Черноморец изнудва Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

naskostaf
Контакти:

Re: Черноморец изнудва Ботев

Мнениеот naskostaf » 01 фев 2015 14:52

mark1926 написа:В тема и без мен жълтите не променят стила си- много обиди, сърдене при АРГУМЕНТИ, молитви за БАН, само още не са пожелали на някой смърт, но тъй като вече съм тук и това ще стане :lol:

Справедливостта изисква последиците от ПАЛЕЖА да се плащат... а виновниците да носят отговорност според българските закони... на всекимо според заслугите. Вместо да ги е срам и да се бутат да поизмият с пари срама си- бултрасите пищят, скъпо било, крадеца Василев им каза, ще мълчите и ще плащаме, НО ето РЕВ в жълто. Проявите на палеж след стадион Лазур продължават и във форума. Недостойна работа...

Имаш остра нужда от психиатрична помощ, не отлагай.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 01 фев 2015 15:08

naskostaf написа:
mark1926 написа:В тема и без мен жълтите не променят стила си- много обиди, сърдене при АРГУМЕНТИ, молитви за БАН, само още не са пожелали на някой смърт, но тъй като вече съм тук и това ще стане :lol:

Справедливостта изисква последиците от ПАЛЕЖА да се плащат... а виновниците да носят отговорност според българските закони... на всекимо според заслугите. Вместо да ги е срам и да се бутат да поизмият с пари срама си- бултрасите пищят, скъпо било, крадеца Василев им каза, ще мълчите и ще плащаме, НО ето РЕВ в жълто. Проявите на палеж след стадион Лазур продължават и във форума. Недостойна работа...

Ето за този форумен палеж говоря.

Платетет си и без повече РЕВАНЕ...

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 01 фев 2015 16:28

mark1926 написа:... само още не са пожелали на някой смърт, но тъй като вече съм тук и това ще стане ...

Пак ли ще лъжем като цигани, а? Поне за малко избягай от произхода си. Мършата, която пожелава смърт и се гаври с паметта на починали хора е само една - кривогледото, рахитично уродче.

Изображение

Изображение
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 01 фев 2015 16:51

Raoul_Duke написа:
mark1926 написа:... само още не са пожелали на някой смърт, но тъй като вече съм тук и това ще стане ...

Пак ли ще лъжем като цигани, а? Поне за малко избягай от произхода си. Мършата, която пожелава смърт и се гаври с паметта на починали хора е само една - кривогледото, рахитично уродче.

Изображение

Изображение

Всичко е документирано, най- големият ви форумен трол ще си го признае, ако не- аз му пазя съобщението.

emokanar
Контакти:

Мнениеот emokanar » 02 фев 2015 06:57

Имам един въпрос към Мария, която е онождана 19?6 пъти, и той е: Ти мило ми цигане случайно да си гледала мача м/у Ботев и Лудогорец за СУПЕР Купата???

Потребителски аватар
Бат Зико

Мнениеот Бат Зико » 02 фев 2015 08:35

naskostaf написа:

Toя мишок има много повече пуснати теми и коментари за Ботев,отколкото за собствения им бургуджийски катун, но то е разбираемо-когато си безроден,безстопанствен и безпаричен помияр без бъдеще се отъждествяваш с някой друг,щото истината за собствената ти мизерия е крайно потискаща...

Запомнете ми думата-от редиците на тея ше излязат радикалните ислямисти в България-толкова са маргинализирани и всеки се гаври с тех,че омразата им към света-единственото което ги движи,все ше избие нанякъде...
Професор по география

Потребителски аватар
Жълт Пловдив 1912
Контакти:

Мнениеот Жълт Пловдив 1912 » 02 фев 2015 11:33

mark1926 написа:Ето за този форумен палеж говоря.

Платетет си и без повече РЕВАНЕ...

НЕбългарино,гледай си жалкото циганско отборче :mrgreen: и не се занимавай с отбора на Пловдив!
Изображение

Върни се в “Ботев”