ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

нараш
Контакти:

Re: Енрико Пичоне подаде оставка

Мнениеот нараш » 15 дек 2009 22:12

Atila написа:
veseo написа:Сигурен знак, че сделката явно не е на преден план вече. Честито, vhp-ци, вече можете да се "вдигате" и да псувате МОШШШШШШНО по форумите ;) Свърши тая мръсна и проклета надежда нещо да се промени, най-накрая, майна!

Така го натискат Христола по този начин,че и за 100 000 ще го даде.Иначе напролет няма отбор няма тренер няма юноши и кво праим ???? ахахах много се ебават с него!!! Аз започвам да си мисля,че нещата вървятдобре

ТЕ хубаво натискат селския НО- дотук не разбрах ние кво правим,НЯМА ли реални действия ,няква среща на стадиона?

Atila
Контакти:

Мнениеот Atila » 15 дек 2009 22:13

vhpvhp написа:Не съществува безкрайно пиянство. Все някога идва отрезвяване. Махмурлукът е неприятно състояние , Атила. 8-) Никой не може да дразни човека повече от собствената му глупост. Аз съм човек , доволен от живота. Ако има нещо ,за което съм нещастен в момента - това е състоянието на любимия ми клуб. :cry: Надежда ? Надежда винаги има. Тя НЕ ПРЕМИНАВА през селско-италиански сделки. Това е една отровна басня , всеки който я повтаря - не мисли за бъдещето на БОТЕВ. А волно или неволно удължава властта на Христолов.

Добре и как мислиш да решиш този проблем?Дразнейки околните?Не трябва да налагаш мнение! Всеки има право на избор! Не си ти човекът,който ще им определи в какво да вярват! И аз не вярвам но си трая и не дразня останалите с това какво е моето мнение по дадения проблем!
Не бях влизал във форума от доста време! Знаеш ли какво ми направи впечатление ?!? Във по-голямата част от темите ти си главно действащо лице по отношение на нападки и критики.Да не говорим,че оставам с впечатление,че тук никой не те понася.Ако това не ти говори нещо не знам какво трябва да стане.Просто е безмислено да убеждаваш хората,които не те траят да ти вярват.Разбираш ли ме какво имам предвид.Даже и истината да им казваш,начинът по който го правиш не е правилния.

Потребителски аватар
since_1912
Контакти:

Мнениеот since_1912 » 15 дек 2009 22:14

Ало,че кое му е хубаво,че чак се радвате че Пичони си отива,натискал селяка,нещо не сте у ред.Виртоозо ти един Веско Топалов бе пич.Колкото и да не ни се иска работата се насра от всякаде.
Изображение FORZA GIALLONERI

Atila
Контакти:

Мнениеот Atila » 15 дек 2009 22:18

Шврнц Тпрунков написа:
Neo M написа:
vhpvhp написа:И как разбра кой съм , Отче ? КОЙ СЪМ :?: :lol: :evil:

Че то не е трудно човек да се досети кой си! Who Is vhpvhp? He is...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6gSb2A4mXtg[/youtube]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Шврънц!!! ***** майна,ще слушаш какво ти говори ВХП шот няя се разберем.Квото каже да се чува Да ВИХИ ПРАВ СИ.Че после на нас ще ни тежи на съвеста.Явно с нервите не е добре човека и го избива на агресия.Даже сред лекарите е тръгнало мълва,че ще има нов тип болест Форумна агресия,или по-точно Синдром на ВиХиПиХи.Затова искам от теб да се съгласяваш със всичко което ти казва. :П

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 15 дек 2009 22:19

Е тва е вече интелигентен разговор ! ;) Айде от мен един насрещен поздрав за вЕрващите http://www.youtube.com/watch?v=SBs8_1h3bhI

Потребителски аватар
since_1912
Контакти:

Мнениеот since_1912 » 15 дек 2009 22:21

Atila написа:
vhpvhp написа:Не съществува безкрайно пиянство. Все някога идва отрезвяване. Махмурлукът е неприятно състояние , Атила. 8-) Никой не може да дразни човека повече от собствената му глупост. Аз съм човек , доволен от живота. Ако има нещо ,за което съм нещастен в момента - това е състоянието на любимия ми клуб. :cry: Надежда ? Надежда винаги има. Тя НЕ ПРЕМИНАВА през селско-италиански сделки. Това е една отровна басня , всеки който я повтаря - не мисли за бъдещето на БОТЕВ. А волно или неволно удължава властта на Христолов.

Добре и как мислиш да решиш този проблем?Дразнейки околните?Не трябва да налагаш мнение! Всеки има право на избор! Не си ти човекът,който ще им определи в какво да вярват! И аз не вярвам но си трая и не дразня останалите с това какво е моето мнение по дадения проблем!
Не бях влизал във форума от доста време! Знаеш ли какво ми направи впечатление ?!? Във по-голямата част от темите ти си главно действащо лице по отношение на нападки и критики.Да не говорим,че оставам с впечатление,че тук никой не те понася.Ако това не ти говори нещо не знам какво трябва да стане.Просто е безмислено да убеждаваш хората,които не те траят да ти вярват.Разбираш ли ме какво имам предвид.Даже и истината да им казваш,начинът по който го правиш не е правилния.
Е ми то защото повечето си траем като теб,за това сме на това дередже.Относно ВХПХ ако някой не го понася,да не му отговаря,сигурен сам че той няма прави монолог,ама май на повечето от вас като го няма май ви липсва аа?

Atila
Контакти:

Мнениеот Atila » 15 дек 2009 22:29

since_1912 написа:
Atila написа:

Е ми то защото повечето си траем като теб,за това сме на това дередже.Относно ВХПХ ако някой не го понася,да не му отговаря,сигурен сам че той няма прави монолог,ама май на повечето от вас като го няма май ви липсва аа?

А значи за теб ставало въпрос,че сте един отбор с него:)) Разбирам!
Не мисля да влизам в излишни спорове.И да правим форумът ни цирк за всички.Не ви ли пука,че заради такива конфронтации ни се смеят всички.Остана да си направим само една битка Оптимисти срещу Песимисти и картинката ще стане супер цветна

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 15 дек 2009 22:29

vhpvhp написа:Е тва е вече интелигентен разговор ! ;) Айде от мен един насрещен поздрав за вЕрващите http://www.youtube.com/watch?v=SBs8_1h3bhI

:P
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
since_1912
Контакти:

Мнениеот since_1912 » 15 дек 2009 22:35

И каде по точно ставало вапрос кой от кой отбор е? А аз си мислех че отбора е само един и се казва БОТЕВ ПЛОВДИВ.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 15 дек 2009 22:38

vhpvhp написа:Да, много е важно, че има раздвижване, ако христолов продаде печелим, ако не продаде пак печелим. Схоластика за начинаещи... И какви по точно са печалбите за БОТЕВ и Феновете , които виждаш ?

Я ти ми кажи какво според теб ще е моментна печалба за нас тогава? Ясно е че в срок от месец неможем да се ревърнем в Мачестър Юнайтед. Кажими за момента кое събитие в този свят свързано с Ботев Пловдив би удовлетворило теб? На кое такова може да кажеш, ето това е положително!

И без бля-бля-бля и незнам и кви. Релано и възможно нещо което може да се случи?
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”