"Време е да докажем, че истински обичаме Ботев, а не сме на стадиона, за да си правим селфита", заяви една от учредителките на организацията !
Респект момичета, все така да се множите и да ни радвате на стадиона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
aleksandrov77 написа:Ботев винаги ми е бил симпатичен отбор, помня когато играхте с Байерн Мюнхен и ги бихте с 2:0 и ви трябваше още един гол да ги отстраните! Имаше доста пропуски тогава на футболистите на Ботев! Тогава бях на 7 години и бях на почивка в Пловдив с моите родители и си купихме билети за мача! Беше незабравимо изживяване български отбор да бие Байерн и за малко да го отстрани!![]()
Сега кога ще се случи български отбор да бие отбор от ранга на Байерн или Барселона!![]()
Тогава българските школи постоянно произвеждаха таланти и имахме силен национален отбор, който много често се класираше на световни първенства!
aleksandrov77 написа:Ботев винаги ми е бил симпатичен отбор, помня когато играхте с Байерн Мюнхен и ги бихте с 2:0 и ви трябваше още един гол да ги отстраните! Имаше доста пропуски тогава на футболистите на Ботев! Тогава бях на 7 години и бях на почивка в Пловдив с моите родители и си купихме билети за мача! Беше незабравимо изживяване български отбор да бие Байерн и за малко да го отстрани!![]()
Сега кога ще се случи български отбор да бие отбор от ранга на Байерн или Барселона!![]()
Тогава българските школи постоянно произвеждаха таланти и имахме силен национален отбор, който много често се класираше на световни първенства!
RedSkin написа:aleksandrov77 написа:Ботев винаги ми е бил симпатичен отбор, помня когато играхте с Байерн Мюнхен и ги бихте с 2:0 и ви трябваше още един гол да ги отстраните! Имаше доста пропуски тогава на футболистите на Ботев! Тогава бях на 7 години и бях на почивка в Пловдив с моите родители и си купихме билети за мача! Беше незабравимо изживяване български отбор да бие Байерн и за малко да го отстрани!![]()
Когато футболистите играеха със сърце, а не за пари, футбола беше равен и всеки можеше да победи всеки. Сега не всяка държава може да се бори с финансите на тези от западна Европа.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта