Защо играем толкова слабо?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Тик-Так1892
Контакти:

Re: Защо играем толкова слабо?

Мнениеот Тик-Так1892 » 28 окт 2015 11:57

Истината е,че Шиляк не става,а това ми беше ясно още когато го представяха.

karabadabul
Контакти:

Мнениеот karabadabul » 28 окт 2015 12:06

Според мен Шиляк е добър треньор колкото и да не ви се вярва и първите няколко мача загатна за потенциалът си и това, че с помощника си са грамотни, но футболистчетата не искат такъв треньор и въртят номера.
Трябва да му дадат повече власт, а тези, които се помислиха за звезди навън масово. Да оставят ако трябва 5-6 само от сегашните и да пускат юноши ако трябва. На управленско ниво е ясно какво става... Христолов 2... днеска почваме стадиона, утре, други ден.. по добре да не казват нищо отколкото да се гаврят с нас така.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 28 окт 2015 12:10

Тик-Так1892 написа:Истината е,че Шиляк не става,а това ми беше ясно още когато го представяха.

Е как па разбра че не става?
Истината е че в първите няколко мача в които Шиляк беше начело, наште пички изпуснаха около тристапедесеишес хиляди чисто голови положения, от които да бяхме вкарали само част-сега щяхме да изглеждаме милион пъти по-убедително и като класиране и като голова разлика.

След това в последните 3-4 мача се вижда пределно ясно че тея мижитурки го бойкотират и просто не искат да играят.

Честно направо не знам как се излиза от това положение без да се изхвърли половината отбор,защото нямаме кой знае кви алтернативи...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
sirakov77
Контакти:

Мнениеот sirakov77 » 28 окт 2015 12:21

Писах го и в друга тема, ще го напиша и тук! Проблемите не са от вчера, видя се още с влизането ни в първата шестица, че когато играем срещу тези отбори нещо куца, нещо не ни достига и всичко каквото сме взели като точки от тогава до сега е само на мускули и воля! Не се направи никаква селекция от Пепо Пенчев за да се вдигне поне малко нивото на този отбор при положение, че новият формат предвещаваше да се играе срещу равностойни отбори! После се направи някаква безумна селекция от Шиляк и Рендето / изключвам единствено Грегъри Нелсън / от свободни агенти и резултатите са видни. Просто този отбор в този си вид няма класа, а като прибавим и безумните треньорски решения напоследък и картинката е видна за всички! За мен в този момент, този отбор няма пилот в самолета, няма човек който да поеме отговорност за решенията си в организационно ниво, за съжаление и сред футболистите няма капитан и лидер, който поне малко да помага на треньора в съблекалнята! Движим се по инерция от много време на сам и треньорска смяна няма да промени нещата, поне според мен!
Дано да излезем от дупката в която се намираме в най-скоро време! Според мен писанията за бойкот са несериозни, та Шиляк има само още 2 месеца договор, при тези резултати е нормално да не му бъде продължен, защо да правят бойкот?
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол.. :lol:

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 28 окт 2015 12:54

EКСКЛУЗИВНО ОТ КОМАТЕВО! Отстраниха Чибамба, Христов, Николов и Огнянов от отбора!

Ръководството на Ботев Пловдив взе решение да отстрани 4-ма играчи временно от първия отбор. Това са капитанът Данчо Христов, Мариян Огнянов, Пламен Николов и новото попълнение Жоел Чибамба. Решенията на ръководството бяха съобщени лично от Георги Марков. Цялото изявление на Марков очаквайте до минути в PlovdivDerby, което е над 5 минути. Шефовете на Ботев са глобили и целия отбор, както и спортно-техническото ръководство и треньорите, със солени финансови наказания. Георги Марков отказа да назове размерът им. Футболистите са отстранени по предложение на Ермин Шиляк, който запазва поста си в клуба. До второ нареждане четиримата играчи ще тренират самостоятелно. Над 2 часа се забави тренировката на Ботев Пловдив, в чакане на решението на борда на директорите. Асен Караславов и Георги Марков сведоха новините на футболистите лично в съблекалнята

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 28 окт 2015 12:54

Плащат ли се редовно заплатите? Това също може да играе роля... Според мен трябва да разкарате спортния директор и чернилките. За треньора съм 50:50, но съм се убедил, че за нашите отбори е най-добре български треньор.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Mirosvel
Контакти:

Мнениеот Mirosvel » 28 окт 2015 12:56

Канари, изчистете боклуците, които ви тровят обстановката вътре в отбора! Може да започнете с лайното Пл. Николов, който е тръгнал да организира групичката около себе си да "да сменяме треньра"!!

ralica_s_golemiq_gaz

Мнениеот ralica_s_golemiq_gaz » 28 окт 2015 13:30

За последните 25 години кога се е случвало да играете силно, освен във В групата?

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 28 окт 2015 13:36

Не е виновен треньора.
Проблемът е, че отбора няма свежи капитали, без пари не става нищо.
И Реал имат велика публика, но ако им спрат кранчето с парите, дали ще са същият отбор?
Клуб като Ботев има нужда от солиден финансов гръб, сигурност, добра селекция и тогава няма начин да няма начин.
А така с кърпене на бюджета, с калпави чужденци, които никой никъде не иска, с млади и неопитни момчета, резултатът се вижда.
Всеки отбор има нужда от млади таланти, но само с тях не става.
Ако Ботев има пари, клубът ще е значително по-добре.
Особено като се има предвид смешната ни А група с още реално 7-8 отбора, защото Пирин за отбор не ги броя.
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

ralica_s_golemiq_gaz

Мнениеот ralica_s_golemiq_gaz » 28 окт 2015 13:42

Pragmatichen написа:Не е виновен треньора.
Проблемът е, че отбора няма свежи капитали, без пари не става нищо.
И Реал имат велика публика, но ако им спрат кранчето с парите, дали ще са същият отбор?
Клуб като Ботев има нужда от солиден финансов гръб, сигурност, добра селекция и тогава няма начин да няма начин.
А така с кърпене на бюджета, с калпави чужденци, които никой никъде не иска, с млади и неопитни момчета, резултатът се вижда.
Всеки отбор има нужда от млади таланти, но само с тях не става.
Ако Ботев има пари, клубът ще е значително по-добре.
Особено като се има предвид смешната ни А група с още реално 7-8 отбора, защото Пирин за отбор не ги броя.

Като по времето на Цецо Ага ли? На пустеняци като вас им трябва селекция от 200 милиона евро и 100 за заплати , за да сте фактор в А група.

Върни се в “Ботев”