Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Thurman Murman написа:Там пишело...Галфон! И кой е писал тая мозъчна диария, къде е публикувано и каква стойност може да има тоалет папир, надраскан от невестулката панджаби
Тия верно са е*ати безмозъчната паплач
mannoli написа:Уринено-жълти,това е публикувано -NO:15031246 от 24.04.2010 г!Преговаряй!
roko написа:mannoli написа:Уринено-жълти,това е публикувано -NO:15031246 от 24.04.2010 г!Преговаряй!
Очевидно не си запознат с материята, но сега нямам време да те ограмотявам. Сдружение ПФК Ботев не е създадено на 24.04.2010 г. На тази дата само бе променен уставът му и бе избран нов УС.
Plovdivskia Grand написа:Дарявам голям апартамент в центъра на Пловдив срещу снимки и видео от 80 годишнинатана "Локомотив"Плов див и вила в Бойково срещу снимки и видео от 75
годишнината!!!Предложението ми е абсолютно коректно и сериозно!Сделка пред нотариус.Тази оферта я копирам с едничка цел - да направя добро на някой
.
Plovdivskia Grand написа:Дарявам голям апартамент в центъра на Пловдив срещу снимки и видео от 80 годишнинатана "Локомотив"Плов див и вила в Бойково срещу снимки и видео от 75
годишнината!!!Предложението ми е абсолютно коректно и сериозно!Сделка пред нотариус.Тази оферта я копирам с едничка цел - да направя добро на някой
.
BLaNCo_NeGrO написа:Plovdivskia Grand написа:Дарявам голям апартамент в центъра на Пловдив срещу снимки и видео от 80 годишнинатана "Локомотив"Плов див и вила в Бойково срещу снимки и видео от 75
.
А аз ще направя дарение, ако някой ти пръсне "куфара" с мотиката, с която си копаеш двора!
LokoMaina написа:roko написа:mannoli написа:Уринено-жълти,това е публикувано -NO:15031246 от 24.04.2010 г!Преговаряй!
Очевидно не си запознат с материята, но сега нямам време да те ограмотявам. Сдружение ПФК Ботев не е създадено на 24.04.2010 г. На тази дата само бе променен уставът му и бе избран нов УС.
... и бе отказано да се погасят дълговете му
... и бе прието да се замени съществуващата емблема с друга, за да не се заплати правото на ползване на оригиналната
... и бе взето решение да се използва лиценза на друг клуб, щото иначе трябваше да се почне от окръжните групи
и т.н.
ма иначе си е абсолютно същия клуб!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 6 госта