаше страшни проверки държаха ни като престъпници .Някои не успяха да пристигнат дори.