Така е, но много малко мачове има, иначе спор няма Морини ще е N:1.Fichango написа:Бриньоли е железен
Футболист на 2009г. в Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Футболист на 2009г. в Ботев
"МООООООООРРРРРИИИИИИИНИИИИИИ...ГОООООООООЛ...*"
*86-та минута

*86-та минута

Herbsupported Ape
Леле Морини Номер 1!
За мен скрит номер 1 - Макс Брици - той надъхваше много играчите на терена и прегърна жълто-черната идея!
За мен скрит номер 1 - Макс Брици - той надъхваше много играчите на терена и прегърна жълто-черната идея!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
- анто маина
За цялата година ли става дума ,или за полу сезона ? Защото повечето мнения май са за полу сезона.
-
- Контакти:
botev23 написа:Така е, но много малко мачове има, иначе спор няма Морини ще е N:1.Fichango написа:Бриньоли е железен
Не искам да ви се бъркам ама си мисля, че трябва да са номинирани само играчи които са в Ботев. Иначе и Апостол Попов прави добри мачове за ЦСКА.
[center]
[/center]

Изобщо не ми е до футболист на годината! То отбор няма вече, ние избираме футболист на годината. По-добре да избираме лъжец на годината - там за н-та поредна година ще спечели митко христолов селскиа. Дано по-скоро да пукне, че да се отървем от него! Много, много е неясно положението. Имам чувството, че христолов нарочно ни разваля Коледните празници...
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
- Alternative
- Контакти:
1912BOTEV написа:Изобщо не ми е до футболист на годината! То отбор няма вече, ние избираме футболист на годината. По-добре да избираме лъжец на годината - там за н-та поредна година ще спечели митко христолов селскиа. Дано по-скоро да пукне, че да се отървем от него! Много, много е неясно положението. Имам чувството, че христолов нарочно ни разваля Коледните празници...
Чух,че селският е болен от шизофрения-има мания за преследване от "мастити" инвеститори и затова няма сделка.При него протича мисловен процес който няма нищо общо с действителността и нормалното поведение.

Ако е за полусезона това е Морини-но като цяло Ап. Попов