В "Ботев" Пд, идват какви ли не... и излизат/стават/ футболисти

Да напиша ли имена?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
DLA написа:theprideofplovdiv написа:"- Аз съм принц по рождение и боговете ми са братя! О, колко красива е земята и колко са щастливи хората!"
Тези,които са по-интелигентни (малка част от феновете на Ботев) ще разберат какво имам предвид с този цитат.
С този цитат завършва „Приказка за стълбата“ от Христо Смирненски, посветена на всички, които си мислят, че събитията не се отнасят до тях.
Не знам дали ще разбереш какъв смисъл носи твърдението, че е по-добре Цветан Василев, вече с Доган зад гърба да ти е собственик, отколкото Пеевски с Местан и Бойко (т.н. Бостан). Или си мислиш, че всичко, което се случи с ДПС и мълчанието на н.в. ББ е случайно и няма никаква връзка с „фалита“ на КТБ и териториалните и институционалните претенции на Турция към България.
Odessit написа:ЕМИЛ написа:Odessit написа:ЕМИЛ написа:Кашчей написа:Между другото, братята Цоневи колко шанс за изява имат в Левски?
Достатъчно
Май те самите не мислят точно така. И си търсят по-доброто бъдеще. Някой би ли ги упрекнал за този им стремеж?
Разбира се , че не .Но в този слаб Левски щом са резерви смятай на какво ниво са те .
На какво точно ниво са би могло да се прецени само ако играят достатъчно, сега явно не е така.
А то някога и Гунди не е бил твърд титуляр, преди да премине в "Ботев" и да стане това, което го знаем. Може пък близнаците да са вдъхновени от неговия пример.
За доброто на българския футбол трябва да има не един задължително играещ юноша до 21 години, а поне трима или четирима. И когато някой от тях бъде сменен, да влиза също юноша, а не чичо му от Нигерия.
БАТЭ направиха удара си в Европа с десетина юношески национали в състава си. Повечето от тях - несменяеми титуляри.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта