Страхотно Коледно тържество на стадион „Христо Ботев”

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Re: Bultras Коледа 26.12

Мнениеот pasaden » 21 дек 2009 09:55

Corwin написа:Тва че не виреем е някакъв мит, миналата зима се разкарвах с шал на Левски(да ми е топло, сега имам по-дебел, на България), и единственият 'инцидент', който ми се случи, беше, когато някакъв буфер ме напсува в книжарница...

Не си попаднал на "точните хора" ;)

То и аз се разкарвам с колата из София (на която има жълто-черно шалче на предното стъкло) като имам работа и досега никога съм нямал проблеми, но това нищо не значи
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 21 дек 2009 12:25

pasaden написа:
Corwin написа:Тва че не виреем е някакъв мит, миналата зима се разкарвах с шал на Левски(да ми е топло, сега имам по-дебел, на България), и единственият 'инцидент', който ми се случи, беше, когато някакъв буфер ме напсува в книжарница...

Не си попаднал на "точните хора" ;)
То и аз се разкарвам с колата из София (на която има жълто-черно шалче на предното стъкло) като имам работа и досега никога съм нямал проблеми, но това нищо не значи

Абе, вие чукайте на дърво, че е така...
Стискам палци времето на 26-ти да е хубаво.

canar_ultras
Контакти:

Мнениеот canar_ultras » 21 дек 2009 22:13

blue magic написа:Познавам не малко левскари от Пловдив. Имаме и фенклуб там. И не само там - имаме навсякъде.

Ако може и нас да ни запознаеш, че нещо не можем да ги видим :)

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 22 дек 2009 07:39

blue magic написа:Познавам не малко левскари от Пловдив. Имаме и фенклуб там. И не само там - имаме навсякъде.

Допуснал си една фактологична грешка:
левскари от Пловдив
всъщност е правилно да се каже левскари В Пловдив, защото първото като понятие не съществува, това са хора, от цяла България, дошли да живеят в Пловдив последните 20-тина година. Разбира се, част от тях обичат Левски, други - цска, берое, дунав, черно море и т.н., в това няма нищо лошо, защото тези хора нямат претенции да са пловдивчани, пловдивчани ще станат по-вероятно децата им един ден ;)

Весела Бултра Коледа!
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 22 дек 2009 11:20

Е виждам ,че ти смело си посетил КНИЖАРНИЦА в Пловдив....разбираемо е ,че некав пенсионер ще те напсува там ,сигурно си се объркал с тва ,че е Буфер . вероятно е бил от Марица или Спартак...
Другият път пробвай в някоя кръчма. :)
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Феновете на Ботев празнуват Коледа на стадиона

Мнениеот Alternative » 22 дек 2009 11:43

С купон на стадион "Христо Ботев" феновете на "канарчетата" ще отпразнуват Коледа, научи Plovdiv24.bg. За празненството са предвидени скара, бира и други забавления. Няколко рок-групи пък ще забавляват феновете. Купонът ще започне в 11 часа в събота, 26 декември, на стадиона на Ботев.

Нямаме кой знае какви поводи за празнуване,но Коледа е... :)
Изображение
Изображение

dabeda
Контакти:

Re: Феновете на Ботев празнуват Коледа на стадиона

Мнениеот dabeda » 22 дек 2009 12:08

за скара бира парички имате, ама ако ви вдигнат билетчето за мача с едно левче, ще оревете джумаята. после бате ви митя ви бил виновен, че отпадате.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 22 дек 2009 12:34

Ей такива селянчета като тоя dabeda могат да ти вгорчат денят!Но майната му...какво толкова!
Изображение
Изображение

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 22 дек 2009 12:42

Alternative написа:Ей такива селянчета като тоя dabeda могат да ти вгорчат денят!Но майната му...какво толкова!

Не се скапвай,като е пич да заповяда в събота и да си каже болката.Няма да ни ощети с нищо,те не ядат свинско така,че няма да ни изяде кебапчетата.

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 22 дек 2009 12:43

Alternative написа:Ей такива селянчета като тоя dabeda могат да ти вгорчат денят!Но майната му...какво толкова!

Той нашият ден по принцип си е вгорчен, така че мнението на някакъв малоумник не би трябвало да ни дразни.

Върни се в “Ботев”