Берое - Ботев Пд / 23.05.15 / 17:30 часа 2:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Bojko Berojko
- Контакти:
Re: Берое - Ботев Пд / 23.05.15 / 17:30 часа 2:1 FT
Аз също пожелавам успех на Ботев, браво на момчетата Ви.

- Plovdivskia Grand
- Контакти:
Доволен съм от играта на отбора,особено в състава с който беше принуден да играе!Младият Терзиев в трети пореден мач прави фатални грешки и според мен няма физика и възможности за централен защитник.Надявам се Йордан Христов/Сърцатия
/в мача срещу "Локо"София да изиграе последния си мач като десен бек.Апропо/нещо по-весело/,на коментаторчето половината рода била от Зарата
.

-
- Контакти:
Браво на отбора на Берое,браво и на момчетата от Ботев ! Знаех,че такъв ще е мача защото знам морала и на двата отбора и на феновете им ! На моят отбор Берое желая сребърни медали /въпреки всички номера на задкулисието/. Длъжен съм да кажа,че отбраната на Берое е добре подредена и добре се справя с всеки противник. Нападението на Ботев е по стойностното-нужно му е малко късмет ! Успех на двата тима ! ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО !

-
- Контакти:
Абе озни говеждия защо от вчера не ни е спамил форума, че "Левски ще спечели купата и няма значение, че не са в шестицата"
?

http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
- Thurman Murman
- Контакти:
Ние ги изхвърлихме на дъното, а Черно море ги дозакла! Густо майна!!!
Прави ми обаче впечатление, че малцинствата от канализацията на вси, са единствените, които не поздравяват моряците
Но при тая тяхма мъжка лИбоФ, няма как да е иначе... Абе КУРьор и за двата отбора 
Прави ми обаче впечатление, че малцинствата от канализацията на вси, са единствените, които не поздравяват моряците

Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U