Варианта "Берое"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Варианта "Берое"

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 15 яну 2010 16:36

itzo22 написа:според мен единственият начин е футболният съюз и НАП да го принудят, и пълен физически и психически тормоз, който и където го види.

За физическия .....скоро..

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 15 яну 2010 16:41

Чакай БФС да го притиснат.Пак отложиха изхвърлянето ни за 10 февруари
100 години символ на Пловдив

itzo22
Контакти:

Мнениеот itzo22 » 15 яну 2010 16:46

За жалост според мен, това е единственият законен начин, не е плащал нито данъци, нито на служителите, нито на футболистите, ток и вода няма на стадиона, клуба дефакто не функционира, така че ако искат властите и държавните и футболните могат да го принудят, стига да имат желание, ние само можем да подкрепяме.

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 15 яну 2010 18:39

hetfield написа:
Alternative написа:В същото време се разбра, че част от италианските футболисти на Ботев се връщат изненадващо в България. Масимилиано Брици, французинът Ален Карлет, Фабио Тинаци и още 2-3-ма от Апенините пристигат тия дни.

Дали Ботев ще стартира зимна подготовка е пълна енигма. По плана на Димитър Христолов селекцията трябва да се събере на стадиона на 18 януари. И вчера собственикът на клуба твърдеше, че кандидат-купувачът Антонио Реки идва за края на сделката.

Въпросите са много,дано в понеделник разберем каква е истината.Селският ако с мисли,че пак ще я кара с юноши...да забрави още отсега.

Относно тази новина:Те още не са разтрогнали,имат да получават пари,имат действащи договори.Ако не се явят селския има право да ги прецака.

няма значение защо идват дали защото не са разтрогнали дали защото са им обещали сделка да има мисля че е редно ако се знае кога е първата тренировка да сме там и да не им даваме да тренират така че ако има яснота може да се организираме има време ди понеделник както е обявено за първа тренировка
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 15 яну 2010 20:25

Аз искам да попитам само до кога горе-долу е възможно да си вземем клуба обратно от селяка по примера на Берое? До 10-ти февруари, до началото на пролетният полусезон или след края на шампионата и колко време горе-долу трае тази процедура ??? Мен това ме интересува.Ако някой знае, моля да спомене.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 15 яну 2010 20:41

Sunway написа:Аз искам да попитам само до кога горе-долу е възможно да си вземем клуба обратно от селяка по примера на Берое? До 10-ти февруари, до началото на пролетният полусезон или след края на шампионата и колко време горе-долу трае тази процедура ??? Мен това ме интересува.Ако някой знае, моля да спомене.

мисля че до 10 февруари е абсурд да стане мисля че трябва да се насрочи и едно дело пред съд ама не съм сигурен
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
Vas.s.il
Контакти:

Мнениеот Vas.s.il » 15 яну 2010 23:45

Давайте да пишем всички по едно и също врееме до Господари на ефира.Пак ще се вдигне малко от малко шум ако пресрещнат някъде селския :) :) :)
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!

Потребителски аватар
max_danieli
Контакти:

Мнениеот max_danieli » 16 яну 2010 00:46

Vas.s.il написа:Давайте да пишем всички по едно и също врееме до Господари на ефира.Пак ще се вдигне малко от малко шум ако пресрещнат някъде селския :) :) :)

+ 1000 :) :) :)

Потребителски аватар
vivacanary
Контакти:

Мнениеот vivacanary » 16 яну 2010 09:45

Vas.s.il написа:Давайте да пишем всички по едно и също врееме до Господари на ефира.Пак ще се вдигне малко от малко шум ако пресрещнат някъде селския :) :) :)

Преди няколко месеца имаше акция и им изпратихме сигурно 150 мейла, снощи тея боклуци излъчиха за Спартак Варна....

БОТЕВЬ
Контакти:

Мнениеот БОТЕВЬ » 16 яну 2010 10:18

Вместо да се занимаваме с Господари на ефира, да вземем да направим един протест пред НАП Пловдив,защото това е институцията,която е най-големия кредитор на отбора и тя най-лесно може да обяви отбора във фалит и да ни отърве.

Върни се в “Ботев”