Автора на темата да не се прави на много обиден, защото още от сега ми е ясно какви ще са постовете му във форума в събота след мача на Герена. Много бързо ще забрави сегашната си тема.
Когато феновете на Левски се оплачат от нещо всички ги нападате, еми ревете си колкото искате лицемери.
Пак се НАВЕДАХА пред Лудогорец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пак се НАВЕДАХА пред Лудогорец
kanara1978 написа:Наказаха Костов че е полят с вода а Лудогорец с предупреждение.Само Виктория Пилзен.Колкото и да им се мазните.Има Господ ще отпадне Лудогорец
"НАВЕДОХА" СЕ ПИШЕ!
slash1912 написа:Смърт за бфс! Сега, веднага, на момента! Футболът в България умря отдавна, отдавна е ред и на неговия убиец, а именно цялата корумпирана сган с работно седалище ул. "Цар Иван Асен II" №26 в столицата.
Пълна подкрепа за Николай Костов и действията му срещу агресивната селска пасмина, която си позволи да го обижда безпричинно и да го полива с вода. После ни говорете за "национална кауза" и искайте подкрепа на мачовете си в Европа, измекяри.
Кога лицето, позволило си да се държи агресивно и непристойно към нашия треньор ще понесе последствията за действията си? Цяла България го видя, има го на предостатъчно записи и ние сме сигурни, че същото лице с тъмен цвят на кожата може да се разобличи много бързо и лесно от ръководството на ПФК "Лудогорец Разград".
Да видим какви европейци сте, господа костюмари. Защото когато наш фен поля вашият треньор с вода, бяхме наказани 3 (три) мача без домакинство, а фенът бе наказан персонално с 300 лв. глоба и бе лишен от правото да посещава спортни мероприятия за 1 година.
Само ви напомняме, че май сте забравили...
Помиярите не забравят. Само се правят на умрели лисици. А тоя чичко какво лъжливо интервю дава за "неговата гледна точка", верно си струва да му се насере фейсбука. Олигофрен тотален...Нека бъде смърт за БФС!
- slash1912
- Контакти:
snakebite написа:IvailoRz написа:Бъркаш! Човека се казва Божинел Христов и е общински представител на ПП "Кауза Разград". Не го познавам лично ,но съм чувал че е свестен и милее за града.
Не само това ами мисля че беше и шеф на Лудогорец през 90 те години, Нормално е да избухне, като някакви ...дошли ни на гости се правят на голямата работа ! За това и напълно правилно е решението на ДК и двете страни да бъдат санкционирани. Само така Костов ше има едно наум като се прави на интересен когато е на гости ! Четох че и с фенове на Пирин е имало подобен проблем...
Що не полеете треньора на Пилзен с бира,пък после разказвайте на УЕФА,че той ви е провокирал

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
И на Костов не му е работа да се занимава с феновете, без значение какви олигофрени са - но той си получи наказанието. Питанката е защо олигофренската проява на феновете на домакините остава безнаказана????
Костов трябва да е благодарен, че са го поляли с вода, щото ако му се бяха изпикали на главата го чакаше наказание за поне 3 срещи от БФС и отделно глоба за дребно хулиганство. 

slash1912 написа:snakebite написа:IvailoRz написа:Бъркаш! Човека се казва Божинел Христов и е общински представител на ПП "Кауза Разград". Не го познавам лично ,но съм чувал че е свестен и милее за града.
Не само това ами мисля че беше и шеф на Лудогорец през 90 те години, Нормално е да избухне, като някакви ...дошли ни на гости се правят на голямата работа ! За това и напълно правилно е решението на ДК и двете страни да бъдат санкционирани. Само така Костов ше има едно наум като се прави на интересен когато е на гости ! Четох че и с фенове на Пирин е имало подобен проблем...
Що не полеете треньора на Пилзен с бира,пък после разказвайте на УЕФА,че той ви е провокиралЖалки диви селяни сте вие,в Бургас преди финала бягахте като пилци,като ви срещахме из града,по време на мача някакви песнички пеехте...
Присмял хърбел на щърбел, забравихте как плюхте като камили срещу Златински и Петричев,, плюс оня Велизар ли беше какъв е ..по натурален селяк от няго май няма..
Ами ония няколко олигофрени от финала от Бургас - които се търкаляха като прасета в кал на терена..
Видяхме ви и вас..добре че беше същия Петричев (който плюхте) че искаше да се доиграе мача...че приключвахте служебно мача !
За пръв път видях и играчи от някой отбор да изкарват фенове от същия отбор като овце от терена (Иван Цветков, Христов, Стаховяк)..
Толкоз за великата публика на Ботев, която развали финала и за благодарност към домакините които ви пуснаха по плажове и заведения, им почупихте стадиона !

- slash1912
- Контакти:
Пич,футбола е страст,а това,което описа по-горе се нарича атмосфера
Ти това няма как да го знаеш,защото ходите като на театър и нямате никаква фенска култура-песни,знамена,хореографии.
За това,което ние сме направили сме си платили и понесли наказанието.Нещо такова да се получи при вас?Винаги прави и винаги невинни
Ей го хубавеца-общински съветник,карал с 200.Дали като го спре полицая ще го накаже?

За това,което ние сме направили сме си платили и понесли наказанието.Нещо такова да се получи при вас?Винаги прави и винаги невинни

Ей го хубавеца-общински съветник,карал с 200.Дали като го спре полицая ще го накаже?

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
snakebite написа:slash1912 написа:snakebite написа:IvailoRz написа:Бъркаш! Човека се казва Божинел Христов и е общински представител на ПП "Кауза Разград". Не го познавам лично ,но съм чувал че е свестен и милее за града.
Що не полеете треньора на Пилзен с бира,пък после разказвайте на УЕФА,че той ви е провокиралЖалки диви селяни сте вие,в Бургас преди финала бягахте като пилци,като ви срещахме из града,по време на мача някакви песнички пеехте...
Присмял хърбел на щърбел, забравихте как плюхте като камили срещу Златински и Петричев,, плюс оня Велизар ли беше какъв е ..по натурален селяк от няго май няма..
Ами ония няколко олигофрени от финала от Бургас - които се търкаляха като прасета в кал на терена..
Видяхме ви и вас..добре че беше същия Петричев (който плюхте) че искаше да се доиграе мача...че приключвахте служебно мача !
За пръв път видях и играчи от някой отбор да изкарват фенове от същия отбор като овце от терена (Иван Цветков, Христов, Стаховяк)..
Толкоз за великата публика на Ботев, която развали финала и за благодарност към домакините които ви пуснаха по плажове и заведения, им почупихте стадиона !
Нито смисъла на футбола Ви е ясен, нито фенската култура. Футболът е любов, магия, емоция, напрежение, радост, щастие, тъга, надежда и всичко, което те кара всеки уикенд да дереш гърло за любимия отбор. Тази емоция на стадиона е зависима от много фактори, но основно от честната игра. На финала, преди да поведете в резултата, твоят идол Петричев през 5 минути говореше с Караманджуков и задаваше нервно един и същи въпрос, „дали всичко е сигурно“ (цитирам), т.е. дали е „осигурил“ съдийската подкрепа. За простотиите на стадиона основна вина носи този „осигурен“ съдия, който изнерви публиката, а това е последствие от Вашето вечно подсигуряване на всички фронтове – съдии, БФС.
Разбери ме правилно, не искам да наказват никой отбор, най-вече да играе без публика, защото това е престъпление към футбола, още повече пък Лудогорец, които наистина практикуват красив футбол. За конкретния случай мисля, че наказанието трябва да е индивидуално от съда за нарушителя и за стюардите, които не направиха нищо за да предотвратят инцидента, и реално станаха съучастници, но така да бъдат третирани и всички отбори, не само Лудогорец.
slash1912 написа:snakebite написа:IvailoRz написа:Бъркаш! Човека се казва Божинел Христов и е общински представител на ПП "Кауза Разград". Не го познавам лично ,но съм чувал че е свестен и милее за града.
Ти си наистина много жалък. Преди финала паркирах колата сред пловдивски коли (то почти основно бяха пловдиски) и вървяхме до стадиона сред жълти фенове. Тъпанар, какъв страх бе, от какво? След мача като тръгвахме наоколо всички разбраха, че сме от фенове на Лудогорец и какво?
Пишете си, не ни пречите! Комплексари!
Аз съм от Микре Юнайтед