Цветан Василев върна „Ботев“ на феновете

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

praistoria
Контакти:

Re: Цветан Василев върна „Ботев“ на феновете

Мнениеот praistoria » 23 мар 2015 21:47

Mirolio написа:
Жълто-черен Пловдив написа:
Mirolio написа:
rump_shaker написа:Чета и се дивя на простия български народ. Цъфнали та вързали вутетата, решили да се подиграват вкупом. Някои злобни, че тяхното дворче пред заличаване серат, серат, серат глупост след глупсот пък накрая само кръв.... Господа, гледайте си Локо Пд щото скоро може да го няма на картата изобщо. Спасявайте се и чак когато си подредите къщичката тогава се подигравайте на другите. А за онези дето чакат някой да им върнел пари от похарчените в базата мога само да кажа.... WHAT THE FUCK..?!? Ботев си имаше генерален спонсор който си даваше пари и си строеше. Това са си пари на спонсора и мога да ви кажа, че най-малкото ме интересува и боли пишката ......!

Може много скоро и да те заболи немитото пикало! Защото парите налети в базата в Коматево са от клиентите на КТБ, на които дуржавата изплати до 196 хил. лв. И на онези, които имаха над тази сума и пиха една студена вода....за сега!! Цв. Василев не може да подари и една стотинка от собственноста си, разбирайте и акциите на клуба. Рано или късно най-вероятно сидиците ще приберат цялата соственност на Банкеро вкл. и БотевПд. Базата ще се продаде за да се увъзмездят държавата и кредиторите на КТБ. Абе, че го духа Ботев, ама не сте го разбрали още!!

Бастун новозагорски, ТЕЦ-Мариците чии пари лапат с измислените си високи цени на тока, който продават на НЕК ? Или ще кажеш, че община Стара Загора не получава няколко десетки милиона държавни пари всяка година? А те съответно ги дават на вас от нашите джобове! Демамог нещастен.
Спрат ли тец-мариците, вие сте в Б група.

Еми, значи чакат ни битки за Тракия в Б група! Само че, преди това ще се изиграят множество битки за Пловдив в Б група. Колко точно, не ясно! Може да са и десетки! И повярвай ми, в тях няма да участва нито Маричката нито Спартак! Няма лошо! Най-посетеният мач между отбори от Б група е една среща на Локо Пд. с Берое на ст. Пловдив преди много години когато и двата тийма са в група Б! Близо 40 хил. зрители. Че Канарти не са виждали толкова на техните мачове с Барселона и Байерн!!

Велико и поучително! Кажи още нещо, да си обновя подписа :lol: .
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Mirolio

Мнениеот Mirolio » 23 мар 2015 21:47

veselinsk написа:Eй, много злоба, много нещо. Старозагорската марулка явно още му държи от онова 8:1 отпреди години. Може ли да сте такива кретени всичките, да си пожелавате едни на други закравания, фалити? Буферите колкото и да ги бъзикам никога не съм им пожелавал разпадания, фалити и т.н. Като се разформироват така омразните ви съперници по-добре ли ще ви стане? Дербитата с отбори като Монтана, Хасково и Марек по-приятни ли ще са ви ?

Не се вървайте толкова. Естествено, че ще е скука без вас! Дано да ви има - и вас и Локото.....и нас де! А от шампионта 85/86 г. си спомням само Титлата!!! Другото е подробности! :) :geek:

Mirolio

Мнениеот Mirolio » 23 мар 2015 21:53

veselinsk написа:Старогъзорски, защо за Верея и Локо(СтЗ) също няма държавна пара? Защо не се допускат да играят мачове на вашия стадион след като и за него се пръска държавна пара ? :lol:

Локо Ст.З. са в небитието, а Верея си имат стадион лицензиран за Б група. Ако влязат обаче в А група и те идват да играят под Аязмото! Няма лошо! By the way преди някоко мецеца мача си за купата с Локото Пд. Верея го игра там!!

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 23 мар 2015 21:56

Не му обръщайте внимание на този някакъв отчаян чикиджия.

Между другото да вкарам няколко поправки за парите които имаме да получаваме и да вземаме. Първо за неделев дължим около 700 000 лева на Ботев 2002 ако не се лъжа около 300 000 до края на месец май ще са парите които ще дължим на Стаховяк и Иршак. Което прави задължение от порядъка на 1 000 000 лева.

Трябва да получим 1 500 000 за Неделев, също и пари от евро участието ни миналата година . Пари за хамза повече няма да вземем освен бонуса за влизането на Лудогорец в групите на ШЛ но не вярвам да са повече от 100 000-150 000 лева, като имаме някакви претенции за пари от Анисе но не за цялата съма, а за част от парите които Лудогорец на своя глава са превели на трето лице което не е ЦСКА. Най вероятно е фирма на титаните

Като цяло сме на плюс не не забравяйте че издръжката на базата струва по 50 000 на месец което прави 600 000 на година. Демек до края на годината по голямата част от този плюс ще отиде само за идръжка на отбора, а трябва да се плащат заплати, да се лекуват контузени играчи. Има разходи за пътни , хотели, подръжка на автобус и още сумати други за които не мога да се сетя в момента.

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 23 мар 2015 22:07

Един познат ми каза, че на базата работели 50 души, от които поне десетина "административен" персонал. Влезе ли сдружението във владение, трябва под лупа да се прегледат всички щатове и харчове. 50 души по 700 лв средна заплата, а тя може и да е 1000лв - прави близо 40-50 бона пара на месец. Което при сегашните условия е прекалено разхищение. Оставят се няколко служители, които наистина си разбират от работата по поддръжката, другите - чао.
Няма как да се осигури годишен бюджет от 4 и половина милиона лева като сегашния, който се водеше "силно редуциран".
Ако се оптимизират разходите, намерят се четири-пет големи фирми-спонсори, продадем някой от младоците изгодно в чужбина и по-имотните фенове дадат едно рамо за начало - може да изтикаме и следващия сезон.

Потребителски аватар
dell78
Контакти:

Мнениеот dell78 » 23 мар 2015 22:10

Президентът на Ботев Пловдив Иван Джиджев направи подробен коментар на предстоящото прехвърляно на акциите на Цветан Василев към феновете на отбора.

"За мен това не е изненада. Ситуацията в клуба от месеци насам е много трудна. Стигна се до етап, в който поне част от проблемите трябва да бъдат разрешени. И според мен това е едно от решенията. Мисля, че Ботев има нужда от своите привърженици, и те, с техния потенциал, с техния ентусиазъм, ще могат да изиграят сериозна роля. Водили сме разговори, тази тема е на дневен ред почти от месец. Преценихме, че е добре първо да минат важните мачове за Ботев за първата шестица," заяви Джиджев пред Sport7 по ТВ7.

"Със сигурност не се очаква феновете да осигурят парите. Но Ботев има да решава много институционални проблеми. Проблеми с двете концесии, които се влияят от общественото мнение. Трябва да се включат акционери, това не може да се случи за една-две седмици. Ботев не е получил през този сезон никаква помощ, така че клубът има възможност да завърши нормално тази година. Въпреки че има трудности, трябва да се търсят варианти за преструктуриране на клуба, за да се работи. Аз лично ще остана в ръководството на клуба, дотогава, докато мажоритарните собственици преструктурират клуба, и докато има нужда от мен."

За прехвърлянето на акции към феновете в Ботев и други български клубове: "Очевидно това е реалността в България. Конкретно в случая Ботев, ние решихме, че отъждествяването му с Цветан Василев, носи проблеми, и затова така преценихме. Мисля, че той е посочил в декларацията си, че и при най-малка възможност, би помагал на клуба. Мисля, че това е морален акт, знак, послание, и връщане на едно състояние от преди това, когато сдружението е притежавало всички акции на Ботев. Така че, така че, това е един кръговрат, и продължаваме."

За стадиона: "Нямам информация да са водени разговори с други инвеститори. Необходимо е сериозно финансиране, за да има възможност стадионът да приема фенове от есента."

"Да направя едно пояснение - и в момента, сдружението на привържениците има 10% от акциите. Още през октомври избрахме техни представители в Борда на директорите. Те имат достатъчно добра и стройна организация на работа. Така че, те просто от 10, ще имат вече 61% от акциите. Самият Ботев ще се управлява по каноните на търговското право."

Възможен ли е проблем с лиценза на Ботев? "Черноморец не ни съди, но има странни претенции, че не са извършени работни работи, за компенсиране на щетите. Не ми е ясно основанието за тези претенции. Ние изпратихме представители в Бургас, те отказаха да ги допуснат до стадиона. Не мисля, че тук може да има проблем, който да причини пречки и при лицензирането."

Дължимите суми по трансфери: "Ние за съжаление, не сме получили голяма част от трансферите на Хамза и Анисе. За Анисе са платени 200 хиляди евро, а 400 не са. Ботев, когато е сключил договора с Анисе, с ЦСКА, има клауза, че при следващ трансфер се дължат - в един член пише - на ЦСКА, в друг - на друго търговско дружество. Лудогорец ни уведоми, че влиза в тези отношения, и е платил на това търговско дружество, нещо, с което ние не сме съгласни. Лудогорец решиха спора, вместо да го развием по стандартни процедури. Те са платили на дружеството Муранд Трейд - 375 хиляди - пари, които ЦСКА си търси. За Хамза сумата по трансфера е платена, само бонусът за влизане в Шампионската лига не е платен."

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 23 мар 2015 22:14

Момчета, прощавайте, че влизам във форума ви... Нямам навика да посещавам форумите на другите отбори... Но си мисля, не ви ли прави впечатление твърде съмнителните съвпадения, които стават почти в едно и също време във вашия отбор и нашия (Левски)? Сега вече се включва и ЦСКА... Искам да бъда разбран правилно. Най-уважавания от мен извънстоличен клуб е Ботев Пловдив, към публиката на който, и към историята му изпитвам респект. Но тук въпроса ми не е свързан със спортно-технически неща, а с чисто управленски и конспиративни посоки... Защото в последните години станахме свидетели на какви ли не ситуации, при които по едно и също време в нашите два клуба стават твърде сходни събития... Само за пример ще дам събарянето на вашия и нашия стадион... Да не забравяме, че Цветан Василев беше и собственика в сянка на баскетболния Левски... А Джиджев беше президент на клуба... Мисля си, че има някаква задкулисна игра в цялата ситуация, а тези сълзливи декларации на Цецо и на Тръст "Синя България" в един и същи ден, са просто прах в очите на всички ни и отклоняване на вниманието от същинската ситуация...
Според мен, в най-скоро време, хора или фирми, близки до Доган (да не забравяме, че Василев също беше такъв) ще сложат ръка върху двата големи софийски клуба, а Гришата ще вземе Ботев... Ще поживеем- ще видим... Но лично аз си мисля, че нещо такова се крои и то не е от вчера. Последната дума ще има Боко, който си е в прекрасни отношения с Доган и Пеевски и тримата ще "разделят баницата" подобаващо...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 23 мар 2015 22:39

santiliana написа:Момчета, прощавайте, че влизам във форума ви... Нямам навика да посещавам форумите на другите отбори... Но си мисля, не ви ли прави впечатление твърде съмнителните съвпадения, които стават почти в едно и също време във вашия отбор и нашия (Левски)? Сега вече се включва и ЦСКА... Искам да бъда разбран правилно. Най-уважавания от мен извънстоличен клуб е Ботев Пловдив, към публиката на който, и към историята му изпитвам респект. Но тук въпроса ми не е свързан със спортно-технически неща, а с чисто управленски и конспиративни посоки... Защото в последните години станахме свидетели на какви ли не ситуации, при които по едно и също време в нашите два клуба стават твърде сходни събития... Само за пример ще дам събарянето на вашия и нашия стадион... Да не забравяме, че Цветан Василев беше и собственика в сянка на баскетболния Левски... А Джиджев беше президент на клуба... Мисля си, че има някаква задкулисна игра в цялата ситуация, а тези сълзливи декларации на Цецо и на Тръст "Синя България" в един и същи ден, са просто прах в очите на всички ни и отклоняване на вниманието от същинската ситуация...
Според мен, в най-скоро време, хора или фирми, близки до Доган (да не забравяме, че Василев също беше такъв) ще сложат ръка върху двата големи софийски клуба, а Гришата ще вземе Ботев... Ще поживеем- ще видим... Но лично аз си мисля, че нещо такова се крои и то не е от вчера. Последната дума ще има Боко, който си е в прекрасни отношения с Доган и Пеевски и тримата ще "разделят баницата" подобаващо...

Ако и половината от това, което казваш, стане на практика, става страшно. Значи тия, дето владеят половин България, ще вземат и другата половина! А за Гришата - няма шанс, той е следващия за "отстрел". Просто "непослушните" не се вписват в пейзажа. И за прекрасните отношения си прав - "Лафка" започна от гербаджийските градове, при това - масирано. Насъскаха овчия народ срещу Василев, а Дебелия никой не го споменава. Дори и "Платената (протестна) мрежа". Жална ни майка...

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 23 мар 2015 22:44

И какво печелят от това догановите хора да вземат Левски и ЦСКА ? Всички ще скочат да гласуват за тях ли? Това не е Сърница,Кърджали или Момчилград. А и тези за които говориш търсят да лапат фирми и предприятия, които ще им носят пари, с какво ще им увеличат банковите сметки двата софийски отбора? Влияние да спечелят пък абсурд.
Изображение

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 23 мар 2015 22:49

За мен е важно да го има Ботев Пд. С политика не ми се занимава. Който и какъвто и да е - построи ли стадиона и дава ли пари за развитието на клуба и отбора, добре да е дошъл!

Аз не се влияя от политически внушения - и при най-силния период на Василев, нито веднъж не съм подкрепил Бареков, нито съм се повлиял от факта кой е собственик на Ботев. Гласувал съм си според личните си политически пристрастия, останали непроменени 20 години.

А, че Б.Б. и Пеевски са в прекрасни отношения - то е видно за всеки непредубеден.

Върни се в “Ботев”