Да ама не .
Никой не им дължи и една стотинка .
По скоро те дължат на цяла България.
Особено Ботев след годините на Цецко и Бареков ( които не се познаваха

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kubik написа: Затова е хубаво да си мълчиш,щото ей,на палачинката се обърна
botevist_75 написа:kubik написа: Затова е хубаво да си мълчиш,щото ей,на палачинката се обърна
Винаги съм искал да питам за тази палачинка и за колелото,за които често говорихте буферите.
По времето на Цветан Василев при нас,непрекъснато повтаряхте " Не св възгордявайте много,защото палачинката се обръща" и най-вече израза "Колелото се върти" Добре,но когато при вас беше Г.Илиев а при нас Селския,никой не говореше за никакви палачинки и никакви колела. Сега когато вие сте по-добре финансово и организационно,също никой не говори за палачинки и колела. Та искам да попитам,колелото винаги ли се върти или само когато Локото е зле а Ботев добре?
kubik написа:botevist_75 написа:kubik написа: Затова е хубаво да си мълчиш,щото ей,на палачинката се обърна
Винаги съм искал да питам за тази палачинка и за колелото,за които често говорихте буферите.
По времето на Цветан Василев при нас,непрекъснато повтаряхте " Не св възгордявайте много,защото палачинката се обръща" и най-вече израза "Колелото се върти" Добре,но когато при вас беше Г.Илиев а при нас Селския,никой не говореше за никакви палачинки и никакви колела. Сега когато вие сте по-добре финансово и организационно,също никой не говори за палачинки и колела. Та искам да попитам,колелото винаги ли се върти или само когато Локото е зле а Ботев добре?
Лично ще ти кажа за мен ,никога няма да бъдете фактор във България.Манталитета на феновете ви е такъв!
Колкото и да не си съгласен с това.Вие сте единствените фенове който мразят,другите отбор повече от колкото да си държат за отбора.Това си е ваша запазена мантра да си го повтаряте и да се самозалъгвате в обратното.
Вие сте шампиони по плюене на всичко живо и главно по любимото ви отборче.И с Цецко където имахте неограничен финансов бюджет,пак плюехте.На всичкото отгоре и стадион ви строеше.Който и да дойде в този змиярник,няма да изкара дълго.Необратимо е палачинката да не се обърне![]()
Отделно е хубаво да ви се напомня.
И за да не съм голословен,сега ще се докаже това.
Да видим,колко си обичате отбора.Фенове ще изкарат ли пари да го спасят за определено време до като (евентуално) се намерят нови чичко паричко.
За справка,колко подигравки и плюнки се изсипаха от ваши фенове към Братя Колеви,Николай Неделчев,които спасиха по един или друг начин клуба.
Интерсно ,ако се махнат Смауилов и Чандъров....кои фенове ще дадат от личните си средства да издържат отбора?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта