ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plan-2012

Re: Енрико Пичоне подаде оставка

Мнениеот plan-2012 » 16 дек 2009 11:21

botev forever написа:
terro написа:
Don Rumen написа:ДОВОЛЕН СЪМ И ОТ ДРУГ ФАКТ, ПРЕДВИДИХ ЧЕ ВСЕКИ МОМЕНТ ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ НЯКОИ ТО ФОРЕВАРА ИЛИ ОТ ВХП-ТО, ПРОСЛЕДЕТЕ ДИСКУСИЯТА И ЩЕ ВИДИТЕ, ОЩЕ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ВСИЧКО ВЪРВИ ДОБРЕ.

Отче, ти и сделка предвиждаше още преди месец, ама нейсе....

Това на поредния запой с Пичони ли го уточни Отче?

Форевър ,споко ей сега чичо Митко ще ви даде коледни ;)

botev forever

Мнениеот botev forever » 16 дек 2009 11:26

Отче, ти и сделка предвиждаше още преди месец, ама нейсе....[/quote]
Това на поредния запой с Пичони ли го уточни Отче?[/quote]

Форевър ,споко ей сега чичо Митко ще ви даде коледни ;)[/quote]
ИДИ ДА ГИ ПОЛУЧИШ!!!

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 16 дек 2009 11:34

Hacko1912 написа:"Сектата на Мити" или вярващите във величието и безкрайността на Дон Христолилин се прояви отново с пълна сила в последния пост на булгаро.
Аз може в сделка с италианци да не вярвам, може да съм се надявал напразно , но в тази секта НЯМА да участвам.

Ай лепни ми и на мен спокойно един етикет, щото и аз съм на мнение, че сделка няма да има никога(при нормални условия), щом едната страна по нея е селския.
Съгласен съм напълно с мненията на СОКОБАН, БУЛГАРО, ВХПВХП, СОРЦЕ и другите призоваващи към отрезвяване.
Вече започвам да се дразня от присвояването на всичко свързано с Ботев от Вас. Гледам бойкота на италианците и оставката на Пичоне също сте ги писали във Вашия актив, а говорехте за сделки...... :shock: крайно време е да си изясните позицията и да благоволите да ни я изложите, за да знаем къде да Ви "търсим".
Подпис: МИШОКА
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

botev forever

Мнениеот botev forever » 16 дек 2009 11:39

terro написа:
Hacko1912 написа:"Сектата на Мити" или вярващите във величието и безкрайността на Дон Христолилин се прояви отново с пълна сила в последния пост на булгаро.
Аз може в сделка с италианци да не вярвам, може да съм се надявал напразно , но в тази секта НЯМА да участвам.

Ай лепни ми и на мен спокойно един етикет, щото и аз съм на мнение, че сделка няма да има никога(при нормални условия), щом едната страна по нея е селския.
Съгласен съм напълно с мненията на СОКОБАН, БУЛГАРО, ВХПВХП, СОРЦЕ и другите призоваващи към отрезвяване.
Вече започвам да се дразня от присвояването на всичко свързано с Ботев от Вас. Гледам бойкота на италианците и оставката на Пичоне също сте ги писали във Вашия актив, а говорехте за сделки...... :shock: крайно време е да си изясните позицията и да благоволите да ни я изложите, за да знаем къде да Ви "търсим".

Мисията невъзможна..............

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 16 дек 2009 11:53

terro написа:

Suvetvam te da prochetsh janite mi razmishlenia za sdelkata, viarvastite i ne - viarvastite. V sustata tazi tema ...

Bliu-Bliu...
Контакти:

Мнениеот Bliu-Bliu... » 16 дек 2009 11:58

Здраво плющят бузи в тоя форум. ;)
Както изглежда догодина сме в Б група, което сещате се, е най-ръбатия ***.
Моля се БФС да ни ритне при аматьорите, откъдето може да дойде единствената реална промяна.
И не разправяйте, че на селю така му е по-удобно, защото ако беше така отдавна да сме там.
В моментното състояние на БГ футбола даже няма да усетим разликата по селските ниви.
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.

Потребителски аватар
st_anger
Контакти:

Мнениеот st_anger » 16 дек 2009 12:00

Леле Како... имаш малко, но все неадекватни мнения . Усещам тук някаква завист към сексуалния живот на вихипихито...:lol: Къде е чичко Пръц, пардон, Мод1912, да те редактира?

И за да не пострадам от строгия, но справедлив и безпристрастен модераторски контрол, ще споделя скромното си мнение относно последните събития :lol:

Първо, Пичока подаде оставка - очакваше се, след като Малу си замина, футбалерите и те си взеха последно сбогом, нормално е и последният мохикан - дон Пичиони, да напусне потъващия кораб.
Форумните гурута, сделкапропагандоторите и паството им, пак излязоха с "достоверна версия" - видите ли, всичко това било предварително съгласувана стратегия за натиск срещу митачето :lol:
Какъв натиск, може би с голо дупе по селските мъди?
Ако на митачето му пукаше за заплати, треньори, бойкоти, стачки, бфс-та, глоби, съдилища... отдавна да се е обесил.
Той направи смешни половината граде мафиози в Татковината, а вие ще го плашите с голи дупета :lol:

Второ, ясно е, че Сделка няма да имаме, не и с безбройните и несекващи кандидати от братска Италия, каквото и да ни говорят падрете, отчета, пръцки ...
Друго ме притеснява, прокрадна се слухът за консорциум от наши, родни, биснесмени, които щели да издържат клуба до Април месец, като междувременно преговарят с митачето. Същите тези убавци, били в изключително близки отношения с човек от ръководството на клуба.
С думи прости, за да ме разберете всички тук - готвят ни прожекция на стария филм, със стария сценарий, но с други изпълнители на главните роли, които да заменят Италианските кандидати. Естествено, човекът от ръководството на клуба, с когото новите актьори са особено близки, може да бъде само митачето, други ръководители този клуб няма от поне декада.

Сега, много е важно, даже тук, в този форум, да не останат хора, които да се връзват на новата постановка.
Аз се надявам, старите муцуни, сделкаджиите, най-сетне да се покрият, както впрочем, уж бяха декларирали преди повече от месец, да не си изфабрикуват нови никове, и да потънат вдън земя, където им е мястото.
Вероятно, ще се появят нови месии, призоваващи към вяра, надежда, търпение...

Приятели, настава време да се отрезвим, започваме ДВАНАЙСТА година с митачето, и ако не се вземем в ръце, и не започнем да мислим с главите си, ни чака Тринайстата...

bulgaro, мненията ми може да са малко, може и да са неадекватни - претенции нямам. Но! В продължение на няколко месеца наблюдавам как големи мъже се държат като изтрещели деца. Относно сексуалния живот на "вихипихито" - такъв явно липсва, щом е тръгнал да си избива комплексите на неподходящи места. Слабо ме интересува и кой ще ме модерира, няма да е първия форум, нито пък ще е голяма загуба. Като искам да кажа нещо по въпроса - трибуни достатъчно, хора, които ще ме чуят - също, така че нямам намерение да се изживявам като някакъв хипер-активен форумец, който словоблудства колкото да мине времето.

Какво виждам тук? Сделки, протести, италианци и от време на време някое "Ботев, але, але, але", което явно е много адекватно. Да, за последното си има стадиони и аз предпочитам да го викам там, ако ще отборът и в "Б" група да е ... Хора, които се опитаха да ви кажат нещо, но кой да ги чуе... Сделкаджии били... Ами такива са! Други, които си търсят тартори - хак да им е, получиха си ги, аз нужда от тартори нямам, не съм пропуснала нито един протест, нито пък съм тръгнала да обяснявам кой как мисли - правилно или не.

Форевъра и сие си заслужават ругатните, защото в момент, в който се случват разни неща - добри или не /това времето ще покаже/, се опитват да наливат крайния си негативизъм точно там, където не му е мястото. Никой никога няма да види никой от тези двамата да застане и открито да каже - ето, това е моята позиция, аз съм зад този ник, Иван съм, Петкан съм и мисля по този начин ЗАЩОТО... Не! Мога да бъда и още по-крайна към хора, които се опитват да ми внушат, че съм овца, но нямам смисъл. Сделкадийте ги знаете - всеки знае кой е Отчето и кое е Либерман, мен малко хора ме знаят, но няма проблем да кажа: Да, вярвам и искам да има сделка, заставам зад италианците, защото за четири месеца те ми дадоха това, което ми липсваше през всичките тези години... Плаках като идиот, когато Морини вкара гол на дербито и не бях единствена. Италианците ни показаха нагледно какво трябва да се направи, Пичони с едно-единствено действие вкара "Ботев" във водещите новини на ГОНГ. И както казва един бивш водещ, когото не харесвам особено: Имаме новина, на някой му пука за този отбор и това не са само феновете! Ако нещата се разсъхнат и по една или друга причина "Ботев" изпадне, аз пак ще продължа да вярвам и да бъда фен на този отбор. Футболистите с една кратка декларация направиха това, което ние трябваше да направим, вместо да си чешем езиците по разни форуми. Било здравословно за психиката да си изливаш емоциите на подобни места, казват психиатрите. Е, моята психика все още е здрава, надеждата ми за "Ботев" - същата като по времето, когато беше "Тракия".

Ако за вас е различно - ваш проблем. Тежък е трудът на модераторите, затова бъдете щастливи и не си правете труд да ми отговаряте, за да не правим излишни драми. Ако някой иска нещо еднолично да ми каже- да заповяда, има скайп, ако реша, ще му отговоря. Бъдете фенове, а не фенки.

Потребителски аватар
IORGOS PAPADOPULIS
Контакти:

Мнениеот IORGOS PAPADOPULIS » 16 дек 2009 12:02

Пичове,
Има поне едно хубаво нещо за вас - полусезона завърши !
Та заради това имате време да спасите Ботев.Вярвам че ако Ботев остане в А група в което не се съмнявам догодина нещата ще се оправят.Вярвам че и без класни играчи Ботев може да се пребори с Локо Мездра и Спортист Своге защото това е Ботев Пловдив и има страшни фенове!!!!!!

ПОЗДРАВИ ОТ GREECE !

УСПЕХ !

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 16 дек 2009 12:06

Престанете да нападате хората, които призовават към отрезвяване! Аз също съм съгласен с тях! Достатъчно съм живял в комунизма и съм се наслушал на сладки приказки! Видяхте, че доникъде не стигнахме, дори нещата стават по-лоши! Ако някой иска да купи клуба и при положение че е предупреден за състоянието на отбора, не трябва само да говори по медиите, а да проучва документи и евентуално да осъществи или не сделка.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 16 дек 2009 12:06

1912BOTEV написа: Ако някой иска да купи клуба и при положение че е предупреден за състоянието на отбора, не трябва само да говори по медиите, а да проучва документи и евентуално да осъществи или не сделка.

Az sum napulno suglasen s teb!

Върни се в “Ботев”