Провокация: БФС отложи Марица - Спартак, отказва Локо-Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Провокация: БФС отложи Марица - Спартак, отказва Локо-Ботев
Абе вие наред ли сте? Кога сте виждали мач да се отлага 2 дни предварително? Утре ще се реши, голям рев....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
W84me написа:Абе вие наред ли сте? Кога сте виждали мач да се отлага 2 дни предварително? Утре ще се реши, голям рев....
2 дни предварително

Ботевъ Пловдивски написа:W84me написа:Абе вие наред ли сте? Кога сте виждали мач да се отлага 2 дни предварително? Утре ще се реши, голям рев....
2 дни предварителноМачът е утре на обед. Ти помисли ли добре за какво става въпрос? Знаеш ли какво означава оранжев код за силни снеговалежи
Значи днес е зле, а утре ще е още по-зле, но трябва да се чака до последния момент. Докато всички нагазим в снега, кишата и водата, за да ни върнат от стадиона. Това, че една телевизия иска да продаде излъчването на мача на колкото се може повече хора, а вие искате да знаете резултата преди да започне вашия мач, ми е ясно. Че БФС са малоумници, също ми е ясно.
Добре де, какъв е проблема, ако утре решат, че няма да има мач? Пътуване ли имате до Пловдив? Какво толкова?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Себастиан Фетел
- Контакти:
Проблема, е че организацията за мача трябва да се прави два пъти. На над 1000 полицая, които са командировани да пазят реда в целия град ще трябва държавата да плаща два пъти ако мача се отложи в последния момент. Защото организацията на едно такова събитие не се прави 2 часа преди началото му. За този мач осен от Пловдивския регион идват полицай от София, Стара Загора и Бургас. Или викаш ние сме богата държава и можем да си позволим да харчим държавни пари ей така заради един миризлив столичен делегат? Освен това дори и да се отложи мача с 24, 48 или 72 часа терена няма да бъде в по-добро състояние. Ако искат да се играе мач БФС трябва да премести мача след последния кръг от редовното първенство, който е другата седмица. След него следва двуседмична пауза за националните отбори. През това време ще е най-добре да се проведе мача.W84me написа:Ботевъ Пловдивски написа:W84me написа:Абе вие наред ли сте? Кога сте виждали мач да се отлага 2 дни предварително? Утре ще се реши, голям рев....
2 дни предварителноМачът е утре на обед. Ти помисли ли добре за какво става въпрос? Знаеш ли какво означава оранжев код за силни снеговалежи
Значи днес е зле, а утре ще е още по-зле, но трябва да се чака до последния момент. Докато всички нагазим в снега, кишата и водата, за да ни върнат от стадиона. Това, че една телевизия иска да продаде излъчването на мача на колкото се може повече хора, а вие искате да знаете резултата преди да започне вашия мач, ми е ясно. Че БФС са малоумници, също ми е ясно.
Добре де, какъв е проблема, ако утре решат, че няма да има мач? Пътуване ли имате до Пловдив? Какво толкова?
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
- LoveAndPeace
- Контакти:
Ботевъ Пловдивски написа:W84me написа:Абе вие наред ли сте? Кога сте виждали мач да се отлага 2 дни предварително? Утре ще се реши, голям рев....
И кой го грее изхода от вашия мач ?! Сериозно ли си мислиш , че Гела и адвоката може да се разберат ?! И не ми казвай , че Лудогорец биха имали интерес Левски да са в първата 6ца , за да може по чорбаро-ловешката схема да си разменят първенство за купа.......
И двата отбора искат мача да е във вторник обаче БФС-то не искат. Ей това е работата
Сега ще го отлагат веднъж утре, после в понеделник най-вероятно пак ще го отлагат. Същевременно другото пловдивско дерби е отложено още от днес?

-
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:hajitsu написа:Бих предложил феновете на двата отбора да се обединят за каузата и да подготвят стадиона за дербито (нещо напълно възможно, за разлика от шопите), но не би ми доставило удоволствие, както и на всички останали, предполагам, да гледаме нещо средно между футбол и водна топка в подобна снежна неделя.
Ние в София нямаме такава практика - обичаме и сме свикнали други да ни чистят снега и боклуците, а последните да ги складираме при вас...
Не е лесно да си много тъп,че да плюеш по родния си град,но сечи го,печи го говедото си е говедо!
-
- Контакти:
Нямам никакъв интерес към това дерби, но се надявам на победа за Ботев и след това, победа на Ботев над ЦСКА. Левски да изгуби в Разград и да са във втората 6цата. Ще ми хареса борба за титлата между Берое и Лудогорец, а съм софиянец смятай !
- Николай Жаров
- Контакти:
love_hurtz написа:Нямам никакъв интерес към това дерби, но се надявам на победа за Ботев и след това, победа на Ботев над ЦСКА. Левски да изгуби в Разград и да са във втората 6цата. Ще ми хареса борба за титлата между Берое и Лудогорец, а съм софиянец смятай !
Точно това трябва да се случи,много правилно го написа ! Всичко друго като сценарий мирише на уговорени мачове !!!
- vratar4eto
- Контакти:
Ей, личи си, че дълго време сте били сателит на ЦСКА. Само рев и коспирации