ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Botevultra
Контакти:

Re: Енрико Пичоне подаде оставка

Мнениеот Botevultra » 15 дек 2009 19:42

Трябва да започнем да мислим за някакви по-сериозни действия. Явно е че краят на отбора не е много далеч, а повечето от нас седят и само се надяват на чудо. Явно е че селянина няма да продаде отбора без натиск, а Пичони и футболистите изобщо не могат да му окажат такъв. За послените 10 години видяхме колко отбора изгони заедно с треньорите и не му пукаше и винаги се намираше някой измекяр да се нагърби. Не съм сигурен в нашия фенклуб как се взимат решения, някой по-рано спомена, че има седмични срещи или нещо подобно. Защо не се съберат повече хора и да се вземе някакво генерално решение? Не малко хора плюят по тарторите. Ами те от къде да знаят какво всички ние мислим, не е длъжен всеки да чете форума на гонг. Та мисълта ми е да се съберем, да се вземе решение за някакъв сериозен протест пред общината или пред БФС в софия ( пред БФС със сигурност ще е по-добре отразено от медиите). Видяхме как говедата се събраха и отидоха да протестират, дали имаше ефект техният протест за да изгонят съдиите ? По- вероятно не, но със сигурност имаше отзвук. Ако ние излезем с общо решение и всички го зачетат независимо дали им харесва или не, просто да сме заедно всички, то тогава нашите действия със сигурност ще имат по-голям отзвук. Дали ще е концерт или протест, или масово посещаване на митко в село крумово, със сигурност ще е по-ефективно отколкото да седим и да се молим и да се чудим ама сега щом Пичони се маха дали означава, че сделка ще има или пък означава, че всичко е по дяволите. Първо, трябва решение от фенклуба, което да се вземе с помощта на всички и после това да се изпълни и да е масово. Дайте да вземем да мислим в такава насока, вместо да си губим времето да гадаем дали Малу ще се върне, дали Пичони ще се върне, дали митко е на кеф и ще се базика с нови собственици още 10 години.

fen4eto_1912
Контакти:

Мнениеот fen4eto_1912 » 15 дек 2009 19:46

Хаиде сега да видим каде са тарторите и да измислят какво ще правим ?!?

tifosa_gialla
Контакти:

Мнениеот tifosa_gialla » 15 дек 2009 19:49

15 декември 2009 19:37 Владимир Вълканов
Ексклузивно за Novsport.com

Христолов пред Novsport.com: Пичони сигурно е превъртял

Не знам какво го е прихванало Енрико Пичони, че да подава оставка. Не знам защо иска да я подава и на мен. Аз съм не съм човекът, пред който да я подава. Това заяви пред Novsport.com считаният от някои за действащ президент на Ботев, а за други не Димитър Христолов.

"Отдавна съм предал клуба на Серджио Борго и хората около него. Да я подава на Борго като толкова иска. От доста време насам не отминава модата за всичко в тази държава да е виновен Христолов. Доколкото знам, на Пичони му беше забранено да дава пресконференции, но го е направил. Сигурно е превъртял", коментира Христолов.

Той изрази още оптимизъм за близка сделка за продажбата на клуба. "Разбрали сме се по всички въпроси. Не е истина, че съм поискал баснословни суми. Хората, с които преговорях, дори останаха крайно учудени, че исканията ми са минимални за клуб като Ботев. С тях сме се разбрали. Въпрос на дни е сделката да бъде сключена", допълни още скандалният президент на "канарчетата".

Шизофреника продължава да наглее.......Не е за вярване!!!!

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 15 дек 2009 19:51

Тоя е уникален бееееееееееееееее! От къде се пръкна на земята такъв ненормалник ! ?

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 15 дек 2009 19:59

Не, найстина, това само нечовек може да го каже: отдавна съм предал клуба и в същото време е оптимист за близка сделка за продажба на клуба. :roll: :lol: :) :o

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 15 дек 2009 19:59

BultraStyle написа:Тоя е уникален бееееееееееееееее! От къде се пръкна на земята такъв ненормалник ! ?

Да му дадем отсрочка...
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 15 дек 2009 20:00

не знам за НАП ,БАП И МАП ,ама 100% трябва да се сезират здравните заведения ,които се занимават с болни хора като него

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 15 дек 2009 20:03

Хората, с които преговорях, дори останаха крайно учудени, че исканията ми са минимални ...

HAHAHAHAHAH

не е истина ... хахахах

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 15 дек 2009 20:04

BultraStyle написа:Тоя е уникален бееееееееееееееее! От къде се пръкна на земята такъв ненормалник ! ?

Наистина много добър въпрос.Такова чудо никога не се е раждало и няма да се роди, като селяка.Абсолютен селяндур и нагъл тип.Хората казват и показват документи, че никъде в съда не пише, че е сменена собственоста на отбора и той не е подписал договора, ами и с най-голямото си нахалство коментира наляво и надясно, как отбора не бил негов, а на италианците.ТИ СИ МОЗЪЧНО УВРЕДЕНА ЛИЧНОСТ СЕЛСКИ.
Последна промяна от Sunway на 15 дек 2009 20:07, променено общо 1 път.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 15 дек 2009 20:06

Разбира се ,че няма никаква продажба на отбора :) От толкова бучене пред медиите ,че е дал клуба в ръцете на италианците той вече сам май е започнал да си вярва .Определено вече започвам да си мисля сериозно ,че селския се води на отчет в някой психодиспансер :roll:

Върни се в “Ботев”