vhpvhp написа:Не съществува безкрайно пиянство. Все някога идва отрезвяване. Махмурлукът е неприятно състояние , Атила.

Никой не може да дразни човека повече от собствената му глупост. Аз съм човек , доволен от живота. Ако има нещо ,за което съм нещастен в момента - това е състоянието на любимия ми клуб.

Надежда ? Надежда винаги има. Тя
НЕ ПРЕМИНАВА през селско-италиански сделки. Това е една отровна басня , всеки който я повтаря - не мисли за бъдещето на БОТЕВ. А волно или неволно удължава властта на Христолов.
Добре и как мислиш да решиш този проблем?Дразнейки околните?Не трябва да налагаш мнение! Всеки има право на избор! Не си ти човекът,който ще им определи в какво да вярват! И аз не вярвам но си трая и не дразня останалите с това какво е моето мнение по дадения проблем!
Не бях влизал във форума от доста време! Знаеш ли какво ми направи впечатление ?!? Във по-голямата част от темите ти си главно действащо лице по отношение на нападки и критики.Да не говорим,че оставам с впечатление,че тук никой не те понася.Ако това не ти говори нещо не знам какво трябва да стане.Просто е безмислено да убеждаваш хората,които не те траят да ти вярват.Разбираш ли ме какво имам предвид.Даже и истината да им казваш,начинът по който го правиш не е правилния.