Ботев Пд - ЦСКА / 15.03.2015г. / 15:30ч. 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue Warriors
Контакти:

Re: Ботев Пд - ЦСКА / 15.03.2015г. / 15:30ч.

Мнениеот Blue Warriors » 12 мар 2015 13:58

0:2 ЦСКА си гонят титлата и въобще не ги интересуват мъките на Ботев и Левски, само в главите на някой болни мозъци се въртят странни мисли.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 12 мар 2015 14:16

Ще ни бъде много трудно, нека не се заблуждаваме. ЦСКА е изключително сериозен отбор, въпреки моментната криза, в която се намира. Стойчо Младенов ще ги вдигне на крака, в това не се съмнявам.
Ние започнахме добре, трупаме самочувствие и не на последно място - ще играем пред врящ котел, в какъвто без съмнение ще се превърне клубната база в Коматево.
Всички небивалици, за договорки в този мач, се раждат и циркулират единствено в празното пространство между ушите на едър рогат добитък.
Всеки излиза за своята чест, за своето име и за своята емблема.
Силно се надявам на успех.
Прогноза: 1Х2 и повече от 2.5 гола ;)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 12 мар 2015 14:18

Ботев няма да победи защото Левски НЕ МОЖЕ да играе във втората шестица.Да обяснявам защо няма смисъл на хора които се интересуват от български футбол.Най-малкото -Тити ще отиде в Пловдив и "риве"много.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 12 мар 2015 14:18

2:2
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

На линия
Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 12 мар 2015 14:23

Реферът не е "софийски", а "международен", както се анонсира по медиите. :)
Равният резултат не е изгоден за нито един от двата отбора, а за други два.
Така че пазене няма да има. Аз не очаквам да има огромна промяна от играта ни в последните два мача - тичане, центриране и никакви удари.
Дано да се лъжа де. И дано да стане хубав мач, каквито често стават между ЦСКА и Ботев - без боища, простотии, само футбол. :)

redchampions
Контакти:

Мнениеот redchampions » 12 мар 2015 15:33

Аз пък искам да ни биете по честен начин. Не че ще е трудно в момента, де :)

redchampions
Контакти:

Мнениеот redchampions » 12 мар 2015 15:35

loko29 написа:Ботев няма да победи защото Левски НЕ МОЖЕ да играе във втората шестица.Да обяснявам защо няма смисъл на хора които се интересуват от български футбол.Най-малкото -Тити ще отиде в Пловдив и "риве"много.

Знаем, че е така, но все пак се опитваме да вярваме във феърплея, колкото и невъзможно да изглежда това.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 12 мар 2015 15:46

ЧРД на Ботев.103г КРАСОТА ВЯРА БОРБА.Това е нашата съдба.Любовта на хората прави един отбор голям.Опашките за билети бяха оформени още по тъмно и точно за 1 час се изкупиха билетите.Ботев ще играе за себе си.Все пак двубоите в първата шестица са за предпочитане.ЦСКА също ще играе за себе си,за постигане на заветната титла.Една трета поредна загуба ще коства треньорска глава и отдалечаване от лидера Лудогорец.Някои по-крайни фенове дори говорят за уговорка.Господа горещи ултраси,авторитет трудно се гради,но лесно се съсипва.Имаме сили да победим ЦСКА и се надявам да го направим,но от равен или загуба трагедия няма да правим.Не сме все още готови за нещо по-голямо.

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 12 мар 2015 15:46

bobo_13 написа:
russia написа:
bobo_13 написа:Мен ми е все тая кой ще бие и кой ще е в 6-цата. Странно ми е като страничен наблюдател. Няма ли толкова съдии от Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Плевен , Враца и т.н., че на мач м/у пловдивски и софийски отбор да свири съдия от СОфия.....няма никаква логика за мен. Това е предпоставка всички сега да казват "ЦСКА си идва със съдиите". Това е. Преди години беше така...софийските отбори навсякъде гостуваха със съдии от София

Какво като е от София? Всички софиянци са от ЦСКА, така ли? Може пък да е фен на Лудогорец човекът... :)
Не знам в другите първенства как е, но примерно в Англия ако играят Тотнъм и Евертън, съдията не може ли да е от Лондон?
Въобще какво значение има съдията от кое населено място е? Ако е от Шумен гаранция ли е, че няма да свира за или против ЦСКА? :roll:

В случая и ЦСКА и Левски са зависими от този мач. Съдията винаги трябва да е от друг град, за да се премахне това съмнение. Да си свири за когото иска, но когато е този град има по-голяма вероятност да има близък контакт с повечето софийски отбори. Все пак една среда, един спорт, един град....не са чак толкова много футболнит ехора в София.....всички се познават и пият кафета и обядвят заедно.....Хайде нали години наред работех около БФС и съм ги засичал повечето съдии да хапват с хора от Левски и ЦСКА....че и с футболисти и даже. Сладкарничка Пчела ако можеше да говори колко от тях сядаха на пастички и кафенца там....Поне да ходеха някъде в други квартали, да не се набиват толкова на очи, ама те....нагли.

Що за глупости пишеш, направо смях ме напушва....Щом пиели кафе заедно, и то в Пчела, значи са приятели, значи софийските съдии подпират софиянци. Аз в друг бранш работя, често пием кафета с колеги от конкурентни фирми, значи ли, че не сме лоялни служители и трябва да ни уволняват? Най-нормалното нещо е ако съдия се види на улицата с футболист, на когото му е свирил вчера мач, да си кажат здрасти, да изпият и едно кафе заедно. Все пак в един бизнес са, дето се вика. Тъпо е от такива неща да се правят интриги.

Като цяло, факторът съгражданство никога не е влияел на обективното съдийство - мое мнение. Други са факторите, които влияят

Върни се в “Ботев”