Фенки на Ботев стягат редиците в помощ на клуба

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Фенки на Ботев стягат редиците в помощ на клуба

Мнениеот za nas e toj religiq » 08 апр 2015 20:06

Организираните в група фенки на Ботев Пловдив, чиято численост наброява вече 160 момичета, подеха инициатива в организацията си, да съберат по-сериозна сума, която да дарят на клуба, който се намира в трудна финансова ситуация. Момичетата ще се съберат след празниците и ще помислят как точно да действат и как да съберат по-сериозни средства. Една от идеите е, всяка членка на организацията да дари сума и паралелно с това да закупува на всеки мач от благотворителните билети пуснати от Бултрас.

"Време е да докажем, че истински обичаме Ботев, а не сме на стадиона, за да си правим селфита", заяви една от учредителките на организацията !

Респект момичета, все така да се множите и да ни радвате на стадиона :!:

Потребителски аватар
aleksandrov77

Re: Фенки на Ботев стягат редиците в помощ на клуба

Мнениеот aleksandrov77 » 08 апр 2015 21:04

Ботев винаги ми е бил симпатичен отбор, помня когато играхте с Байерн Мюнхен и ги бихте с 2:0 и ви трябваше още един гол да ги отстраните! Имаше доста пропуски тогава на футболистите на Ботев! Тогава бях на 7 години и бях на почивка в Пловдив с моите родители и си купихме билети за мача! Беше незабравимо изживяване български отбор да бие Байерн и за малко да го отстрани! :)
Сега кога ще се случи български отбор да бие отбор от ранга на Байерн или Барселона! :evil:
Тогава българските школи постоянно произвеждаха таланти и имахме силен национален отбор, който много често се класираше на световни първенства!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

soundmax
Контакти:

Мнениеот soundmax » 08 апр 2015 21:54

Браво на момичетата, нямам думи просто ..........пари ще се съберат сигурен съм 8-)
БОТЕВ Пловдив

Потребителски аватар
Гамаюн

Мнениеот Гамаюн » 08 апр 2015 21:58

aleksandrov77 написа:Ботев винаги ми е бил симпатичен отбор, помня когато играхте с Байерн Мюнхен и ги бихте с 2:0 и ви трябваше още един гол да ги отстраните! Имаше доста пропуски тогава на футболистите на Ботев! Тогава бях на 7 години и бях на почивка в Пловдив с моите родители и си купихме билети за мача! Беше незабравимо изживяване български отбор да бие Байерн и за малко да го отстрани! :)
Сега кога ще се случи български отбор да бие отбор от ранга на Байерн или Барселона! :evil:
Тогава българските школи постоянно произвеждаха таланти и имахме силен национален отбор, който много често се класираше на световни първенства!

Е, беше време, когато българските отбори редовно си биеха баварците, сега ни остана само утешението да гледаме как руските правят същото.
Съвсем случайно (приятели питерци ме замъкнаха) през 2008 присъствах на погрома, който руския вариант на "Ботев" - "Зенит" нанесе на същия този "Байерн". Беше малко преди Деня на Победата, а в града-побратим на Пловдив празникът продължи десетина дни.

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 09 апр 2015 00:53

aleksandrov77 написа:Ботев винаги ми е бил симпатичен отбор, помня когато играхте с Байерн Мюнхен и ги бихте с 2:0 и ви трябваше още един гол да ги отстраните! Имаше доста пропуски тогава на футболистите на Ботев! Тогава бях на 7 години и бях на почивка в Пловдив с моите родители и си купихме билети за мача! Беше незабравимо изживяване български отбор да бие Байерн и за малко да го отстрани! :)

Когато футболистите играеха със сърце, а не за пари, футбола беше равен и всеки можеше да победи всеки. Сега не всяка държава може да се бори с финансите на тези от западна Европа.
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 09 апр 2015 01:21

RedSkin написа:

Когато футболистите играеха със сърце, а не за пари, футбола беше равен и всеки можеше да победи всеки. Сега не всяка държава може да се бори с финансите на тези от западна Европа.

+1914
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 09 апр 2015 06:13

Любовта на хората прави един отбор голям.За това Ботев е символ на Пловдив.Отбора е обичан от над 60 процента от пловдивчани независимо в коя група играе.Благороден жест на благородни фенки.

Върни се в “Ботев”