Orlovec написа:И к,во излезе - цесекистите и ботевистите
За ЦСКА не знам, но Ботев имат две загуби с по 1-0, бах тия даули разбираш ли,хаха....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Orlovec написа:И к,во излезе - цесекистите и ботевистите
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
soundmax написа:Този рев в синьо кога ще спреИ някаква купа сте щели да взимате ама на съм май
blue avalanche написа:soundmax написа:Този рев в синьо кога ще спреИ някаква купа сте щели да взимате ама на съм май
Този "рев" си е направо смях.Защото след жалкия напън да влезете
в първата шестица сте най-смешния отбор в нея.
ЦСКА не са смешни.Те са покойници.
Ако не си обърнал внимание повечето Ботевисти сме доволни от представянето на младия ни отбор, не можем да имаме свръх очаквания от тях, и до сега всеки отбор вижда голям отпор за съжаление победата все ни се изплъзва по една или друга причина, но с времето това ще се промени !
blue avalanche написа:soundmax написа:Този рев в синьо кога ще спреИ някаква купа сте щели да взимате ама на съм май
FLANKER написа:Първо: Честита ни победа!
Второ: Бях на мача и смея да твърдя, че в Ботев са изградили един много боеспособен отбор. Всеки който подцени канарчетата, ще има неприятности.
Пожелавам на Ботев и феновете му , бъдещи успехи!
САМО ЛОКО!
slash1912 написа:FLANKER написа:Първо: Честита ни победа!
Второ: Бях на мача и смея да твърдя, че в Ботев са изградили един много боеспособен отбор. Всеки който подцени канарчетата, ще има неприятности.
Пожелавам на Ботев и феновете му , бъдещи успехи!
САМО ЛОКО!
Благодаря,успех на вас в следващите мачове!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта