ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Re: Енрико Пичоне подаде оставка

Мнениеот vhpvhp » 15 дек 2009 21:38

Don Rumen написа:
virtuozo написа:Момчета не се притеснявайте.Пичони знае как да удари митко там където го боли,за разлика от нас! Ние че нищо няма да направим това го разбраха и отвъд океана,но Пичони го остави без треньор с лиценз Про а такъв в Ботев няма да дойде никога! Не се шашкайте,Пичони не си тръгва а поставя селяка в положение "цунг-цванг" -това в шаха значи че нямаш правилан ход и дори в момента да не си чак толко зле с фигурите за съжаление си на ход а мръднеш ли която и да е от тях отиваш на неизбежен мат.Браво Сениор Пичони :)[/
Много точно, сега очаквам да се появят форевъри и вхпета т.е. тези, които са против сделката и не искат да се осъществи. Постигнаха си целта да ни разединят и объркат, но като разбрах кои са е нормално да мислят така.

И как разбра кой съм , Отче ? КОЙ СЪМ :?: :lol: Кой разединява и обърква феновете на Ботев с брътвежи за СДЕЛКИ вече четири месеца ? :evil:

canar4e
Контакти:

Мнениеот canar4e » 15 дек 2009 21:40

1въпрос :ЗАЩО ВСЕКИ МИСЛИ,ЧЕ МИТЬО ЩЕ ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА ?

Atila
Контакти:

Мнениеот Atila » 15 дек 2009 21:40

veseo написа:Сигурен знак, че сделката явно не е на преден план вече. Честито, vhp-ци, вече можете да се "вдигате" и да псувате МОШШШШШШНО по форумите ;) Свърши тая мръсна и проклета надежда нещо да се промени, най-накрая, майна!

Така го натискат Христола по този начин,че и за 100 000 ще го даде.Иначе напролет няма отбор няма тренер няма юноши и кво праим ???? ахахах много се ебават с него!!! Аз започвам да си мисля,че нещата вървятдобре

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 15 дек 2009 21:41

Да, много е важно, че има раздвижване, ако христолов продаде печелим, ако не продаде пак печелим. Схоластика за начинаещи... И какви по точно са печалбите за БОТЕВ и Феновете , които виждаш ?

Atila
Контакти:

Мнениеот Atila » 15 дек 2009 21:46

vhpvhp написа:
Don Rumen написа:
virtuozo написа:Момчета не се притеснявайте.Пичони знае как да удари митко там където го боли,за разлика от нас! Ние че нищо няма да направим това го разбраха и отвъд океана,но Пичони го остави без треньор с лиценз Про а такъв в Ботев няма да дойде никога! Не се шашкайте,Пичони не си тръгва а поставя селяка в положение "цунг-цванг" -това в шаха значи че нямаш правилан ход и дори в момента да не си чак толко зле с фигурите за съжаление си на ход а мръднеш ли която и да е от тях отиваш на неизбежен мат.Браво Сениор Пичони :)[/
Много точно, сега очаквам да се появят форевъри и вхпета т.е. тези, които са против сделката и не искат да се осъществи. Постигнаха си целта да ни разединят и объркат, но като разбрах кои са е нормално да мислят така.

И как разбра кой съм , Отче ? КОЙ СЪМ :?: :lol: Кой разединява и обърква феновете на Ботев с брътвежи за СДЕЛКИ вече четири месеца ? :evil:

Виж... ти имаш проблем според мен! Или избиваш някви комплекси или нз какво!! Теб май ти пречи,че има хора които не губят надежда и вярват във нещо.Може да са заблудени,но всеки има право да вярва в каквото си иска.Та кажи ми сега какви са тия твои мераци да дразниш.... не си удовлетворен от живота??? прецакал си се и не си доволен от този факт или просто искаш да си месията,които трябва да отвори очите на хората????
Остави хората да се радват на каквото си искат... не си ти човекът дето ще ги убеди в обратното.Не си ли го разбрал до сега??

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 15 дек 2009 21:50

vhpvhp написа:Да, много е важно, че има раздвижване, ако христолов продаде печелим, ако не продаде пак печелим. Схоластика за начинаещи... И какви по точно са печалбите за БОТЕВ и Феновете , които виждаш ?

Тъп, по-тъп, най-тъп... Ако клуба остане на твоя любимец, то нещата ще загрубеят от чисто икономическа и правна страна. Да ти обяснявам ли, или ще се сетиш сам?

Основната цел пред почти всички фенове е една - урода вън. Ако ти имаш някаква "печалба" да остане - добре е да го кажеш...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 15 дек 2009 21:54

Не съществува безкрайно пиянство. Все някога идва отрезвяване. Махмурлукът е неприятно състояние , Атила. 8-) Никой не може да дразни човека повече от собствената му глупост. Аз съм човек , доволен от живота. Ако има нещо ,за което съм нещастен в момента - това е състоянието на любимия ми клуб. :cry: Надежда ? Надежда винаги има. Тя НЕ ПРЕМИНАВА през селско-италиански сделки. Това е една отровна басня , всеки който я повтаря - не мисли за бъдещето на БОТЕВ. А волно или неволно удължава властта на Христолов.

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 15 дек 2009 21:57

vhpvhp написа:И как разбра кой съм , Отче ? КОЙ СЪМ :?: :lol: :evil:

Че то не е трудно човек да се досети кой си! Who Is vhpvhp? He is...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6gSb2A4mXtg[/youtube]

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 15 дек 2009 21:58

Neo M написа:
vhpvhp написа:И как разбра кой съм , Отче ? КОЙ СЪМ :?: :lol: :evil:

Че то не е трудно човек да се досети кой си! Who Is vhpvhp? He is...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6gSb2A4mXtg[/youtube]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Не натискайте ТУК!

Върни се в “Ботев”