Леле Како... имаш малко, но все неадекватни мнения . Усещам тук някаква завист към сексуалния живот на вихипихито...

Къде е чичко Пръц, пардон, Мод1912, да те редактира?
И за да не пострадам от строгия, но справедлив и безпристрастен модераторски контрол, ще споделя скромното си мнение относно последните събития
Първо, Пичока подаде оставка - очакваше се, след като Малу си замина, футбалерите и те си взеха последно сбогом, нормално е и последният мохикан - дон Пичиони, да напусне потъващия кораб.
Форумните гурута, сделкапропагандоторите и паството им, пак излязоха с "достоверна версия" - видите ли, всичко това било предварително съгласувана стратегия за натиск срещу митачето
Какъв натиск, може би с голо дупе по селските мъди?
Ако на митачето му пукаше за заплати, треньори, бойкоти, стачки, бфс-та, глоби, съдилища... отдавна да се е обесил.
Той направи смешни половината граде мафиози в Татковината, а вие ще го плашите с голи дупета
Второ, ясно е, че Сделка няма да имаме, не и с безбройните и несекващи кандидати от братска Италия, каквото и да ни говорят падрете, отчета, пръцки ...
Друго ме притеснява, прокрадна се слухът за консорциум от наши, родни, биснесмени, които щели да издържат клуба до Април месец, като междувременно преговарят с митачето. Същите тези убавци, били в изключително близки отношения с човек от ръководството на клуба.
С думи прости, за да ме разберете всички тук - готвят ни прожекция на стария филм, със стария сценарий, но с други изпълнители на главните роли, които да заменят Италианските кандидати. Естествено, човекът от ръководството на клуба, с когото новите актьори са особено близки, може да бъде само митачето, други ръководители този клуб няма от поне декада.
Сега, много е важно, даже тук, в този форум, да не останат хора, които да се връзват на новата постановка.
Аз се надявам, старите муцуни, сделкаджиите, най-сетне да се покрият, както впрочем, уж бяха декларирали преди повече от месец, да не си изфабрикуват нови никове, и да потънат вдън земя, където им е мястото.
Вероятно, ще се появят нови месии, призоваващи към вяра, надежда, търпение...
Приятели, настава време да се отрезвим, започваме ДВАНАЙСТА година с митачето, и ако не се вземем в ръце, и не започнем да мислим с главите си, ни чака Тринайстата...