ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Neo M
Контакти:

Re: Италианските футболисти: Искаме да останем в Ботев

Мнениеот Neo M » 14 дек 2009 20:11

sokkoban написа:...Ако нямаше сделка или индикации за такава.... питам се какво щеше да прави онзи изруд?

Според мен щеше да прави също, което и до момента. Не мисля, че бойкотите са му бръкнали сериозно в здравето. Те /бойкотите/ бяха изразяване на гражданска позиция на феновете на отбора, но според мен не са инструмента, който ще го накара да промени позицията си по даден въпрос. Някои хора тук казаха, че мислят, че реално хората, които могат да дадът сериозен тласък на развите към по- добро за Ботев са имена като Бакалов, Костадинов и всички други футболни легенди на отбора. Казвал съм го и друг път - те имат авторитета и контактите, които биха задвижили нещата. Поне моето мнение е такова.

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 14 дек 2009 20:15

съгласен съм с шврц,че на селския въобще не му пука има ли фенове на мача или няма ,даже за него май беше по добре да няма за да е по спокойно ида не плаща глоби за нахлувания и други проблеми от публиката
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 14 дек 2009 20:16

трябва натиск срещу медиите, не срещу селския.при положение,че се установи,че вдигането на капитала на ад-то е незаконно,фалшифицирани са документи са суми в големи размери,вписани са фалшиви лични карти и под всичко това стои подписа на селския и все още срещу този урод няма повдигнато обвинение от прокуратурата и при положение,че митьо е без гащи е необяснимо мълчанието на журналята.всички видяхме как за някакво си дело срещу сашо томов има 50 журналисти,30 камери и на следващия ден беше на първа страница на всички вестници. :evil:

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 14 дек 2009 20:19

ОООООХХХХ,за селския каквото и да пиша ще е малко!Силно се надявам поне 1 наша клетва да се сбъдне!не може ли да бъде анатемосан!Относно протести,бойкоти и натиск съм напълно съпричастен,но както писах и на други места,не искам да ставам маша в ръцете на няколко души,опитващи се да щипнат нещо от евентуална сделка.Става въпрос за някои от нас феновете!Не ме разбирайте погрешно,не искам разединение точно в този момент,но след хиляди обещания не мога да вярвам на никого!

П.С.:Вече имам 1 мнение в нашия форум ;)

dgidgo1612

Мнениеот dgidgo1612 » 14 дек 2009 20:48

ave saberete 20 000 evro daite gi na niakoi i selskia pove4e niama da go ima

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 14 дек 2009 21:11

dgidgo1612 написа:ave saberete 20 000 evro daite gi na niakoi i selskia pove4e niama da go ima

Те "тарторите" и без това давали много мангизи за хореография ще ги съберат и ще му оправят сметката ;)

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 15 дек 2009 13:49

Kakво искат и какво не искат италянските футболисти ме вълнува слабо(като не мога да не им отдам уважението си за мача изигран между тях и феновете)хиляди благодарности за него.Това което искам е селския да го няма.А с караници между нас за това какво сме направили и какво не сме направили това няма да стане.Време е вярващи и невярващи в сделката да разберат че това което сме вършили като публика заедно и самостоятелно вече е история и хората го приемат като начин за противопоставяне на индивиди имащи прилика някаква макар и слаба със селската пръчка.Ако това което казвам беше неверно феновете на левски а и тези от малцинствата в борбата си срещу техните президенти щяха да измислят нещо по различно от това което ние сме правили.Да ама не -щото няма нещо което да не сме правили.Дошло е пак време за действия май???
ЗА ДА МОГАТ ЛОШИТЕ ХОРА ДА УСПЯВАТ Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРИТЕ ДА НЕ ПРАВЯТ НИЩО.

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Енрико Пичоне подаде оставка

Мнениеот spartaka » 15 дек 2009 17:56

http://sport.plovdiv24.com/125520.html Ето сега вече взе да става много лошо положението :o
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

veseo
Контакти:

Re: Енрико Пичоне подаде оставка

Мнениеот veseo » 15 дек 2009 18:01

Сигурен знак, че сделката явно не е на преден план вече. Честито, vhp-ци, вече можете да се "вдигате" и да псувате МОШШШШШШНО по форумите ;) Свърши тая мръсна и проклета надежда нещо да се промени, най-накрая, майна!
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
est_1912
Контакти:

Re: Енрико Пичоне подаде оставка

Мнениеот est_1912 » 15 дек 2009 18:05

Той заяви, че повече няма да работи за Димитър Христолов и ще се върне веднага, щом се осъществи сделката с новите италиански собственици

Plovdiv24.bg.
[url=http://www.mrazia.com/1/Dimitur-Hristolov.html]

Върни се в “Ботев”