Иван Цветков-футболист номер 1 на Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
koki950
Контакти:

Re: Иван Цветков-футболист номер 1 на Пловдив

Мнениеот koki950 » 20 яну 2015 19:10

Колко пошли хора имало на тоя свят :lol: :lol: :lol: :lol:
http://cdn.makeagif.com/media/12-03-2014/5vg9WV.gif
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 20 яну 2015 19:13

stefani написа:Що не направят Чико Дерменджиев :lol:

Моме ако гърдите ти са такива както и акъла,значи си плоска като дъска.......как не ти дойде един път навреме не мога да разбера... :mrgreen:

Относно темата,напълно заслужена победа за ПРОФЕСОРА НА ПЛОВДИВ!!!!!!!!!! ;)

genev32
Контакти:

Мнениеот genev32 » 20 яну 2015 19:15

Thurman Murman написа:Генев ли си, женев ли си... Не ми говори глупости и не квалифицирай на кого бил промит мозъка! Това първо. Второ, статията, за която ми говориш, я преписахте от един друг, почти толкова неприятен сайт като вашия. Трето, добре помня какви интриги сеехте дори и в дните, в които строителството вървеше на пълни обороти и то само от злоба. За срутвания, паднали трибуни и т.н. Четвърто - помним как се отразяваха ония измислени случки от дискотеките, където филмарите лъжеха, че уж били футболисти на Ботев. Странно, че нищо не написахте по повод на това, че след "боя", играчите си пиеха уискитата цяла нощ, както и за шамарите, които налепи Лукин на един от "биячите". Що така помиярски представихте лъливата версия на отрепките? Пето - помня много добре и постове във ФБ на оня циганин, дето ви е шеф. Да ги търся ли или много добре знаеш за какво говоря?
Безсмислено е да продължавам повече. Това, че там има един-двама ботевисти, по никакъв начин не накланя везните и не променя политиката на тоя помиярски сайт.

ЕДИТ: От лятото:
[13:36:13] Tsvetan Indjov
преди 2 мин. ·
Балона все повече се пука.......

Айде пак ми плямпай сега глупости за тоя кирлив сайт и за оная холера инджов.

Първо не съм част от сайта, второ ако тръгнем да изкарваме кирливите ризи на всички пловдивски журналисти, дай да започнем от Андрей от Пловдивдерби дето псува всичко живо в черно-бяло :)

[offtopic]Имаш ЛС.[/offtopic]

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 20 яну 2015 20:12

Уж не си част от сайта, пък по едно време бълваше линк след линк от него, очевидно с рекламна цел.
Уж не си част от сайта, пък излиза, че си отлично осведомен за т.нар. им "източници".
Уж не си част от сайта, пък постоянно скачаш на амбразурата за списващите в него.
Уж не си част от сайта, пък редовно плюваш по Пчелата и Андрей...

Странни "съвпадения" за някой, който няма нищо общо. Апропо, аз специално, така и не съм видял досега Андрей да "псува всичко живо в черно-бяло". Дори напротив, доста по-обективен е, когато ги отразява, за разлика от обратните случаи(напр. Инджов - Ботев или ДД - Ботев). Много пъти им е правил и клипове, които други сайтове не са правили. Напр. за финала за Купата, когато разду бройката им и "благородно" излъга, че били 10 000. Това не ми прилича на човек, който "псува всичко живо".
Но както и да е, не ми се спори за глупости. Нито съм му адвокат, нито ме вълнува конкуренцията между сайтовете. Още в първия ми пост по темата, казах няколко безспорни факта, а именно, че ботевисти почти не посещават ТП и, че ако има някой, който да "псува всичко живо", пък макар и образно казано, то това е именно Инджов, а не друг.

genev32
Контакти:

Мнениеот genev32 » 20 яну 2015 21:29

Thurman Murman написа:Уж не си част от сайта, пък по едно време бълваше линк след линк от него, очевидно с рекламна цел.
Уж не си част от сайта, пък излиза, че си отлично осведомен за т.нар. им "източници".
Уж не си част от сайта, пък постоянно скачаш на амбразурата за списващите в него.
Уж не си част от сайта, пък редовно плюваш по Пчелата и Андрей...

Странни "съвпадения" за някой, който няма нищо общо. Апропо, аз специално, така и не съм видял досега Андрей да "псува всичко живо в черно-бяло". Дори напротив, доста по-обективен е, когато ги отразява, за разлика от обратните случаи(напр. Инджов - Ботев или ДД - Ботев). Много пъти им е правил и клипове, които други сайтове не са правили. Напр. за финала за Купата, когато разду бройката им и "благородно" излъга, че били 10 000. Това не ми прилича на човек, който "псува всичко живо".
Но както и да е, не ми се спори за глупости. Нито съм му адвокат, нито ме вълнува конкуренцията между сайтовете. Още в първия ми пост по темата, казах няколко безспорни факта, а именно, че ботевисти почти не посещават ТП и, че ако има някой, който да "псува всичко живо", пък макар и образно казано, то това е именно Инджов, а не друг.

Пий си хапчетата пич,харабия си яко в пропагандата :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 21 яну 2015 12:22

спри да си рекламираш сайта,заради ромската му политика ще го посещават една шепа хора.тва е примири се вече ;)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 29 яну 2015 20:29

Изображение
Голмайсторът на Ботев Иван Цветков получи днес от екип на TribunaPlovdiv.bg наградата си за Футболист №1 на Пловдив за 2014г. в анкетата.
Почти 10 000 души гласуваха в анкетата на TribunaPlovdiv.bg, която се проведе в два етапа, гласуване отделно за 4-те отбора в 1-ия етап и втори етап, в който участваха общо 12 футболисти (тримата играчи от 4-те пловдивски отбора събрали най-голям вот от първия етап). Иван Цветков спечели вота с 36,6% от общия вот, втори остана Мартин Камбуров (Локомотив Пловдив) с 36,01%, а трети е Стефан Йонов от Марица (Пловдив) с 11,6%.
Изображение
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Ботев”