Членство в сдружение ПФК "Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Членство в сдружение ПФК "Ботев"

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 28 мар 2015 09:18

Момчета, аз мисля да заделя едни 200 лв до края на април и да ги преведа на банковата сметка на Сдружението.

Ясно е, че ние сами не бихме могли да издържаме отбор от А група, но в тези критични времена всеки лев ще е от полза, докато евентуално се появят желаещи с много пари, за да ги влагат за любимия Ботев.

Слухове всякакви. Докато черно на бяло не видя, че се случват нещата, не вярвам.

Засега най-реалното и прагматично, което би могло да помогне, е да станем членове на сдружение ПФК "Ботев".

Сдружение “ПФК БОТЕВ” е правоприемник и носител на традициите на Ботев Пловдив. Сдружението е основен акционер в ПФК "Ботев” АД с 61% от акциите.

Всеки желаещ да стане член на Сдружение “ПФК БОТЕВ” е необходимо да изтегли заявка за членство от сайта на Сдружението https://sbpfc.botevplovdiv.bg. След попълване на данните заявлението се изпраща на електронна поща sbpfc@botevplovdiv.bg. Важно е данните да бъдат попълнени коректно, тъй като по тях ще се поддържа с подателя!

Членският внос може да бъде подаден и по банковата сметка на Сдружението. За целта, като основание за плащане е необходимо да бъде вписано “Членски внос” и името на вносителя, за да се улесни максимално обработката на данните.

При желание за дарения, като основание за плащане се вписва “Дарение”.

Годишният членски внос в Сдружение "ПФК БОТЕВ" е в размер на 200 лв. За нови членове сумата се плаща еднократно, а за активни членове съществува опция за плащане на две равни вноски по 100 лв.

Банковата сметка на Сдружението е:

„ТЕКСИМ БАНК“ АД

IBAN : BG57 TEXI 9545 1004 0180 00

BIC : TEXIBGSF

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Re: Членство в сдружение ПФК "Ботев"

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 28 мар 2015 10:12

Да, това, плюс абонаментните карти за плейофите. И да се надяваме скоро на по-големи трибуни, за да пълним и тях 8-) .
Изображение Изображение

Потребителски аватар
tony1977
Контакти:

Мнениеот tony1977 » 28 мар 2015 10:46

Лично аз съм в сдружението още от самото му създаване и ще приветствам всеки, който е решил да отдели средства и да се присъедини към нас. Защото Ботев Пловдив - това сме ние - отбор и фенове в едно.
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 28 мар 2015 16:37

tony1977 написа:Лично аз съм в сдружението още от самото му създаване и ще приветствам всеки, който е решил да отдели средства и да се присъедини към нас. Защото Ботев Пловдив - това сме ние - отбор и фенове в едно.

Едва ли си член на сдружението от създаването му, по-скоро си член на сдружението от 2010 г., когато бе възобновена дейността му.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 28 мар 2015 20:09

200 лева наведнъж за доста хора днес не са малка сума.
От друга страна, с тези пари не просто помагаш пряко, а ставаш член на Сдружението, което в момента управлява Ботев.
Усилието си струва. А и всеки нов член би бил добре дошъл.

Друг е въпросът, че след ревизията трябва да се действа безмилостно и без сантименти. За да оцелеем, трябва да режем до месо и да намалим драстично щата на базата. Вече всеки лев има значение.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 29 мар 2015 06:17

200 лева.Повече давам за цигари.А като прибавя и пурите когато съм на кеф ще дойде двойно.Густото майна ,няма цена.Плати,клати.Пуснете карти за новият сезон и ще влезнат свежи пари,които ще са от полза.Карти предварително може да се продават и за Колежа.Пожизнено.Сектор ,място.Седалката на която съм стоял няколко години на централната трибуна на Колежа е в избата ми.

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 29 мар 2015 11:37

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:200 лева.Повече давам за цигари.А като прибавя и пурите когато съм на кеф ще дойде двойно.Густото майна ,няма цена.Плати,клати.Пуснете карти за новият сезон и ще влезнат свежи пари,които ще са от полза.Карти предварително може да се продават и за Колежа.Пожизнено.Сектор ,място.Седалката на която съм стоял няколко години на централната трибуна на Колежа е в избата ми.

+1912 Подкрепям напълно,освен това сега нужно да се приложат всякакви рекламни и други инициативи за свежи пари.Освен всичко това,трябва до два-три месеца да се поканят всички големи жълто-черни доказани фирми като КЦМ,ПИМК да се включат по активно в финансирането на отбора и най важното дострояването на КОЛЕЖА.Стане ли ни стадиона,мисля че всичко ще си дойде на мястото.НАПРЕД,МОЙ БОТЕВЪ!!! ;)

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 05 апр 2015 02:12

Дайте е-мейл към ePay i PayPal!!!!!! Там всеки, по всяко време, може за миг да помогне!!!!! Всеки старец, дете, чужденец и т.н!!!! Може да са и 20ст., но са без удръжки и МОЖЕ И НАЙ-БЕДНИЯ ДА ДАДЕ!!!! 200 лева за повечето хора са ПАРИ, но 20 пъти по 50ст., не са проблем! Другия месец отново. КАПКА ПО КАПКА ВИР СТАВА!!! Така могат да помагат хора и от други градове и държави. Еднократно, според джоба!!! PayPal е:paypal@kpbp.bg
Дайте и ePay, ако има. Ако няма, СЪЗДАЙТЕ!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 05 апр 2015 10:30

Не съм сигурен че ще ставам член на сдружението, но ще преведа по сметката 1000 лева-все отнякъде трябва да започнем да показваме че си обичаме отбора не само по форумите...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Върни се в “Ботев”