Съблечи се в Пловдив: Бултрасите изхвърлиха Ники Митов!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kremi82
Контакти:

Re: Съблечи се в Пловдив: Бултрасите изхвърлиха Ники Митов!

Мнениеот kremi82 » 30 авг 2016 19:54

botevist_75 написа:
Син до гроб_ написа:Айде пак молби от пернатите към Ирена Кръстева.

Не е задължително. Може да пишем на Краля-Слънце. И както сега си броим стотинките,изведнъж от утре да подписваме с по 5-6 спонсора на ден. Случвало се е вече.

Ставате Ботевъ-Пловдивъ(Сопот) и влизате директно в първата шестица на Дриша лига.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 авг 2016 19:56

veni__85 написа:Митов бил левскар, а Мъри и Николай Костов какви бяха ? :)

Всички си спомняме емблематичната за вас 2013 година и как тоя индивид за малко да умре от кеф след като бихте Лудогорец. :idea: Толкова се беше вживял, че му трябваха няколко водоноски да го вдигнат на крака.

chiphead
Контакти:

Мнениеот chiphead » 30 авг 2016 19:58

айде, честито на поредните олигофрени ...

същите като едни "сърца милиони" - дето ако са 1 милион, и беха събрали по 30 лева всеки, и щяха да си спасят клуба, ама по - евтино им беше да припознават Етрополе с партизанското име Ловеч що па трябва да даваш пари за клуба, или - не сме "милиони" ...

аз не мога да разбера - кви сте вие бе, дето не сте извадили една стотинка (освен, че ходите на мачове с карти или безплатно) - да му давате наклон на този, дето вади някакъв милион, за да съществува клуба ? еми - ето - сега - ще имате възможността да си извадите парите - и да го управлявате - ама то иска и плащане на заплати и други разходи, ама Цецо го няма ...

честита ви някаква окръжна група, олигофрени !!!

.. ето и мнението на човека с парите - офтопик го пускам, че е дълго, има и линк към източника:

[offtopic]"Показахме си байганьовщината за пореден път. Не знам какво да кажа, неуважение, неуважение, неуважение. Не е въпросът феновете какво искат и какво не искат. Аз предполагам, че Митов не иска да бъде постоянно под такова напрежение. Той момчето си каза, че няма смисъл да работи тук, ако постоянно ще чакаме някой да дойде тук и да каже, че не го харесва визуално, че е от Левски или ЦСКА."

"В края на краищата, това са уважавани хора, добри треньори, които си имат достойнство. Както и аз си имам достойнство. Сега феновете, предоставил съм им акциите, могат да си правят референдуми, да си назначават треньори, да си ги сменят през пет кръга, да си им плащат заплатата, на портиера също, на всеки един служител на Ботев. Само че без мен. Те ме накараха да се оттегля."

"Въобще нямах намерение да се оттегля, имах желание да направя нещо голямо. Когато обаче някой тегли каруцата наобратно, нали се сещате. Не мога да правя нещо напук на някои хора. Не искам да се карам с никого, уважавам всеки един, дори и най-големия глупак, само че няма да работя за тях."

"Раздавам им акциите, пак ще им помагам, но не както досега. Не съм говорил със Самуилов, да се надяваме, че той ще остане, но не знам. Връщане назад няма. Един път като те подложат на това... Аз съм поканил уважавани хора, пък и държа на себе си. Ако бяха 2-3 човека, да кажеш хайде. Но те цяла седмица нагнетяваха обстановката и решиха накрая да си изкарат кирливите ризи."

"Странни хора. Няма никакъв проблем, само се чудя Ангел Палийски как щше се оправи. Пак ще помагам, но не като собственик. Жалко! Имах големи планове, но не мога... Дойдох заради феновете, заради потенциала, но сега същите тези хора ме карат да се оттегля. По-добре рано, отколкото да стане по-голям казус."

"Ами аз утре ще направя стадиона и пак ще дойде една група от 100-200 човека и ще почнат да ми определят кой да е треньор, що не продавам този, що не купувам оня. Разбирате ли ме за какво става въпрос? Това е абсурдно! Няма такова животно никъде! Не мога да го проумея даже. Сега разбирам и Домусчиев защо си избра Разград - няма фенове, създава си културна агитка и това е. И няма напрежение."

"Феновете не могат да кажат защо не харесват Митов. Цяла седмица не могат да ми обяснят - говедо бил, левскар бил, не бил висок, сини му били очите. А това е един от най-добрите треньори в България в момента. От една година работя с това момче, нито го познавах, нито нищо. Всеки ден ми е пред очите и виждам с каква жар работи. И ще ми идва някакъв лумпен и ще ми казва."

"Аз им водя човек от Испания, сериозно момче, и той да гледа всичките тези щуротии. Още не е официално, но няма да подкрепям повече проекта Ботев. нямам нищо срещу феновете, те сами казаха всичко сами", сподели Чандъров.

медиа: http://gong.bg/bg-football/parva-liga/multimedia/video/bosyt-na-botev-se-ottegli-zaradi-bajganiovshtinata-394742[/offtopic]
Последна промяна от chiphead на 30 авг 2016 20:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 30 авг 2016 20:04

Митов къде с късмет, къде с лигика без малко да направи Левски шампион, но го препъна простотията на Овчата глава.
Иначе пловдивчани са прави, но нека си предложат няколко техни треньори, минали като играчи или създадени в клуба.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 30 авг 2016 20:05

Teo написа:
veni__85 написа:Митов бил левскар, а Мъри и Николай Костов какви бяха ? :)

Всички си спомняме емблематичната за вас 2013 година и как тоя индивид за малко да умре от кеф след като бихте Лудогорец. :idea: Толкова се беше вживял, че му трябваха няколко водоноски да го вдигнат на крака.

Първо това не е отговор на въпроса и второ макар , че няма нищо общо с темата "Вие кога бихте Лудогорец?"

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 авг 2016 20:07

chiphead написа:айде, честито на поредните олигофрени ...

същите като едни "сърца милиони" - дето ако са 1 милион, и беха събрали по 30 лева всеки, и щяха да си спасят клуба, ама по - евтино им беше да припознават Етрополе с партизанското име Ловеч що па трябва да даваш пари за клуба, или - не сме "милиони" ...

аз не мога да разбера - кви сте вие бе, дето не сте извадили една стотинка (освен, че ходите на мачове с карти или безплатно) - да му давате наклон на този, дето вади някакъв милион, за да съществува клуба ? еми - ето - сега - ще имате възможността да си извадите парите - и да го управлявате - ама то иска и плащане на заплати и други разходи, ама Цецо го няма ...

честита ви някакв окръжна група, олигофрени !!!

1 500 000,толкова събраха феновете на ЦСКА!Никой в България не е събирал повече от нас.Подуянци се опитаха,но я събраха 500 000 я не.За това прояви малко респект , заслужили сме си го!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

djoni7271
Контакти:

Мнениеот djoni7271 » 30 авг 2016 20:08

Феновете на Ботев са извънредно примитивна сган. Тези малоумници лизаха задника на говедото Мъри Стоилов, докато биеше Астана. Най-големите успехи на пикливия им отбор са свързани играчи и треньори на Левски. Жалка история. Футболът в България умира, заради слабоумните фенове...

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 30 авг 2016 20:09

NOMER14 написа:Митов къде с късмет, къде с лигика без малко да направи Левски шампион, но го препъна простотията на Овчата глава.
Иначе пловдивчани са прави, но нека си предложат няколко техни треньори, минали като играчи или създадени в клуба.

Значи Вуцов, понеже не "легна" на Левски и затова е прост? :o
Колкото до пловдивчани - те все ще предложат някой техен кадър, ама заплатата на портиера на Коматево ще плащат ли?
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 30 авг 2016 20:11

sirius123 написа:Браво на Митов , не им сваля шапка. Няма тренер , няма собственик. 8-)

май и А група няма да има, хайде по пътя на Литекс
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Ботев”