[quote="damyanov1963"Абе, забравихте ли как ви подпираха досега съдийте с/у Левски[/quote]
Дамянов, ти си абсолютно ненормално кухорого,ей Богу!
В последните си 6-7 мача между двата отбора няма ЕДИН дето да не ви е подарен от някоя подуенска подводница: я Мъди я Овчи, земи се в ръце малко че ставаш смешен...
Левски Сф - Ботев Пд / 28.09.15 / 20:00ч 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски Сф - Ботев Пд / 28.09.15 / 20:00ч
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Чиста победа за Левски 2 или 3 на нула.
Статистиката предвещава нова синя победа, като моята прогноза е 2-0!
Сетне, дълга стрена на срама и липса на розови, жълти и зелени коментари в темата.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
- Контакти:
Всяка седмица питам децата в квартала дали ще бием и вчера отговора бе - кои са тия Левски София
Викам, че са софийски отбор и ми казаха, че са чували за Славия и ЦСКА, ама не и за сините. Та 10-15 годишните не правят разлика между Своге и сините от подуене. А като се има предвид, че в 90% от мачовете сте по 500 човека на стадиона (защото сте Левски София
) и ми се навързаха нещата.
Иначе като резултат повече към двойка клони мача откъдето и да се погледне, ако не се намесят чернодрешковците рано рано.

Иначе като резултат повече към двойка клони мача откъдето и да се погледне, ако не се намесят чернодрешковците рано рано.
- atanas7510
- Контакти:
Стена на срама
.Както и да завърши мача, ще го приема без страх и срам.Ние поне сме наясно, че не сме кой знае какъв отбор. За разлика от Вас, който се имате за гранд. Когато Ботев загуби признавам класата на противника и обикновено го поздравявам. Виж за обратното не съм сигурен, когато Левски загуби са виновни всичко и всички. То е реване против съдий, тримата глупаци от Гонг в понеделник половин част рев, рев рев, загивал Бг футбола едва ли не.Миналата година преди мача с Цска се смях от сърце на тяхното изказване, че Левски щял да фалира ако не влезнел в първата шестица, а Ботев щял да е на печелба във втората.

- ralka_levskarka
- Контакти:
arni написа:kireto2 написа:Red_Neck написа:Ботев няма да загуби ТОЗИ мач![]()
1:2 .... в най-лошия случай 2:2 (при положение, че няма външна намеса)
![]()
Това в скобите, е за всеки случай нали!
![]()
МИ като има в предвид миналия ви мач и съдийските аванти .
Миналия кой? Срещу Чико Бяга с велизарката ли?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
karabadabul написа:Всяка седмица питам децата в квартала дали ще бием и вчера отговора бе - кои са тия Левски СофияВикам, че са софийски отбор и ми казаха, че са чували за Славия и ЦСКА, ама не и за сините. Та 10-15 годишните не правят разлика между Своге и сините от подуене. А като се има предвид, че в 90% от мачовете сте по 500 човека на стадиона (защото сте Левски София
) и ми се навързаха нещата.
Мисля, че толкова класен отбор като вашия не бива да се притеснява от съдиите срещу толкова неизвестен тим. Дори и да свирят напълно против вас, поне с 3-0 трябва да спечелите
- slash1912
- Контакти:
TristaNNN написа:Статистиката предвещава нова синя победа, като моята прогноза е 2-0!Сетне, дълга стрена на срама и липса на розови, жълти и зелени коментари в темата.
Пишеш наизуст.Аз не съм се крил никога след загуба,темите и мненията си стоят,може да провериш.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
slash1912 написа:TristaNNN написа:Статистиката предвещава нова синя победа, като моята прогноза е 2-0!Сетне, дълга стрена на срама и липса на розови, жълти и зелени коментари в темата.
Пишеш наизуст.Аз не съм се крил никога след загуба,темите и мненията си стоят,може да провериш.
Няма нужда да издребняваме, знаеш че говоря за болшинството и по презумпция е пределно ясно, че има изключения.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Bojko Berojko
- Контакти: