"А защо се надяваме? Защото надеждата е приятна, изпълнена с положителни мисли, емоции и чувства или пък защото просто е необходима, за да преживяваме трудностите, да ги отричаме или омаловажаваме. И затова всеки човек се надява – едни за добро, други за зло, но всички като цяло възприемат надеждата като нещо добро, вдъхновяващо и успокояващо. Надеждата е "светлината в тунела", по който всички вървим. Надеждата ..."
tifosa_gialla , това го обясни на "Тъчко" и VHP...ако поискат да те разберат,разбира се...
ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- nik_bg1
- Контакти:
Re: "Канарчетата" още няма да разтрогват, чакат сделката
Последна промяна от nik_bg1 на 19 дек 2009 18:51, променено общо 3 пъти.
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
tosheto1912 написа:И се надяваме ден след ден, и така – цял живот. Едни надежди се осъществяват, други не – и така пак цял живот. А защо се надяваме? Защото надеждата е приятна, изпълнена с положителни мисли, емоции и чувства или пък защото просто е необходима, за да преживяваме трудностите, да ги отричаме или омаловажаваме. И затова всеки човек се надява – едни за добро, други за зло, но всички като цяло възприемат надеждата като нещо добро, вдъхновяващо и успокояващо. Надеждата е "светлината в тунела", по който всички вървим. Надеждата е "зрънцето", което покълва във всеки човек, за да ни помогне да мислим по-позитивно и оптимистично при преодоляването на проблемите си, тя е вдъхновението за нови начинания, тя е стимулът за нещо ново, тя е тръпката, която ни дава възможност да мислим за нещо красиво, добро и вдъхновяващо, тя-надеждата е навсякъде около нас – ние я носим в себе си, без да го осъзнаваме, тя ни изпълва, изпълва целия ни живот. Надеждата ни прави склонни към фантазиране и очакване на невъзможното и несигурно на пръв поглед очакване.
КАКВО ДРУГО НИ ОСТАВА ОСВЕН НАДЕЖДАТА???
Сектант

Респект за този текст.
Не натискайте ТУК!
botev_1912 написа:Ki Cho написа:Като гледам горните постове, темата е последното убежище на абсолютните оптимисти.
Значи и аз съм за тук
+1

гаргамел обича хмел
tosheto1912 написа: .......
КАКВО ДРУГО НИ ОСТАВА ОСВЕН НАДЕЖДАТА???
Екстра казано е цялото, но мисля, че имаме още ходове. Вярно, че не всички са съгласни със всичко предложено, но дори и на пръв поглед, особено за някои, част от идеите да граничат с лудостта, те също са полезни по своему. Дори ако щете и тази за нов клуб. Имаме още какво да направим.
Според мен 200-та души на стадиона в началото на сезона и 10-те хиляди на мача със Славия изиграха огромна роля. Какъвто и мискинин да е МитЮ, каквито и съвети да е слушал, все е разбрал ясното послание на празните трибуни. Със сигурност, според мен, вече и той е убеден, че протестите не са само от страна на "група лумпени".
Колкото до това, дали ще фалира ... не ми се вярва, макар пари да издържа отбора едва ли има. Според мен има всички предпоставки да е склонен да продава. А има и едни няколкостотин хиляди, които виси на кака Иренка и още толкова за заплати и какво ли още не.
Някой беше писал, че държавата няма да иска да си ги вземе. Да, но тези не са дължими към държавата, а вече има и частни съдии-изпълнители. Изгорял е като суха плява, ако продължи да се прави на маймун.
Според мен си струва да се направи нещо между Коледа и Нова година, но съм аут от към идеи. Или поне идеи, които да не изискват много пари, а и време няма. ... Пфу! Мразя такова положение!
Може едно шествие да си спретнем, дори си струва да се говори с Локото за общо такова. Не струва пари и организирането му е относително лесно. Отделно Славчо е в отчетен период и както е решил да трупа точки пред града, ще разреши маршрута лесно.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
-
- Контакти:
И на мен това за надеждата много ми хареса, но Тоше, когато използваш чужди думи поставяй,моля те, кавички.
http://www.bgreporter.com/index.php?n=read&id=11069
Тук всеки пише това, което чувства и преживява, независимо от това ,до колко може да го материализира чрез думи .Бъдете себе си !!!
Тук всеки пише това, което чувства и преживява, независимо от това ,до колко може да го материализира чрез думи .Бъдете себе си !!!
- tosheto1912
- Контакти:
tifosa_gialla написа:И на мен това за надеждата много ми хареса, но Тоше, когато използваш чужди думи поставяй,моля те, кавички.
някаде да виждаш да претендирам че това са мой думи просто исках да го прочетат хора като вхпх и форевара и да разберат че всички имаме право на надежда
"Ще се роди тук, в миланския ресторант Часовника мястото за среща на артисти и ще бъде завинаги отбор от голям талант. Цвета на емблемата ще бъде тази прекрасна нощ: черно-синия фон осеян със златни звезди. Ще се нарича Интернационале."
tosheto1912 написа:tifosa_gialla написа:И на мен това за надеждата много ми хареса, но Тоше, когато използваш чужди думи поставяй,моля те, кавички.
някаде да виждаш да претендирам че това са мой думи просто исках да го прочетат хора като вхпх и форевара и да разберат че всички имаме право на надежда
Не се разсейвайте! Принципно tifosa_gialla е прав/а, но това е без значение. От гледна точка на това, че есето си струва да бъде прочетено ти също си прав... донякъде. За друго обаче става въпрос.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
-
italiancite i hristolov sa konbina , tova sam 99 procenta siguren, hristolov v momenta e v bezizhodica niama i pari da napravi nichto, no kogato zapo4ne da gubi dela za pari na posledna instancia togava ve4e s nego moje da se slu4i vsi4ko ot zatvor do fizi4eska samorazprava ot strana na kreditori , bg vse ochte e mutrenska strana.botev plovdiv sled kato izgubi licenza si chte stane mnogo privlekatelna biznes hapka za mnogo hora , sega oba4e na nikoi ne mu se plachtat milionnite zadaljenia natrupani ot hristolov .italiancite niama da napraviat sdelka no mi e interesno kakvi sa tehnite namerenia , nai logi4no mi zvu4i da vzemat otbora ot v grupa .ako vzemat otbora ot v grupa dokato go vkarat v a grupa , kolko pari chte im sa neobhodimi tova e vaprosa i dali tezi pari sa pove4e ot dalgovete na hristolov ili sa po malko
- rump_shaker
- Контакти:
dgidgo, няма ли как да пишеш на кирлица. Инсталирай си една фонетика на уиндоската програма за език и готово.
Наистина това за надеждата е мнгоо добре казано. В крайна сметка всички имаме право на надежда и най-лошото е клогато някой се опита да ти е отнеме. Именно това се получяава в нашият форум!
И още нещо. Оптимисти, песимисти, реалисти, пасифисти, анакрхисти. Няма значени кой какъв е. Сигурен съм че в всеки сърцето се таи надежда, за добро и за светло бъдеще. Затова нека спрем да се заяждаме, караме, ругаеме. Нека има дискусия, а не просташки нападки един към друг. Аз лично се извинявам на всеки който съм му казал по-груби думи, в момент на афект. Всички сме колкото и равни, толкоз и различни. Нека поне ние се уважаваме!
Наистина това за надеждата е мнгоо добре казано. В крайна сметка всички имаме право на надежда и най-лошото е клогато някой се опита да ти е отнеме. Именно това се получяава в нашият форум!
И още нещо. Оптимисти, песимисти, реалисти, пасифисти, анакрхисти. Няма значени кой какъв е. Сигурен съм че в всеки сърцето се таи надежда, за добро и за светло бъдеще. Затова нека спрем да се заяждаме, караме, ругаеме. Нека има дискусия, а не просташки нападки един към друг. Аз лично се извинявам на всеки който съм му казал по-груби думи, в момент на афект. Всички сме колкото и равни, толкоз и различни. Нека поне ние се уважаваме!

както са казали старите хора ,надеждата умира последна иазоще се надявам на сделка ,дано несе появи сега някой пак да каже какви сме овце и телета та още вярваме на Италианците,защото аз ще продължавам да вярвам докато има шанс ,може и 1:10000 да е
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .