boabbb написа:veselinsk написа:Нормално е да им симпатизира на лилавите венци, все пак купената титла от 2004 в момента се намира в Кистендил
В хола на ЕмоТова не знам как го разбрахте
Имаме си източници

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:veselinsk написа:Нормално е да им симпатизира на лилавите венци, все пак купената титла от 2004 в момента се намира в Кистендил
DarkPsy написа:boabbb написа:veselinsk написа:Нормално е да им симпатизира на лилавите венци, все пак купената титла от 2004 в момента се намира в Кистендил
Били сме му на гости, селски.
DarkPsy написа:Ми те всички глисти са пълни с МОЗЪК !
М Камбуров написа:DarkPsy написа:boabbb написа:veselinsk написа:Нормално е да им симпатизира на лилавите венци, все пак купената титла от 2004 в момента се намира в Кистендил
Били сме му на гости, селски.
абе вие бяхте на гости ина Банго,ама нищо не разбрахте
nib написа:Цецо Чука написа:boabbb написа:Е-е, не така, деЧНГ, между другото
![]()
ЧНГ иди кажи на приятелките си от Боко Харам, хохохо...
Не бих се учудил и ти да си лилав венец от Филипово или Факултето и затва да си душите под опашките с помиярите от столипиново по братчедска линия...
ц. селско пърче е. от кИстендил
praistoria написа:nib написа:Цецо Чука написа:boabbb написа:Е-е, не така, деЧНГ, между другото
![]()
ЧНГ иди кажи на приятелките си от Боко Харам, хохохо...
Не бих се учудил и ти да си лилав венец от Филипово или Факултето и затва да си душите под опашките с помиярите от столипиново по братчедска линия...
ц. селско пърче е. от кИстендил
Хахахахах край! Това го превръща в един от най-забавните за мен тролове тук. Някой ден като имам повече време ще проверя дали не е писал някое мнение, че лудогорци са селяндури.
П.С: абе някой знае ли съгражданите да не са обявили "десетилетие на радостта от фалита на КТБ". Гледам продължават да ми обясняват как "ме боли", как "съм паднал отвисоко на земята", за някакви справедливости говорят, чудесии... Ясно е, че всеки ден плача под възглавницата от "истините", които се разкриват тук, ама това някак започна да се изтърква...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта