Футбола в Пловдив умря.
К*р за Галя Топалова !
К*р за Димитър Христолов !
К*р за БФС !
Футбола в Пловдив умря.
ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Енрико Пичоне подаде оставка
Последна промяна от vasko1936 на 15 дек 2009 18:09, променено общо 2 пъти.
- child in time
- Контакти:
Ботев ще пребъде това е само поредния треньор Не се подавате на провокации
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

"Преди всичко искам да благодаря на феновете на Ботев, на град Пловдив, за факта и за начина по който се отнесоха към мен през всичките тези 4 месеца. Много съм доволен, че добих този опит, в този прекрасен град.
От този момент аз не съм повече треньор на Ботев и ще подам оставката си пред президента на клуба Димитър Христолов. Стигнах до днес с обещанието, което бях дал пред феновете да удържим надеждата, че Ботев да остане в тази група и от този момент не съм повече на разположение. Когато има нещо ново, ако разбира се хората желаят, ще се върна и ще продължа да работя в Ботев. В момента в който има нова собственост, ще бъда на разположение, както съм го правил до ден днешен, стига новите собственици да решат, че се нуждаят от моите услуги", каза П
От този момент аз не съм повече треньор на Ботев и ще подам оставката си пред президента на клуба Димитър Христолов. Стигнах до днес с обещанието, което бях дал пред феновете да удържим надеждата, че Ботев да остане в тази група и от този момент не съм повече на разположение. Когато има нещо ново, ако разбира се хората желаят, ще се върна и ще продължа да работя в Ботев. В момента в който има нова собственост, ще бъда на разположение, както съм го правил до ден днешен, стига новите собственици да решат, че се нуждаят от моите услуги", каза П
[url=http://www.mrazia.com/1/Dimitur-Hristolov.html]
- Alternative
- Контакти:
Не искам да се правя на форумен хулиган,но селяка сам си копае гроба.
Последна промяна от Alternative на 15 дек 2009 18:25, променено общо 1 път.

-
- Контакти:
Напълно нормален ход на сеньор Пичони .Кой нормален човек ще седи толкова време и онова краставо куче да го прави на балама !
Аз лично му благодаря за усилията ,които е положил в името на Ботев Пловдив !
Аз лично му благодаря за усилията ,които е положил в името на Ботев Пловдив !
vasko1936 написа:Футбола в Пловдив умря.
К*р за БФС !
Само не мога да разбера едно, с какво е виновно БФС в случая, не че те са светци.

PFC Litex написа:vasko1936 написа:Футбола в Пловдив умря.
К*р за БФС !
Само не мога да разбера едно, с какво е виновно БФС в случая, не че те са светци.
Че му лижат задника от години и че отдавна не са ни изхвърлили във В група, а на него забранили да се занимава с футбол доживот. Ама какво по-хубаво от слаби пловдивски отбори за рахата на шопските евроидиоти и изкуствените отборчета със 100 човека публика.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- child in time
- Контакти:
Не знам само с какво шопите са ни виновни! Това че попаднахме на калпави собственици едва ли е след действия на Софийските отбори ! А и не сме Ювентус ( нито Ботев нито Локо) , че да се надяваме на по - добро бъдеще тръгвайки от В група! Положението е такова каквото е и можем само да се надяваме на нещо по - добро!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Alternative написа:Не искам да се правя на форумен хулиган,но селяка сам си копае гроба.
Чул те Господ!Това е единствената надежда

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
- Alternative
- Контакти:
child in time написа:Не знам само с какво шопите са ни виновни! Това че попаднахме на калпави собственици едва ли е след действия на Софийските отбори ! А и не сме Ювентус ( нито Ботев нито Локо) , че да се надяваме на по - добро бъдеще тръгвайки от В група! Положението е такова каквото е и можем само да се надяваме на нещо по - добро!
Има една голяма подробност която пропускаш-публиката.